Nyuszi hopp – Családi házak csodás kerttel, tojásvadászathoz!

A gyerekek kedvenc húsvéti időtöltése a tojásvadászat, ez azonban egy szépen parkosított kertben az igazi. Mai válogatásunkban olyan családi házak kaptak helyet, melyek mesés kerttel rendelkeznek.

Három mesebeli ház egy telken, Esztergomban

Esztergom Szamárhegyen található az a panorámás telek, melyen egy 115 nm-es fa borítású téglaház, valamint egy 60 és egy 30 nm-es könnyűszerkezetes apartman található. Az apartmanok is alkalmasak állandó lakhatásra, kő és faburkolataikkal mindhárom ház a hegyvidéki üdülők hangulatát idézi. Ehhez járul hozzá a vadregényes kert, ahol kerti tó, medence is helyet kapott.

Álom birtok Zalacsányban

Ezt az 1 hektáros birtokot elnézve komolyan elhisszük, hogy itt lakik a húsvéti nyuszi. Igazi pázsitos, virágos telek csodás panorámával és apartmanokkal tehát elsősorban turisztikai célú befektetésnek kiváló. A telken medence is található, az ingatlan pedig hamarosan minden közműtől teljesen független lesz, hiszen májusban szerelik a napkollektorokat, a vízellátást pedig ívóvíz minőségű fúrott kút biztosítja. A birtokon található még egy 5000 nm-es akácos is, ami elegendő tüzelőt biztosít a központi épület vízteres kandallója számára.

Hangulatos kis kert Vecsésen

Nem túl nagy, de annál zöldebb, gondozott kerttel rendelkezik ez a vecsési családi ház, ahol kerti sütögető, terasz és medence is helyet kapott. A ház maga 250 nm-es, 6 és fél szobás, kétgenerációs, télikert is kapcsolódik hozzá, illetve szauna és jakuzzi is helyet kapott benne.

Meseszép kert Szentendrén

Szentendre Pannóniatelepen áll ez a gyönyörű, tágas, akár kétgenerációssá is alakítható családi ház, melyhez egy szépen gondozott, átgondoltan kialakított, ásott kútról, automata öntözőrendszerrel öntözhető kert is kapcsolódik. A kertben gyönyörű pázsit, gyümölcsfák, tűzrakó hely, kerti sütögető és számtalan dekor elem is helyet kapott.

Téliesített terasszal Százhalombattán

Szépen parkosított kerttel rendelkezik ez a százhalombattai családi ház, melynek legnagyobb előnye, hogy egy nyáron nyitott, télen zárt, fűtött teraszon keresztül lehet megközelíteni ezt a csodás kertet, ahol medence és jakuzzi is helyet kapott. A medencéhez pedig egy külön fedett terasz is kapcsolódik.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)