Dolgozz a város új, trendi részén!

Budapesten belül korántsem egyenlően oszlik el  a cégek, vállalatok főhadiszállásainak az elhelyezkedése: a legtöbb minőségi iroda Angyalföldön van, ezt követi a XI. kerület. Az új és újszerű, A kategóriás irodák mintegy fele tehát a XIII. kerületi Váci úton és vonzáskörzetében van. Ezen túl is van azonban élet: most a Belvárosban, Dél-Pest, valamint Dél-Buda belsőbb részein mutatunk néhány remek kiadó iroda-ajánlatot.

Mint tudjuk, az irodakeresők egy jó része a XIII. kerületben, a Váci út vonzáskörzetében keres kiadó helyet cégének, vállalkozásának.Ugyanakkor számos vállalkozásnak, cégnek, alkalmazotti csoportoknak, távol esik ez a koncentrált irodafolyosó, így a főváros más irodás „gócpontjaiban” keresgélnek. Vagy a legbelsőbb belvárosban (Budán és Pesten) vagy Dél-Pesten és Dél-Budán, a Hungária körút, illetve a Petőfi-híd, Rákóczi híd vonzásában képzelik el inkább székhelyüket. Ezeken a területeken nem csak vegyesebb a kínálat, de sok a frissen épülő új irodaház is, gondoljunk például a MOL székháznak és számos további irodaháznak is otthont adó BudaPart projektre, a vele szemben lévő Infoparkra, vagy a Népliget környékére, illetve a Telekom székház mellett felépülő WING Liberty irodaházra.

De hogy konkrét tippeket is hozzunk, nézzünk először egy belvárosi ajánlatot a legbelsőbb V. kerületből. A Regus President Centre az Országháztól és a Szabadság tértől is csak pár lépésre, az Agrárminisztérium mögött helyezkedik el.

Azoknak ideális, akik vállalatuk vagy akár kisvállalkozásuk központját valóban a város szívében szeretnék látni. A hely óriási előnye, hogy akár egy „szupermini” 5 négyzetméteres iroda is kibérelhető itt a Regus President Centre-ben; méghozzá akár szolgáltatott iroda (serviced office) formátumban is, a lehető legrugalmasabb formában.

A President Centre egy lenyűgöző, üveg körtoronnyal rendelkező épület, amely a „City-ben” van, tehát a város forgalmas, fő adminisztratív és pénzügyi negyedében található, közelében van számos nagyvállalat, pénzintézet, pénzügyi intézmény székhelye. Pár lépésre van innen a Budapesti Tőzsde, a Magyar Nemzeti Bank, a Magyar Fejlesztési Bank és számos minisztérium, kormányzati intézmény épülete.

Bár nem az V. kerület, mégis a város szívének mondható a város legbelső részének délkeleti csücskében, a Blaha Lujza térre néző Emke Irodaház, amely kitűnő lokációja révén ideális bármilyen méretű cég, vállalkozás adminisztratív központjának.

A Rákóczi út 42. alatt található épület Pest egyik legforgalmasabb tömegközlekedési csomópontjában van, így az irodaház könnyen megközelíthető metróval, villamossal, de akár busszal vagy trolival és persze autóval is. Az EMKE Irodaházból még a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér is elérhető 30 perc alatt autóval.

A környéken bankok, éttermek, hotelek találhatók, az irodaházzal szemben pedig az Emporium Bevásárlóközpont van, és pár lépésre van ide az V. kerület és a bulinegyed is.

Érdekesség, hogy az épület történelmi jelentőségű helyen található, az egykori Bristol Szálló helyén épült, 1994-ben adták át. Viszont 2013-ban nagy felújításon esett át, amely során a belső tereket és a műszaki rendszereket újították meg. Az épület építészeti kialakításának különlegessége a világos belső átriumudvar, négy panorámalifttel.

Az irodaházban összesen 12.500 m2 kiváló minőségű terület található 11 szinten. Kis és nagyobb alapterületű irodák egyaránt kialakíthatók, rugalmas elrendezéssel. A házban olyan cégek bérelnek (illetve béreltek) irodát, mint a BKV Zrt., a Budapest Hitel – és Fejlesztési Bank Zrt., vagy a Groupama Biztosító Zrt.

 

Irány Buda!

És végezetül nézzünk egy dél-budai ajánlatot is: az Office Gardent, ami az új Buda Part városnegyed közelében található.

Az Office Garden Irodapark tehát Újbudán, azaz a XI. kerületben, a Szerémi út és a Hengermalom út kereszteződésében helyezkedik el. Az irodapark könnyen megközelíthető a Rákóczi-hídnak és a Fehérvári útnak köszönhetően. Az irodapark 4. fázisa, az Office Garden IV 20 ezer négyzetméter “A” kategóriás irodaterületet kínál Dél-Budán: ezeket idén, az első negyedévben adják át. Az irodaparkon belül és a park közvetlen környezetében szolgáltatások széles választéka áll az Office Gardenben dolgozók rendelkezésére.

Az Office Garden IV Leed Gold környezetvédelmi minősítést is kapott, az irodapark eddigi legnagyobb épülete lesz, melyben a három meglévő ütem tervezési és megvalósítási tapasztalatai ötvöződnek. A legmodernebb légtechnikai és biztonsági rendszereknek, valamint a jó alaprajznak köszönhetően költséghatékonyan lehet itt kiszolgálni az egyedi igényeket.

További pluszt jelent a parkosított, zöld környezet; éttermek és kávézók az épületen és a parkon belül, élelmiszer boltok, bevásárlóközpont a közelben. Van továbbá elektromos autó töltési lehetőség, autómosó, edzőtermek, szépségszalon, ruhatisztító, és gyógyszertár is a közelben.

Van jó pár ajánlat természetesen az igen népszerű észak-pesti részen is, ahogy egy korábbi cikkünkben írtuk.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

Akár három órát is spórolhatnak, akik ezzel a járattal utaznak - most heti kétszer több lesz rajta a hely.

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Virág Barnabás Washingtonból üzent haza.

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

A pénzelvonások és a nehézségek ellenére is kezelhető a helyzet.

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

© 2024 (v2.202102)