Milyen jó lehet elbújni a Balatonnál – az új esztendőben is

Jó a Balatonnál idén is! Íme egy siófoki, a Balaton parthoz közeli társasház, ahol az újévben Ön is elbújhat a világ zaja, vagy éppen a pandémia újabb hulláma elől. Válassza inkább a Balaton szelíd hullámait…

Miközben a tó télen, tavasszal, nyáron, vagy ősszel is gyönyörű, a nyári csúcs heteket leszámítva pedig még csendes is. Eközben a Balaton keleti csücskéből Kelenföld környékére lehet érni kevesebb, mint 60 perc alatt, ha jó a forgalom. Azok tehát, akiknek a home office rendszer okán csak heti két-három alkalommal kell a fővárosba látogatni, kifejezetten ideális új otthon is lehet nem csupán a Velencei-tó, hanem akár Siófok is, különösen a Budaörs, vagy Kelenföld környékére járóknak.

Ennek megfelelően egészen más ma a Balaton megítélése, mint akár 2 évvel ezelőtt, a járvány kitörése előtt volt. Nem elegáns „vidék” ma már a tópart, hanem inkább Budapest egy külső „elővárosa”, hasonlóan a nyugati trendekhez, hiszen a világvárosokban is legalább egy órát kell utazni az agglomeráció szélére…

Ha pedig így tekintünk Siófokra, továbbá figyelembe vesszük a „tengerparti” élet eleganciáját, nívóját, akkor bizony rögtön megértjük, hogy miért találkozunk a Balaton déli fővárosában magas, lényegében a Budapestihez hasonló ingatlanárakkal.

Nincsen azonban minden veszve: akad azért még itt is olyan nívós, újonnan kialakított lakás, amely megfizethetőnek mondható, kitűnő ár-érték aránnyal csábít. Arról nem is szólva, hogy nem csak egy otthon, de egy klasszikus nyaralólakás is jó dolog itt. Ez – mondjuk nyáron, vagy az egyre hosszabb elő- és utószezonban – akár bérbe is adható, ha a gazdái – tegyük fel – valamelyik igazi tenger partján nyaralnak, vagy másutt van dolguk.

Íme tehát egy remek, új építésű lakás Siófokon, az egyik legjobb helyen. Mert hát mit is keres az ember, amikor lakást keres: ideális méretű lakásokat, jó helyen, megfizethető áron, csendes környezetben. A Fresh Garden éppen ilyen; sőt mi több: van wellness részlege, parkosított a kert, ráadásul a siófoki szabad-strand mindösszesen tíz percnyi könnyű sétára van a háztól.

Magyarán a Fresh Garden tökéletes lakásnak, nyaralónak és kizárólag befektetésnek egyaránt. Ez utóbbi esetén akár kényelmesen, több hónapra, azaz hosszú távra is kiadható egy ilyen befektetés.

Továbbá a természet közelsége, a kitűnő megközelíthetőség és a város elsőrangú ellátottsága (éttermek, bevásárlási és szórakozási lehetőségek télen is, iskolák, intézmények) mellett a Balaton hihetetlenül szép látványa az ember szívét megemeli.

Így hát a városi forgatag elől bármikor elmenekülhetünk a magyar tenger partjának egyik legmenőbb helyére és hátunk mögött hagyhatjuk a főváros tömegét, nyüzsgését. Ne feledjük továbbá, hogy nehéz Siófokon „mellényúlni”, mert a lakások itt folyamatosan növelik értéküket, piaci árukat, így sokkal jobb helyen van itt a pénzünk mint a bankban vagy állampapírban.

A Fresh Garden igen korrekt ajánlat, hiszen remek méretű, másfél szobás, tágasabb lakások 36-39 millió forinttól kaphatóak, azaz érezhetően olcsóbban, mint Budapesten.

A cikk a Fresh Garden lakópark beruházójának támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)