Egy átlagos balatoni ingatlan árából álomnyaralót vehet a spanyol riviérán!

Februárra már mindenkinek elege van a borús hideg téli napokból, sokan éppen ezért már javában tervezik a nyarat. Ha éppen nyaraló vásárlás előtt áll, esetleg jól jövedelmező befektetési lehetőséget keres, hoztunk Önnek egy nem mindennapi ajánlatot. Álomnyaralókat kínálnak a spanyol tengerparton, méghozzá egy átlagos balatoni ingatlan árából.

Spanyolország mindig napfényes részén, Alicanten bukkantunk álomszép ingatlanokra, melyek nem csak nyaralónak, hanem befektetésnek is tökéletesek. Alicante az egyik legnépszerűbb célpontja a Spanyolországba utazóknak, hiszen évente mindössze három olyan hónap van, mikor az átlagos nappali hőmérséklet 20 fok alá esik, a fapados légitársaságok pedig télen hetente, nyáron pedig heti 3 alkalommal indítanak járatokat a térségbe. Ideális választás tehát, ha könnyen elérhető és jól kihasználható nyaralót keres.

A környéken minden adott, ami egy tökéletes nyaraláshoz elengedhetetlen, az Alicante déli részén húzódó több mint 200 km hosszú tengerpart 57 alkalommal nyerte el a ’blue flag’ minősítést, ami bizonyítja a strandok és a kikötők kiváló vízminőségét. Az aranyszínű homokkal szegélyezett strandok mentén számtalan étterem, bár és sportolási lehetőség várja a kikapcsolódni vágyókat.

Itt, a Dona Pepa övezetben található lakóparkban kínálnak eladásra új építésű luxusapartmanokat. A lakóparkban két és háromszobás, dupla fürdőszobás lakások épültek, kilátással a közös medencére. A kétszintes épületek földszinti lakásaihoz kert kapcsolódik, míg az emeleti apartmanok tetőkerttel rendelkeznek.

Első hallásra úgy tűnhet, hogy egy ilyen ingatlan elérhetetlen álom, azonban egy átlagos új építésű Balaton-parti nyaraló árából bőven megvásárolhatóak az apartmanok. Ráadásul ezek sokkal jobban kihasználhatók, hiszen az időjárás ideális szinte egész évben, amikor pedig nincs szüksége a nyaralóra, könnyen ki is adhatja.

Külföldi ingatlan vásárlása esetén felmerülhet a kérdés, hogy nem jár-e túl sok erőfeszítéssel és nehézséggel az ingatlanvásárlás. Ebben az esetben azonban egy percig sem kell aggódnia, az ingatlanokat egy magyar iroda kínálja, mely az adás-vételhez kapcsolodó minden teendőről gondoskodik, sőt a kiadással kapcsolatos feladatokat is ellátja igény esetén, természetesen a teljes folyamatot magyar nyelven biztosítva. Az ügyintézéshez még csak nem is szükséges Spanyolországa utaznia, a gyönyörű új budapesti irodájukban is felkeresheti a Royal Red Propertiest.

 

A cikk megjelenését az ingatlanok értékesítője, a Royal Red Properties támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)