Nyugis otthon, pörgős helyen? Nem lehetetlen!

Néha nehéz dönteni, hogy a belváros kényelmét, a minden közel van érzését válasszuk, és elviseljük az ezzel járó stresszt, vagy kiköltözzünk a csendes, nyugis kertvárosba, esetleg az agglomerációba, és mindennap órákat töltsünk utazással. Szerencsére ebben a kérdésben is létezik kompromisszummentes megoldás!

Méghozzá nagyon jó környéken, a Corvin-negyed egyik csendes utcájában, a Nap utcában, mégis a Corvin sétánytól mindössze néhány percre épül most a Nap 22 társasház, amelynek nemcsak az elhelyezkedése figyelemre méltó, de energiatakarékos és kiváló elosztású és tájolású lakásokat kínál.

Az épület kiváló elhelyezkedésének köszönhetően innen a 3-as metró, a 4-es, 6-os villamosok megállói, a Corvin Plaza és több egyetem is könnyen megközelíthető, a lakások mégis csendesek, hiszen nemcsak az utca csendes, de a Nap 22 társasház 7 szintjén mindössze 38, zömében erkélyes, teraszos lakást alakítanak ki, így a társasházban egy kis lakóközösség születik majd. Ezen felül az előírtnál nagyobb zöldfelületet is kap a beruházás, így helyben lehetőség nyílik a szabad levegőn történő kikapcsolódásra is.

A beruházásban változatos méretű lakásokat alakítanak ki, ahol minden korosztály megtalálhatja a számára ideális otthont. Ezen felül az egyedi igényekre gondolva, a társasház legfelső szintjén egy luxus penthouse lakás is helyet kap terasszal, zöldtetővel, szaunával és jakuzzival.

Ugyanakkor a lakások elhelyezkedésük okán befektetésnek is ideálisak, hiszen a közelben több egyetem is megtalálható, a fiatalokra és az egyetemistákra gondolva ráasdásul elektromos roller tárolót is kialakítanak töltőállomással. Ezen kívül a Nap 22 társasházban ingatlant vásárolni biztos befektetést jelent, hiszen a most indult építkezésnél már szerződést is köthetünk az általunk kiválasztott lakásra és már a társasház alapító okirat is elkészült, az építkezés pedig már a földszintnél tart.

A Nap 22 társasházban lakást vásárolni nemcsak biztos, de jövedelmező, befektetés is, egyrészt azért, mert ezen a környéken biztos, hogy hosszú távon is értékállóak lesznek a lakások. Másrészt azért, mert a lakások kiváló hőszigetelőképességének, hőszigetelt ablakainak és hőszivattyús hűtés-fűtés rendszerének köszönhetően a lakások BB energetikai besorolásúak lesznek, így gazdaságosan fenntarthatóak és könnyebben ki is adhatóak.

A fűtés és a hűtés ezen felül programozható termosztát segítségével lakásonként is szabályozható lesz, az ablakok pedig beépített redőnytokokat és elektromos redőnyelőkészítést is kapnak. A lakásokban okosotthon rendszer előkészítést is kiépítenek, amit felár ellenében, egyéni igényeik szerint fejleszthetnek tovább a tulajdonosok, így akár a termosztát, a redőnyök vagy a villanykapcsolók WIFI által történ vezérlésére is lehetőség nyílik.

A lakások természetesen CSOK-kal is megvásárolhatóak, még az egy gyermekes családok is találhatnak itt számukra ideális lakást, így ÁFA- és illeték-kedvezménnyel vásárolhatnak. És mindenki számára lehetőség nyílik a Zöld Hitel igénylésére is, hiszen a lakások az NHP Zöld Otthon Program követelményeinek is megfelelnek.

A Nap 22 társasház első tulajdonosai 2023 végén vehetik majd birtokba lakásaikat, az érdeklődés azonban már most is nagy a lakások iránt, így érdemes sietnie annak, aki egy ilyen kiváló beruházásban kíván ingatlant vásárolni.

A cikk megjelenését a Nap 22 társasház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kik állják a Párizsi Olimpia költségeit?

Kik állják a Párizsi Olimpia költségeit?

Érvényesül-e a „játékok finanszírozzák magukat” elv?

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Mintegy 600 tonnányi öntvényből készülnek el a majdani reaktortartályt alkotó részegységek a Roszatom szentpétervári gyárában.

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

© 2024 (v2.202102)