Vállalkozásának ideális ingatlant mutatunk Ferencvárosban

Vállalkozásunk számára mindig nehéz megtalálni a kiváló épületet. Mindig fontos szempont, hogy megfelelő legyen az ingatlan mérete, legyen jó kialakítása és olyan elhelyezkedéssel rendelkezzen, ahova a dolgozók és az ügyfelek is könnyen eljuthatnak. Mai cikkünkben egy olyan ingatlant mutatunk be a IX. kerület szívében, Ferencvárosban, amely ezeknek a kitételeknek mind-mind eleget tehet.

Egy ingatlan többek közt azért is lesz kiváló a vállalkozások számára, mert rendkívül jó helyen található. Ez az Üllői úti épület frekventált helyen fekszik, hiszen a 4-es és a 6-os villamos megállója csupán 3-4 perc sétatávolságra van, de ugyanennyi idő alatt elérhetünk a Klinikák és a Corvin-negyed metrómegállóhoz is. A környéken élelmiszerboltok, éttermek, benzinkút és pláza is van.

Amennyiben egy kis nyugalomra vágyunk és a szabadban sétálgatnánk, akkor azt is könnyen megtehetjük, mivel 3 percnyi sétatávolságra fellelhető a Salkaházi Sára park és a Tűzliliom park is. Ha például nyelviskolát üzemeltetne akkor az is fontos információ, hogy innen roppant könnyen megközelíthető a Semmelweis Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Károli Gáspár Református Egyetem épülete is.

Az 534 négyzetméteres ingatlanban 14 helyiség került kialakításra, amelyek két szinten helyezkednek el. Mindkét emeleten találhatók irodák, előadótermek, raktárak és szociális helyiségek, amik természetesen könnyen átalakíthatók az ingatlan új funkciójának megfelelően. Továbbá egy nagyon jó elrendezésű pihenőtér is helyet kapott az épületben, ahol az ügyfelek várakozhatnak vagy a kollégák pihenhetnek. A földszinten, rögtön a bejárat mellett egy recepció is található, így bármilyen vállalkozást létrehozhat itt, az épület garantáltan jó otthonként fog szolgálni a számára.

Az ingatlan utoljára nyelviskolaként üzemelt, ezért jelenleg a tulajdoni lap szerinti megnevezése is iskola. Azonban ez a hatalmas irodaház a kiváló kialakítása, jó mérete és tökéletes lokációja miatt szinte bármilyen vállalkozásnak ideális lehet. Legyen szó egészségközpontról, irodáról, bemutatóteremről, iskoláról vagy rendezvényhelyszínről, csak a fantáziája szabhat határt annak, hogy milyen funkciót tölt majd be ez az épület.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)