Tökéletes első lakást találtunk a XIV. kerület szívében!

Milyen a tökéletes első lakás? A megfizethető ár mellett a legfontosabb szempont a lokáció, hiszen szinte biztos, hogy nem ebben az ingatlanban éljük majd le hátralévő életünket és az elhelyezkedés nagyban meghatározza majd az ingatlan hosszútávú értékállóságát. Az első ingatlan megvásárlásakor általában egy kisebb lakás is elegendő, az állapota azonban nem mindegy, hiszen egy felújításnak elég nagy költségvonzata lehet, amire nem biztos, hogy marad még az egyébként is szűkre szabott keretből. Ezen szempontok szerint mutatunk ma egy tökéletes első lakást a XIV. kerület szívéből!

A XIV. kerület egyik legkeresettebb és leginkább frekventált részén Törökőrön találtunk egy remek lehetőséget, méghozzá első lakást kereső fiataloknak vagy befektetőknek. Zöldövezeti részen, ugyanakkor infrastrukturálisan jól ellátott környéken helyezkedik el az a következő ingatlan. Innen Zugló vasútállomás és a Hungária körút is csak egy karnyújtásnyira van, tehát több villamos és buszjárat is segíti a mindennapi munkába járást. Néhány perc alatt elérhető az 1-es villamos, sőt az M2-es metró is csupán egy megállónyira van, így gyakorlatilag pillanatok alatt elérhetőek város jelentősebb csomópontjai.

A jó közlekedés mellett azonban érdemes megemlíteni, hogy a környéken számtalan szolgáltatás elérhető, többek között Aldi, Lidl és Tesco kínál bevásárlási lehetőséget, sőt jó néhány éttermet is találunk erre, a Városliget pedig alig 10 percnyire kínál szabadtéri pihenési lehetőséget.

A környezet ideális tehát azoknak a lakáskeresőknek, akik nyugodt környezetben keresnek új otthont, azonban fontos számukra, hogy minden rövid idő alatt és könnyen elérhető legyen. A környék egyik szépen rendezett téglaépítésű társasházának második emeletén találtunk egy garzont. A 31 négyzetméteres ingatlant tulajdonosai felújították, amelynek legfontosabb lépéseként gázcirkó fűtőrendszert alakítottak ki.

Belépve egy kis előtér fogad, innen nyílik balra a konyha, valamint egy kádas fürdőszoba. Egyenesen tovább haladva a nappali-szoba helyiségbe érünk, melyhez franciaerkély is kapcsolódik.

Tökéletes választás első otthonukat kereső fiataloknak vagy befektetőknek, hiszen a közelben van az Állatorvosi Egyetem és a Budapesti Gazdasági Egyetem egyik kara is, így ennek okán is könnyen kiadható az ingatlan.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.

mfor.hu


© 2021 (v2.202102)