Nagypolgári elegancia várja ebben az V. kerületi lakásban

Az utóbbi években az Országház környéke, mint például a Kossuth tér, a Szabadság tér és egyéb kisebb közterületek látványos felújításon, fejlődésen estek át. Ezen az alaposan felértékelődött környéken igazi kiváltság ingatlantulajdonosnak lenni, hiszen nem csak páratlanul jó hely, és közel van szinte minden szolgáltatás,  a kiadási hozamok is jók. A mai cikkünkben egy olyan V. kerületi nagypolgári lakást mutatunk,a mely nem csupán állandó otthonnak, de akár irodának és befektetésnek is tökéletes.

A Vécsey utcában található lakás remek elhelyezkedéssel rendelkezik, ugyanis mindössze egy perc sétatávolságra van tőle a Kossuth Lajos téri metróállomás, valamint több busz és villamosmegálló is. Ezek által a főváros több fontos csomópontjához is könnyen eljuthatunk. A közelben éttermek, kávézók és élelmiszerboltok is fellelhetőek, valamint több egyetem épületei is egyszerűen elérhetőek. Amennyiben egy kis kikapcsolódásra vágyunk, akkor a Duna-part szintén néhány perc alatt megközelíthető.

A szóban forgó nagypolgári lakás az V. kerület szívében, az Országház közelében fekszik. A 117 négyzetméteres ingatlan egy frissen felújított homlokzatú, 5 szintes, liftes épületben került kialakításra. A negyedik emeleti lakásban 3 külön nyíló szoba, egy étkezővel ellátott konyha, egy kamra, egy fürdőszoba és egy külön mellékhelyiség kapott helyet.

A nem rég felújításon átesett lakás két szobájának ablakai az utcára, egyé pedig az udvarra néznek. A felújítás során új vezetékek, fal- és padlóburkolatok és szaniterek kerültek a lakásba, valamint a konyha is teljesen megújult. A fűtése pedig házközponti.

Ez a polgári lakás a kiváló kialakításának és elhelyezkedésének köszönhetően családok és fiatal párok számára egyaránt tökéletes választás. A tömegközlekedési lehetőségek miatt könnyű a munkába, iskolába és egyetemre járás, és mivel a belváros szívében található, ezért a pezsgést kedvelők is megtalálhatják benne a keresett otthonukat. Mindezen adottságai miatt befektetés céljából is megvásárolható.

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyarország uniós jogot sértett az Aegon felvásárlásánál

Magyarország uniós jogot sértett az Aegon felvásárlásánál

Az Európai Bizottság szerint a vétó összeegyeztethetetlen a vonatkozó uniós rendelettel, mivel sérti a letelepedés szabadságát.

Beleőrülni a távmunkába: mit tehetünk, ha végleg belefáradtunk az otthoni munkavégzésbe?

Beleőrülni a távmunkába: mit tehetünk, ha végleg belefáradtunk az otthoni munkavégzésbe?

Sok dolgozó számára továbbra sem alternatíva az irodákba történő visszatérés. De mit tehetünk akkor, ha úgy érezzük, hogy teljesen kimerültünk a távmunkában?

Minden korábbi rekord megdőlt: soha annyi használt autót nem vettek a magyarok, mint tavaly

Minden korábbi rekord megdőlt: soha annyi használt autót nem vettek a magyarok, mint tavaly

A hazai használtautó-piacon minden eddiginél több, csaknem 819 ezer személygépkocsi cserélt gazdát tavaly.

Elkezdtek drágulni a személyi kölcsönök – kamatot emelt 6 bank

Elkezdtek drágulni a személyi kölcsönök – kamatot emelt 6 bank

Számos pénzintézetnél a THM emelkedése meghaladta az 1 százalékpontot.

© 2022 (v2.202102)