Prémium életstílus várja a természet közelében: nézze meg a budai hegyvidék legújabb társasházát

Amennyiben prémium életstílusra vágyik, amelyhez elvehetetlen budapesti látkép párosul, akkor van egy örömhírünk: megtaláltuk Önnek. A Diana Társasház a budai hegyvidéken épül, a szomszédságában pedig a természet uralkodik. Új álomotthonát ráadásul teljesen személyre szabják, hiszen a belső kivitelezés során Ön választhatja ki az ízlésének megfelelő burkolatokat és szanitereket. Ma bemutatjuk milyen a nyugalom szigete a főváros budai részén.

A Diana Társasház a budai hegyvidéki Diana közben, a zsákutca végén épül. Nagyszerű elhelyezkedése által csendes, zöld környezet veszi körül, így mindig biztosított a friss, szmogmentes levegő. Emellett az épületet határoló erdő közelsége intimitást is nyújt a lakók számára, amely rendkívül előnyös, ha a kertben szeretne tevékenykedni vagy pihenni. A társasháznak ugyanis a hegyoldali lokációja ellenére a földszinti és az emeleti lakásai is vízszintes kertkapcsolattal rendelkeznek, a penthouse lakáshoz pedig egy zöldtető tartozik. Hegyvidéken lakni azonban azt is jelenti, hogy mesés panoráma tárulhat elénk nap mint nap. A csodaszép, városra néző kilátást a lakások szinte összes helyiségéből élvezhetjük.

A közlekedés is kiváló, hiszen a 110-es, 112-es, 21-es és 21A-s busz megállóhelye csupán 5 perc sétatávolságra található. A belváros autóval is könnyen, mindössze negyedóra alatt elérhető, az M1-es, M0-ás és M7-es autópálya pedig szintén nagyjából 15 percnyi autóútra van.

A 2248 négyzetméteres telken fekvő társasház három szinten összesen öt lakást kínál az érdeklődök számára. A 2-4 szobás lakások mindegyikéhez hatalmas méretű teraszok tartoznak, melyek tökéletes helyszínként szolgálhatnak családi vagy baráti összejöveteleknek, miközben még a budapesti panorámában is gyönyörködhetünk. Az otthonokat 8 fős, elektromos személyfelvonóval lehet megközelíteni. A pinceszinten 10 darab parkoló áll a rendelkezésre, melyek a lakásokhoz megvásárolhatóak. A téli fagyos időben sem kell aggódnia az autója miatt, ugyanis az egyszerűbb közlekedés érdekében az épület elé fűtött kocsifelhajtót alakítottak ki.

A társasház rendkívüli minőségi kivitelezéssel készül, prémium életstílust nyújtva a leendő lakói számára. Az épület hűtéséről és fűtéséről korszerű, hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, a vizes helyiségekben kiegészítő padlófűtéssel. A külső nyílászárók igényes, alumínium profil rendszerből, háromrétegű üvegezéssel készültek és nagyszerű hővédő hatással rendelkeznek. A külső oldalukon fakó arany bevonattal, belső oldalon pedig törtfehér színben kerülnek kialakításra.

Amennyiben luxus körülmények közt szeretne élni, akkor azt ebben a kiváló minőségű kivitelezéssel épülő társasházban megteheti. Itt élve elkerülheti a városi szennyezett levegőt, és rögtön nyugodt körülmények között, a zöld környezet határán töltheti a mindennapjait. Ehhez pedig olyan páratlan panoráma társul, amit garantáltan sose fog megunni.

A cikk megjelenését a Diana Társasház fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gerhard Schröder távozik a Rosznyeft igazgatóságából

Gerhard Schröder távozik a Rosznyeft igazgatóságából

A volt német kancellár bejelentette, hogy nem tudja meghosszabbítani mandátumát a Rosznyefty igazgatótanácsában.

Megvan az észak-koreai járványkezelés Müller Cecíliája

Megvan az észak-koreai járványkezelés Müller Cecíliája

Minden áldott nap az észak-koreai televízióban is, hogy beszámoljon a „lázas” betegekről és az újabb halálesetek számáról Észak-Koreában.

Aktív és erős magyar bankszektorra van szükség, ha le akarjuk körözni az EU-t

Aktív és erős magyar bankszektorra van szükség, ha le akarjuk körözni az EU-t

A Magyar Bankszövetség szerint az Európai Unió átlagát meghaladó gazdasági növekedéshez tovább kell erősödnie a bankszektor stabilitásának.

Kőkeményen odacsapna az oroszoknak Orbán Viktor lengyel barátja

Kőkeményen odacsapna az oroszoknak Orbán Viktor lengyel barátja

Mateusz Morawiecki hatodik szankciós csomagot javasol. 

© 2022 (v2.202102)