Mindenkinek jut saját szoba ebben a mátyásföldi lakásban!

Mai cikkünkben egy igényes mátyásföldi lakást mutatunk, mely tökéletes otthona lehet azoknak a családoknak, akiknek az ingatlan adottságai mellett annak környezete és a stílusa is megbecsült érték!

Ómátyásföldön járunk, az Erzsébet-ligettől mindössze pár perc sétára. Az általunk bemutatott lakás környezete tökéletesen illeszkedik ehhez a patinás villanegyedhez. A környék ősfákkal szegélyezett zöldövezeti rész, melynek hamisíthatatlan eleganciája mellett meg van az az előnye is, hogy meglehetősen szellősen helyezkednek el az épületek, tehát bőven van hely mindenki számára.

Innen a Huszár utcától a tömegközlekedés is gördülékeny, hiszen a 45-ös 46-os és a 176E illetve 276E jelzésű buszok is a környéken állnak meg. A közelben kisebb élelmiszerüzlet is található 5 perces autóútra pedig Lidl és ALDI kínál kényelmes bevásárlási lehetőséget. Aki ismeri a XVI. kerületet jól tudja, Mátyásföld kiváló választás családoknak, hiszen kellemes nyugodt környezete mellett számtalan játszóteret, parkot és sportolási lehetőséget kínál számukra.

A mai cikkünkben szereplő lakás egy, a századfordulón épült, majd később társasházzá alakított épületben található. A házban mindössze 8 lakás található, így minden lakó számára békés, meghitt otthont nyújt. A 72 négyzetméteres lakásba lépve előszoba fogad bennünket, innen nyílik a konyha és a fürdőszoba is. Továbbhaladva a tágas nappaliba érünk, emellett pedig további 3 hálószoba kapott helyet a lakásban.

Az egyik nagyobb szoba erkéllyel is rendelkezik, illetve az ingatlanhoz tartozik egy kerítéssel leválasztott saját 225 nm-es kertrész. A lakók saját zárható garázsban parkolhatnak, sőt egy plusz beálló is tartozik az ingatlanhoz.

Az ingatlant tulajdonosai mind műszakilag mind pedig esztétikailag teljeskörűen felújították. A társasház lakóközössége rendkívül összetartó, az épület állapotmegóvását mindenki szem előtt tartja, így a közeljövőben a társasházra is felújítási munkálatok várnak.

 

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

© 2024 (v2.202102)