Egy átlagos balatoni ingatlan árából álomnyaralót vehet a spanyol riviérán!

Februárra már mindenkinek elege van a borús hideg téli napokból, sokan éppen ezért már javában tervezik a nyarat. Ha éppen nyaraló vásárlás előtt áll, esetleg jól jövedelmező befektetési lehetőséget keres, hoztunk Önnek egy nem mindennapi ajánlatot. Álomnyaralókat kínálnak a spanyol tengerparton, méghozzá egy átlagos balatoni ingatlan árából.

Spanyolország mindig napfényes részén, Alicanten bukkantunk álomszép ingatlanokra, melyek nem csak nyaralónak, hanem befektetésnek is tökéletesek. Alicante az egyik legnépszerűbb célpontja a Spanyolországba utazóknak, hiszen évente mindössze három olyan hónap van, mikor az átlagos nappali hőmérséklet 20 fok alá esik, a fapados légitársaságok pedig télen hetente, nyáron pedig heti 3 alkalommal indítanak járatokat a térségbe. Ideális választás tehát, ha könnyen elérhető és jól kihasználható nyaralót keres.

A környéken minden adott, ami egy tökéletes nyaraláshoz elengedhetetlen, az Alicante déli részén húzódó több mint 200 km hosszú tengerpart 57 alkalommal nyerte el a ’blue flag’ minősítést, ami bizonyítja a strandok és a kikötők kiváló vízminőségét. Az aranyszínű homokkal szegélyezett strandok mentén számtalan étterem, bár és sportolási lehetőség várja a kikapcsolódni vágyókat.

Itt, a Dona Pepa övezetben található lakóparkban kínálnak eladásra új építésű luxusapartmanokat. A lakóparkban két és háromszobás, dupla fürdőszobás lakások épültek, kilátással a közös medencére. A kétszintes épületek földszinti lakásaihoz kert kapcsolódik, míg az emeleti apartmanok tetőkerttel rendelkeznek.

Első hallásra úgy tűnhet, hogy egy ilyen ingatlan elérhetetlen álom, azonban egy átlagos új építésű Balaton-parti nyaraló árából bőven megvásárolhatóak az apartmanok. Ráadásul ezek sokkal jobban kihasználhatók, hiszen az időjárás ideális szinte egész évben, amikor pedig nincs szüksége a nyaralóra, könnyen ki is adhatja.

Külföldi ingatlan vásárlása esetén felmerülhet a kérdés, hogy nem jár-e túl sok erőfeszítéssel és nehézséggel az ingatlanvásárlás. Ebben az esetben azonban egy percig sem kell aggódnia, az ingatlanokat egy magyar iroda kínálja, mely az adás-vételhez kapcsolodó minden teendőről gondoskodik, sőt a kiadással kapcsolatos feladatokat is ellátja igény esetén, természetesen a teljes folyamatot magyar nyelven biztosítva. Az ügyintézéshez még csak nem is szükséges Spanyolországa utaznia, a gyönyörű új budapesti irodájukban is felkeresheti a Royal Red Propertiest.

 

A cikk megjelenését az ingatlanok értékesítője, a Royal Red Properties támogatta. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Pesszimista az építőipari ernyőszervezet

Pesszimista az építőipari ernyőszervezet

Az idénre várható lakáspiaci beruházások számai valószínűleg elmaradnak ez előzetesen várttól.

Irány az orvos, ennek a betegségnek sokáig nincs tünete

Irány az orvos, ennek a betegségnek sokáig nincs tünete

Az idült vesebetegség sokáig rejtőzködik, ezért a diagnosztizált 1,5 millió betegnél jóval többen élhetnek ezzel a betegséggel Magyarországon.

A többieknél szebbnek látja Magyarországot a JCR

A többieknél szebbnek látja Magyarországot a JCR

A JCR megerősítette a magyar besorolást. 

Kedveskedik a biztosítóknak és a bankoknak a kormány

Kedveskedik a biztosítóknak és a bankoknak a kormány

A kormány növeli a kis biztosítók adókedvezményét, a hitelintézetek adóvisszatérítését egy évvel meghosszabbítja

© 2024 (v2.202102)