Gyula gyönyörű családi házai közül választhatja ki leendő otthonát

Gyula, a határ szélén fekvő nagyváros történelmi épületeinek és fürdőjének köszönhetően rengeteg turistát vonz minden évben. Azonban nem csak kirándulási célállomásnak, hanem lakhatásra is kiváló település. Gyula gyönyörű családi házai közül válogathatunk, mai válogatásunkban pedig ezek közül mutatunk néhány ingatlant, minden árkategóriában.

Gyula Paradicsomi városrészén található ez a 90 négyzetméteres családi ház. Az ingatlanban egy nappali, 2 hálószoba, étkezővel ellátott konyha, fürdőszoba, mellékhelyiség és mosókonyha került kialakításra. 2021-ben teljeskörű belső felújításon esett át, a külső felújítás a leendő lakókra vár. A ház emeleti része beépíthető, mely munkálatok már elkezdődtek. Tartozik hozzá egy garázs és két terasz is, ahonnan az 564 négyzetméteres telekre lehet kijutni.

A város kedvelt részén, Németvárosban fekszik a következő, 130 négyzetméteres családi ház. Az ingatlanban nappali, 2 hálószoba, gardrób, konyha-étkező, 2 kamra és egy fürdőszoba kapott helyet. Néhány évvel ezelőtt felújításon esett át. Beszerelésre került klíma, riasztórendszer és automata kapu is. Tartozik a házhoz egy kétállásos garázs, egy 12 négyzetméteres fedett terasz, egy melléképület és pince. A 844 négyzetméteres telek parkosított, gyönyörű cserjék, díszfák, gyümölcsfák és virágok borítják.

Magyarvároson, a központhoz közel helyezkedik el ez a 230 négyzetméteres családi ház. A kétszintes ingatlanban egy nappali, 6 hálószoba, konyha és fürdőszoba található. 2018-ban teljesen felújították, melynek alkalmával kívülről hőszigetelést kapott, valamint a nyílászárók cseréje is megtörtént. Az épület hátsó részénél helyet kapott egy 20 négyzetméteres terasz, az emeleten pedig 2 erkély van. A hűtésről klíma gondoskodik, a biztonságról pedig a riasztóval ellátott elektromos kapu. A 600 négyzetméteres telken kialakításra került egy kerti sütögető és kiülő. Tartozik hozzá egy garázs, egy tároló és egy melléképület is, amiben akár egy nyári konyha is kialakítható.

A Várfürdő szomszédságában, csendes utcában található ez a 280 négyzetméteres családi ház. A földszintjén egy hatalmas nappali-étkező, konyha, 2 tágas szoba, fürdőszoba és egy külön fürdőszobával, valamint gardróbbal ellátott hálószoba helyezkedik el. A tetőtérben egy szoba, egy finn fenyőből készült, hideg vizes merülő medencével ellátott szauna és egy konditerem kapott helyet. A 2016-ban épült házban kandalló, padló- és mennyezeti fűtés, klíma, szellőztető berendezés és energiatakarékos ledvilágítás található. A nappaliból és a hálószobából egy 26 négyzetméteres fedett teraszra léphetünk ki. Az udvaron a házzal egybeépített, 45 négyzetméteres kocsibeálló és egy különálló tároló is fellehető. A biztonságról riasztórendszer gondoskodik.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Raktárakat és radarokat is szétlőttek az oroszok.

Még nagyobb bajt előzhetett meg a teljes káoszt hozó informatikai leállás?

Még nagyobb bajt előzhetett meg a teljes káoszt hozó informatikai leállás?

Ezerszámra törölt repülőjáratok, akadozó banki rendszerek, pánik világszerte egy szoftverfrissítés miatt. De mit akartak javítani és mi jó származhat ebből?

© 2024 (v2.202102)