Dobja fel az otthonát hintaággyal és függőfotellel!

Egyre népszerűbbek a függőfotelek és a hintaágyak, melyek nem csak a kertben vagy a teraszon használhatóak, hanem bent a házban is. Nem csak nagyon jól néznek ki, de fel is dobják az otthonunkat, miközben rendkívül kényelmesek. Az esti tévénézéshez, baráti beszélgetéshez vagy akár home office-hoz is kiválóan alkalmasak. Amennyiben már egy ideje azon gondolkozik, hogy beszerezne egyet, vagy éppen most jött meg a kedve hozzá, akkor mai válogatásunk tökéletes Önnek. Mutatunk néhány példát arra, hogy hogyan dobhatja fel otthonát függőfotellel és hintaággyal, hiszen sok formában léteznek.

Ha elég nagy a teraszunk, akkor oda is rakhatjuk. Nyári napokon baráti vagy családi összejövetelek alkalmával kiváló helyszín a terasz, így akár vendégeinket ide is leültethetjük. Lehet az klasszikus hintaágy vagy akár függőfotel, garantált, hogy mindenki azt a helyet szeretné magának. Az utóbbi található ennek a 180 négyzetméteres, miskolci családi ház teraszán is.

Többszemélyes hintaágyat választottak ennek a 180 négyzetméteres, érdi családi háznak a gerendákkal és függönyökkel kialakított teraszára.

A hintaágy kertben való elhelyezése mindig is nagy kedvenc volt. A nyári melegben jó pihenőhely, a családi és baráti összejövetelek alkalmával pedig mindig népszerű kellék. Ennél a 138 négyzetméteres, újhartyáni családi háznál a játszótér mellett kapott helyet, így amíg a gyermekek játszanak, addig a szülők ejtőzhetnek.

Egyre népszerűbbek a függőágyak, amiket akár az udvaron is használhatunk. Ennek a 160 négyzetméteres, érdi családi háznak a jelenlegi tulajdonosai például a medence mellé rakták. Miután napozik rajta, már mehet is élvezni a hűsítő vizet.

Azonban az egyszemélyes változatát a házban is használhatjuk. Nagyon jól néznek ki, kényelmesek és nem foglalnak sok helyet, ráadásul a karácsony közeledtével kis égősor segítségével gyönyörűen feldíszíthetők. Ilyen függőfotelt választottak ennek a 222 négyzetméteres, balatonfenyvesi családi ház nappalijába is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

Hirtelen megszólalt Áder János

Hirtelen megszólalt Áder János

Érdekes témát vetett fel.

© 2024 (v2.202102)