Dobja fel az otthonát hintaággyal és függőfotellel!

Egyre népszerűbbek a függőfotelek és a hintaágyak, melyek nem csak a kertben vagy a teraszon használhatóak, hanem bent a házban is. Nem csak nagyon jól néznek ki, de fel is dobják az otthonunkat, miközben rendkívül kényelmesek. Az esti tévénézéshez, baráti beszélgetéshez vagy akár home office-hoz is kiválóan alkalmasak. Amennyiben már egy ideje azon gondolkozik, hogy beszerezne egyet, vagy éppen most jött meg a kedve hozzá, akkor mai válogatásunk tökéletes Önnek. Mutatunk néhány példát arra, hogy hogyan dobhatja fel otthonát függőfotellel és hintaággyal, hiszen sok formában léteznek.

Ha elég nagy a teraszunk, akkor oda is rakhatjuk. Nyári napokon baráti vagy családi összejövetelek alkalmával kiváló helyszín a terasz, így akár vendégeinket ide is leültethetjük. Lehet az klasszikus hintaágy vagy akár függőfotel, garantált, hogy mindenki azt a helyet szeretné magának. Az utóbbi található ennek a 180 négyzetméteres, miskolci családi ház teraszán is.

Többszemélyes hintaágyat választottak ennek a 180 négyzetméteres, érdi családi háznak a gerendákkal és függönyökkel kialakított teraszára.

A hintaágy kertben való elhelyezése mindig is nagy kedvenc volt. A nyári melegben jó pihenőhely, a családi és baráti összejövetelek alkalmával pedig mindig népszerű kellék. Ennél a 138 négyzetméteres, újhartyáni családi háznál a játszótér mellett kapott helyet, így amíg a gyermekek játszanak, addig a szülők ejtőzhetnek.

Egyre népszerűbbek a függőágyak, amiket akár az udvaron is használhatunk. Ennek a 160 négyzetméteres, érdi családi háznak a jelenlegi tulajdonosai például a medence mellé rakták. Miután napozik rajta, már mehet is élvezni a hűsítő vizet.

Azonban az egyszemélyes változatát a házban is használhatjuk. Nagyon jól néznek ki, kényelmesek és nem foglalnak sok helyet, ráadásul a karácsony közeledtével kis égősor segítségével gyönyörűen feldíszíthetők. Ilyen függőfotelt választottak ennek a 222 négyzetméteres, balatonfenyvesi családi ház nappalijába is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Az ország többi részén is erősebb a kereslet mint a covid előtt. Igaz, gyengébb, mint tavaly.

Fontos részlet derült ki az szja-visszatérítésről

Fontos részlet derült ki az szja-visszatérítésről

Az szja-visszatérítésre jogosultanak érdemes már januárban kitölteniük az adóelőleg-nyilatkozatot, hogy munkáltatójuk mielőbb figyelembe vegye a nekik járó kedvezményeket.

Brutálisan drágulnak az üzemanyagok, de van egy jó hírünk

Brutálisan drágulnak az üzemanyagok, de van egy jó hírünk

Ha nem lenne a kormány által bevezetett árstop, az elmúlt időszak árváltozásait figyelembe véve a benzin átlagára 502, a gázolaj átlagára 517 forint lenne.  

Rendkívül sokan kerültek kórházba a koronavírus miatt

Rendkívül sokan kerültek kórházba a koronavírus miatt

Három nap alatt 247-tel nőtt a kórházban kezeltek száma, de most 25-tel kevesebben vannak lélegeztetőgépen, mint pénteken.

© 2022 (v2.202102)