Egyedi panoráma és minőségi kivitelezés: ilyen álomotthon várja a XII. kerületben

Magas minőség, intimitás, zöldövezet és rendkívüli panoráma várja ebben a XII. kerületben, a bámulatos budai hegyvidéken elhelyezkedő társasházban. A mai cikkünkben a Diana közben épülő, minden igényt kielégítő Diana Társasházat mutatjuk be, amelybe kiváló adottságainak köszönhetően garantáltan rögtön beleszeret.A budai hegyvidék ölelésében épül a Diana Társasház, amelynek szinte minden helyiségéből lélegzetelállító panoráma tárul elénk. Azonban a hegyi elhelyezkedésének köszönhetően nem ez az egyetlen előnye. A Diana közben, a zsákutca végén található épületet erdős terület határolja, ami intimitást és csendet nyújt, valamint mindig biztosított a kiváló minőségű, szmogmentes levegő. Ez az ingatlan minden szempontból az Ön kényelmét helyezi előnybe, hiszen egy prémium minőségű alapanyagokból készült otthonban, nyugodt környezetben élvezheti a mindennapjait és a páratlan kilátást.

Az épülő társasház egy 2248 négyzetméteres telken terül el. A háromszintes épületben öt luxuslakás került kialakításra, amelyek 2-4 szobásak. A lakásokhoz tartoznak hatalmas méretű teraszok is, amelyek baráti, családi vagy akár üzleti találkozók helyszíneként is kiválóan funkcionálnak, és ahonnan mindeközben a főváros látképében is gyönyörködhetünk. Annak ellenére, hogy hegyoldalban kapott helyet a társasház, a földszinti és az emeleti lakások egyaránt vízszintes kertkapcsolattal rendelkeznek, míg a penthouse lakáshoz saját zöldtető tartozik.

A pinceszinten 10 darab parkoló is készül, amelyek a lakások mellé megvásárolhatók. A parkolást megkönnyítve egy fűtött kocsifelható is kialakításra kerül, ezáltal télen sem kell attól félnie, hogy megcsúszik az autójával. A nagyobb kényelem érdekében a lakásokhoz egy 8 fős elektromos személyfelvonó vezeti fel a lakókat.

A minőségi kivitelezést többek közt az is kiválóan reprezentálja, hogy a hűtéséről és fűtéséről korszerű hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, a vizes helyiségekben padlófűtéssel kiegészítve. A külső nyílászárók igényes, alumínium profil rendszerből, háromrétegű üvegezéssel és nagyszerű hővédő hatással rendelkeznek. A külső oldalukon fakó arany bevonattal, míg a belsőoldalon törtfehér színben kerülnek kialakításra.

A Diana Társasház közlekedés szempontjából is kivételes lokációval rendelkezik. A 110-es, 112-es, 21-es és 21A-s busz megállója csupán 5 percnyi sétatávolságra fekszik, de a belváros autóval is könnyen megközelíthető, hiszen mindössze 15 perc alatt eljuthatunk oda. Az M0-ás, M1-es és M7-es autópálya szintén nagyjából negyed óra alatt elérhető. A téli hónapokban kiváló kikapcsolódást és kirándulóhelyet kínál a Normafa, amely ugyancsak közel található.

A társasház mindenkinek tökéletes otthont nyújt, aki szereti a luxus életstílust, hiszen a Diana Társasház kiváló minőséggel, szemkápráztató kilátással és a zöldövezetnek hála nyugalommal várja jövőbeni lakóit. A festői környezetben épülő lakását személyre is szabhatja, ugyanis a belső kivitelezés során Ön választhatja ki az ízlésének megfelelő burkolatot és szanitereket. Legyen részese álomotthona elkészítésének, majd élvezze a prémium minőségű, nyugodt életet a fővárosban, mégis épp eléggé távol annak nyüzsgésétől.

A cikk megjelenését a Diana Társasház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A Várnegyed újabb fordulata: V. Naszályi Márta feljelenti Sára Botondot

A Várnegyed újabb fordulata: V. Naszályi Márta feljelenti Sára Botondot

Budapest I. kerületében már jóval az önkormányzati választások kampányhajrája előtt dúlt a harc. Most például a polgármester saját hírlevelet indított a Fidesz miatt.

Ha Izraelt meg tudják védeni a rakétáktól, Ukrajnát miért nem lehet?

Ha Izraelt meg tudják védeni a rakétáktól, Ukrajnát miért nem lehet?

Ezt a kérdést teszik fel az ukránok, miután a rakéta-hiány miatt nem tudtak megakadályozni egy orosz légicsapást, amiben több mint egy tucat civil vesztette életét. Napi összefoglaló a háborúból.

„Nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy ebből világháború legyen” – ezt gondolják az emberek a háborús konfliktusokról

„Nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy ebből világháború legyen” – ezt gondolják az emberek a háborús konfliktusokról

A közel-keleti helyzet mellett megkérdeztük a járókelőket az orosz–ukrán háborúról is.

Nagy bejelentés érkezett: sokkal jobb hely lesz Magyarország a villanyautósoknak

Nagy bejelentés érkezett: sokkal jobb hely lesz Magyarország a villanyautósoknak

Uniós forrásból épít újabb 20 töltőállomást Magyarországon az MVM Mobiliti.

© 2024 (v2.202102)