Nem árt igyekezni, ha a belváros egyik legjobb lakását keresi

Aki mostanság keres lakást, az jó ha tudja: a minőség egyre inkább drágulni fog, és sok új otthonnál az is probléma, hogy 2022-2023-ban várhatóak az átadások. Meg kell tehát becsülni azokat a házakat, amelyekben van még néhány szabad, hamarosan beköltözhető lakás. Ilyet mutatunk a belváros megújuló részén!

Ilyen, kifejezetten belvárosi környéken épülő házak közt keresgélve bukkantunk rá erre a kitűnő elhelyezkedésű, vadonatúj, már átadott házra a Homok utca 5. szám alatt. A H5 Residence háznak nem csak az az előnye. hogy a József körúthoz közel esik (kb. 8 perc sétára a körút és a 4-6-os villamosok), de az is, hogy János Pál Pápa téri 4-es metró megállója és a közeli Tesco Express is mindössze 4-5 perc séta! További óriási előny, hogy a Lakatos Menyhért Általános Iskola és Gimnázium pár méterre (!) van a háztól így a gyerekekkel elég 7.45-kor elindulni suliba…

De a megújult Teleki téri piac, mélygarázzsal, üzletekkel, új vendéglőkkel szintén csak pár lépés  ide. Továbbá igen közel esik a Blaha Lujza tér, a 2-es metró, a 7-es busz vonala. És persze az elegáns Palotanegyed is, mely az egyetemek, főiskolák, közösségi terek és az értelmiségi fiatalok legfontosabb találkozóhelye lett Pesten. A befektetőknek ez azt jelenti, hogy a kiadással is minden rendben lesz.

Nem árt kiemelni, hogy az olyan fejlesztések, mint a Corvin Negyed, a körút környékén a bulinegyed kialakulása, vagy éppen az említett négyes metró kiépülése, új megállók környéke, – a Keleti Pályaudvar és a II. János Pál pápa tér (régebben Köztársaság tér) és a Csarnok negyedhez tartozó Rákóczi tér – felszíni megújulása teljesen átformálta e belvárosinak számító kerület arculatát.

De nézzük tovább a részleteket. A H5 Residence-ben 6 emeleten eredetileg 37 változatos alaprajzú lakás várta új lakóit, a 30 négyzetméteres kis garzonlakástól 100 négyzetméter feletti, nagyméretű tetőteraszos lakásokig. Ezek közül jelenleg már csak 4 kisebb otthon, és két impozáns, tetőteraszos penthouse lakás szabad, így nem árt gyorsan szemügyre venni a kínálatot annak, aki e jó ár-érték arányú környéken keres! Errefelé egy ingatlan biztosan stabil, rendkívül értékálló befektetés marad a következő, várhatóan jelentős pénzromlással terhelt időszakban is, akár saját célra lakni, akár gyermeknek, akár befektetésnek vásárolunk.

Lényeges, hogy a magas színvonalú, modern hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszer, valamint igényes gépészet szolgálja azt, hogy az otthonok a mai elvárásoknak is messzemenően megfelelnek. Fontos tényező mindenkinek, hogy egy lakás lehetőleg modern legyen, hiszen a rezsiköltségek várható növekedése miatt közel sem mindegy, hogy a következő évtizedekben egy korszerű vagy épp korszerűsítésre szoruló otthonba ruházunk-e be. Ha csak mintegy 10 ezer forinttal fizetünk kevesebbet havonta, már az is több mint egymillió forint árelőnyt jelent 8-9 év távlatában…

A ház földszintjén – ahonnan a lakását a 13 személyes, tágas felvonóval, kényelmesen közelítheti meg –. parkolóhelyek kaptak helyet. A garázs hidraulikus emelő (autólift) segítségével kétszintű parkolási lehetőséget kínál az autók számára!

A belinkelt lakáskeresőben pedig könnyen megtalálja a lakások adatait, és méret, szobaszám vagy ár alapján is kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő új otthonát.

Érdekesség, hogy az épületet az Invenio Stúdió építésziroda tervezte – a modern, letisztult, de időtálló design mellett-, az átgondolt, élhető alaprajzi kialakításra is nagy hangsúlyt fektetve.

 

A cikk megjelenését a Homok utcai, H5 Residence társasház értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)