Esküvő, születésnap, buli, céges elvonulás Budapest „felett”, a Normafához közel, jó áron!

Aki ismeri Budapest rejtett csodáit, azt tudja, hogy számtalan érdekes, különleges hely lelhető fel ebben a legtöbbünk szívéhez közel álló, magyar metropolisban. Ám most egy olyan rendezvényhelyszínt, éttermet és panziót találtunk, amely – elhelyezkedése révén – talán a legtöbbünk képzeletét felülmúlja, árban mégis elérhető az átlagemberek számára!

Van olyan eldugott hely a városban, ami utánozhatatlan atmoszférát kínál? Van olyan hely, ahol vendégeink, kollégáink, családunk, vagy éppen egy évforduló, egy születésnap vagy egy esküvő vendégei különösen jól érezhetik magukat? Van jó hely baráti összejövetelekre, klub estekre, borkóstolókra, egy kiállítás vagy termékbemutató megszervezésére, sajtótájékoztatóra, társulati összejövetelekre, legénybúcsúkra, leánybúcsúkra, más találkozókra? Mondjuk keresztelőkre, családi eseményekre, bármilyen privát, zárt körű csoportos összejövetelre, tréningekre?

Természetesen vannak ilyen helyek bőven. Mindenki tud pár ilyet sorolni, aki ismeri Budapestet. A legtöbb ilyen hellyel azonban az a gond, hogy jellemzően régi, jól ismert nagy nevekről, elit helyekről van szó, mondjuk az V. vagy a VI. kerületben, az Andrássy út vagy a Körút vonzásában, Budán a várban, a Rózsadombon vagy a Gellérthegyen. Sajnos a nagy nevekhez és a jó helyekhez mért hatalmas árakkal…

No, de következzen most egy igazi life-hack, azaz egy remek „trükk” azoknak, akik különleges vendéglátóhelyet, rendezvény-helyszínt, panziót keresnek Budapesten, mégis olyat, amelyet „élő ember” meg is tud fizetni és nem borzolja a kedélyeket az ezer forint körüli kávé vagy pohár sör, illetve a 6-8-10 ezer forintos, mini adagos, elegánsnak mondott főételek. Magyalul: megfizethető, kiváló ár-érték arányú, mégis, valami miatt roppant különleges. Nézzük csak meg a kilátást az alábbi képen a Frankhegyi Fogadóból…

És a hangulatos éttermet belülről…

A budai hegyvidéken barangolva tehát éppen egy ilyen helyszínre bukkantunk, nem is olyan messze (autóval pár percnyire) a festői, és nem véletlenül elképesztően népszerű Normafától.

Persze ez utóbbi helyen mindig sokan vannak, ha tűrhető az idő, de innen nem messze, a Frankhegy legtetején, elképesztő panorámával a városra található a Frank-hegyi Turistaház és Fogadó már jóval meghittebb, „elbújósabb” helyen van. De télen is ideális, például a szaunája okán…

A tulajdonossal beszélgetve rögtön kiderült számunkra, hogy ez a helyszín miért is olyan különös. Az persze a napnál is világosabb, hogy egy lenyűgöző környezettel van dolgunk, mégpedig mintha repülővel szállnánk a város felett, olyan a kilátás… Érdemes az esküvői helyszín hátterét is megnézni…

És bármilyen helyszínt is keresünk, ezen elvárások többségének megfelel a felújított, mégis azért kissé múltidéző hely, amely 15 és 70 fő közti rendezvények megtartására alkalmas. Legyen szó privát rendezvényről, céges partnertalálkozóról, esküvői grillpartiról: ezen a csodás természetközeli helyszínen minden adott, ami egy felejthetetlen eseményhez nélkülözhetetlen! A kellemes, vérbeli jó értelemben vett vendéglátósok igény esetén teljes körű rendezvényszervezést biztosítanak, vagy ha kell, teljes mértékben a háttérbe húzódnak, hogy igazi meghitt, valóban elvonulós élményben legyen részünk; azaz a vendéglátók adu ásza a rugalmasság. Például, hogy – bizonyos időszakokban – akár 4-6 órára is bérelhető a hely, vagy egy napra, több napra, sőt akár egy hétre is.

A hely nagy előnyei – a sokat emlegetett panoráma és meghittség, intimitás mellett – a kerítéssel körbezárt terület, a színvonalas kiszolgálás, szauna bérlés lehetősége – szauna mesterrel, különterem bérlet, lehetőség a konyha saját használatára(!), megbeszélés szerint hozott ételekre, illetve bizonyos időszakokban és megfelelő létszám esetén a fogyasztás fejében is csak a miénk lehet a hely.

És ne feledjük: itt mindig gyönyörű tiszta levegő, a fogadóban barátságos, családias a környezet, a zárt körű rendezvényünket pedig senki sem zavarhatja.

A cikk a fogadó rendezvényszervezőjének támogatásával készült.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az év második felében jön a „konszolidációs program”?

Az év második felében jön a „konszolidációs program”?

Az S&P szerint a költségvetési pálya stabilizálásához vezető lépések egyik rögzítőeleme lesz az esetleges túlzottdeficit-eljárás lehetősége.

Üzemanyagárak: megoldás helyett gumicsontot kaptunk Nagy Mártontól

Üzemanyagárak: megoldás helyett gumicsontot kaptunk Nagy Mártontól

A kormány nem megoldást, hanem csak további feszültséget generált az üzemanyagok piacán.

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

© 2024 (v2.202102)