Nyugis otthon, pörgős helyen? Nem lehetetlen!

Néha nehéz dönteni, hogy a belváros kényelmét, a minden közel van érzését válasszuk, és elviseljük az ezzel járó stresszt, vagy kiköltözzünk a csendes, nyugis kertvárosba, esetleg az agglomerációba, és mindennap órákat töltsünk utazással. Szerencsére ebben a kérdésben is létezik kompromisszummentes megoldás!

Méghozzá nagyon jó környéken, a Corvin-negyed egyik csendes utcájában, a Nap utcában, mégis a Corvin sétánytól mindössze néhány percre épül most a Nap 22 társasház, amelynek nemcsak az elhelyezkedése figyelemre méltó, de energiatakarékos és kiváló elosztású és tájolású lakásokat kínál.

Az épület kiváló elhelyezkedésének köszönhetően innen a 3-as metró, a 4-es, 6-os villamosok megállói, a Corvin Plaza és több egyetem is könnyen megközelíthető, a lakások mégis csendesek, hiszen nemcsak az utca csendes, de a Nap 22 társasház 7 szintjén mindössze 38, zömében erkélyes, teraszos lakást alakítanak ki, így a társasházban egy kis lakóközösség születik majd. Ezen felül az előírtnál nagyobb zöldfelületet is kap a beruházás, így helyben lehetőség nyílik a szabad levegőn történő kikapcsolódásra is.

A beruházásban változatos méretű lakásokat alakítanak ki, ahol minden korosztály megtalálhatja a számára ideális otthont. Ezen felül az egyedi igényekre gondolva, a társasház legfelső szintjén egy luxus penthouse lakás is helyet kap terasszal, zöldtetővel, szaunával és jakuzzival.

Ugyanakkor a lakások elhelyezkedésük okán befektetésnek is ideálisak, hiszen a közelben több egyetem is megtalálható, a fiatalokra és az egyetemistákra gondolva ráasdásul elektromos roller tárolót is kialakítanak töltőállomással. Ezen kívül a Nap 22 társasházban ingatlant vásárolni biztos befektetést jelent, hiszen a most indult építkezésnél már szerződést is köthetünk az általunk kiválasztott lakásra és már a társasház alapító okirat is elkészült, az építkezés pedig már a földszintnél tart.

A Nap 22 társasházban lakást vásárolni nemcsak biztos, de jövedelmező, befektetés is, egyrészt azért, mert ezen a környéken biztos, hogy hosszú távon is értékállóak lesznek a lakások. Másrészt azért, mert a lakások kiváló hőszigetelőképességének, hőszigetelt ablakainak és hőszivattyús hűtés-fűtés rendszerének köszönhetően a lakások BB energetikai besorolásúak lesznek, így gazdaságosan fenntarthatóak és könnyebben ki is adhatóak.

A fűtés és a hűtés ezen felül programozható termosztát segítségével lakásonként is szabályozható lesz, az ablakok pedig beépített redőnytokokat és elektromos redőnyelőkészítést is kapnak. A lakásokban okosotthon rendszer előkészítést is kiépítenek, amit felár ellenében, egyéni igényeik szerint fejleszthetnek tovább a tulajdonosok, így akár a termosztát, a redőnyök vagy a villanykapcsolók WIFI által történ vezérlésére is lehetőség nyílik.

A lakások természetesen CSOK-kal is megvásárolhatóak, még az egy gyermekes családok is találhatnak itt számukra ideális lakást, így ÁFA- és illeték-kedvezménnyel vásárolhatnak. És mindenki számára lehetőség nyílik a Zöld Hitel igénylésére is, hiszen a lakások az NHP Zöld Otthon Program követelményeinek is megfelelnek.

A Nap 22 társasház első tulajdonosai 2023 végén vehetik majd birtokba lakásaikat, az érdeklődés azonban már most is nagy a lakások iránt, így érdemes sietnie annak, aki egy ilyen kiváló beruházásban kíván ingatlant vásárolni.

A cikk megjelenését a Nap 22 társasház fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az ukrán külügyminiszter szerint elég fegyverük van az ellentámadáshoz

Az ukrán külügyminiszter szerint elég fegyverük van az ellentámadáshoz

Ez történt az elmúlt órákban az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Újabb magyar hegymászó próbálkozik egy 8000 méter feletti csúccsal

Újabb magyar hegymászó próbálkozik egy 8000 méter feletti csúccsal

A világ kilencedik legmagasabb hegycsúcsára, a 8125 méter magas Nanga Parbatra indul június 6-án, kedden Varga Csaba Nagyváradon élő hegymászó, építész - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

Jelentős pálfordulás a Kaáli Intézet utódjánál

Jelentős pálfordulás a Kaáli Intézet utódjánál

Az elsőként államosított Kaáli Intézet utódja, a Dunamenti REK Reprodukciós Központ Kft.-nek veszteséges lett a tavalyi éve.

Zelenszkij váratlan vendéget kapott - hamis Putyin-beszéd riasztotta meg az oroszokat

Zelenszkij váratlan vendéget kapott - hamis Putyin-beszéd riasztotta meg az oroszokat

Esti hírösszefoglaló a háború 467. napjáról.

© 2023 (v2.202102)