Érdemes Érden ingatlant keresni: mesés családi házakat mutatunk 100 millió forint alatt

Érd nagyon népszerű város az ingatlant keresők körében, ami többek közt annak is köszönhető, hogy Budapest agglomerációjában található, de ennek ellenére mégis falusi jellege van. Az elmúlt években történő ingatlanárak növekedése ezt a kiváló elhelyezkedésű települést sem kímélte. Mai cikkünkben ezért olyan csodaszép családi házakat mutatunk Érden, amelyeket 100 millió alatt kínálnak.

A település Dombosváros részén található ez a 157 négyzetméteres családi ház. A 2004-ben épült ingatlanban 3 hálószoba, egy amerikai konyhás nappali, egy fürdőszoba, egy kamra, egy vendég mellékhelység és egy mosókonyha kapott helyet. A ház igényesen karbantartott, 2010 és 2016 között több része is felújításra került. Tartozik hozzá egy garázs is, de az udvaron is lehetőség van több autó parkolására is. A teraszon távirányítós árnyékoló található, valamint az ajtaja is automata. A 668 négyzetméteres telken egy kis faház is fellelhető. A kert rendszeresen karbantartott, kerti lámpákkal és automata öntözőrendszerrel felszerelt.

Érdliget közkedvelt részén fekszik a következő, 1090 négyzetméteres telken található két, összeépített családi ház. A felső ház az 1970-es években készült, a 100 négyzetméteres lakótérben 2 szoba, nappali, konyha, kamra és fürdőszoba helyezkedik el. Tartozik hozzá klíma és egy terasz is ahonnan pazar panoráma tárul elénk. A másik ingatlan a 90-es években épült. A 260 négyzetméteres házat fitness teremnek készítették, ezért több helyiségből áll; recepció, öltöző, mosdó, szauna, merülőmedence, külön mellékhelység, zuhanyzó, masszázs szoba és 2 kondi helyiség is kialakításra került, de könnyen átalakítható. Lapos teteje van, efelett található a felső ingatlan terasza is. Garázs és fedett beálló is fellelhető az udvaron. Az ingatlan családok és befektetők számára is tökéletes lehet.

Érd Felső-Parkváros részén található ez a 109 négyzetméteres családi ház. Az ingatlan egészét 3 hálószoba, egy tágas amerikai konyhás nappali, fürdőszoba és háztartási helyiség alkotja. Tartozik hozzá fedett terasz is, ami kiváló helyszínként szolgálhat baráti vagy családi összejövetelek számára. Az újszerű állapotban lévő ház klimatizált és riasztóval felszerelt. A természetközeli ingatlan fiatal pároknak és családoknak is kitűnő választás.

Fenyves-Parkvárosban épült ez a 260 négyzetméteres családi ház. A 2000-ben épült ingatlan földszintjén 2 hálószoba, egy nappali, konyha-étkező és fürdőszoba helyezkedik el, míg az emeleten egy fürdőszoba, konyha-étkező és egy lakótér kapott helyet, melynek különlegessége, hogy nincs a tér elválasztva, így ízlése szerint alakíthatja a leendő tulajdonos. A ház 2018-ban teljeskörű felújításon esett át, amely alkalmával szigetelést, új színezést, új műanyag ablakokat, ajtókat és burkolatokat kapott. Az ingatlanhoz tartozik erkély, fedett terasz és garázs is. A gondozott kertben játszótér, medence halastó és egy 30 négyzetméteres téliesített faház is található.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

A Sberbank értékes ügyfelei és ingatlanai hamar gazdára találtak, az egyéb itt hagyott kacatoktól viszont nehéz megszabadulni. Csocsóasztal és fogas is van eladó.

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

A 134 milliárd forint tartozásból 129 milliárdot a Belügyminisztérium intézményei halmoztak fel.

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

4 millió 746 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék.

© 2024 (v2.202102)