Ennél egyszerűbb már nem is lehetne az ingatlankeresés!

Felgyorsult világunkban megszoktuk, hogy szinte minden pár kattintásra, sőt, inkább egyetlen gombnyomásra van tőlünk. Ugyanakkor szükségünk is van erre a gyorsaságra, arra, hogy ügyeinket a lehető legegyszerűbben intézhessük. Nincs ez másként az ingatlankeresésnél sem. Az Ingatlantájoló.hu csapata minden nap azért dolgozik, hogy az ingatlankeresés folyamata a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb legyen, hogy ezzel is a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. És most megint egy újdonsággal jelentkezünk.

Akár új otthonunkat keressük, akár befektetési célból vásárolnánk lakást, vagy vállalkozásunk számára van szükségünk egy új ipari-, mezőgazdasági- vagy kereskedelmi ingatlanra, fontos, hogy egyszerűen megtaláljuk a számunkra legtökéletesebbet. Rohanó világunkban az okos telefonunk mindig kéznél van, már teljesen megszokottá vált, hogy mindent mobilról intézünk, amihez korábban szükségünk volt a laptopunkra. Ehhez fontos, hogy a mobilalkalmazások is ugyanazt a minőséget nyújtsák, mint egy weboldal számítógépen nézve. 

 

Az Ingatlantájoló felhasználói már megszokhatták, hogy az oldalt és a mobilalkalmazást is folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleink bármikor, bárhol könnyedén elérhessék szolgáltatásainkat, egyszerűen adhassák fel hirdetésüket, vagy böngészhessenek a meghirdetett ingatlanok között. Most pedig a mobilon történő ingatlankeresést tettük még egyszerűbbé azáltal, hogy a megtekintett ingatlan adatlapján már egyetlen gombnyomással hívható is a hirdető, vagy üzenetet írhatunk neki.

Aki korábban már böngészett az Ingatlantájolón, tudhatja, hogy a hirdető elérése eddig is viszonylag egyszerű volt, hiszen egyet kellett kattintani, hogy felfedjük a hirdető telefonszámát és még egyet, hogy fel is hívhassuk. Mostantól ez a funkció még egyszerűbb lesz, hiszen a „FELHÍVOM a hirdetőt” gombra kattintva már egyetlen gombnyomással telefonálhatunk, és ugyanígy az „ÜZENETET írok a hirdetőnek” gombra kattintva azonnal üzenetet is küldhetünk.

Mindez természetesen a hirdetők számára is jó hír, hiszen így az ingatlant keresők sokkal könnyebben elérhetik őket. Tehát az Ingatlantájolónál ingatlant hirdetni és keresni is mindenképp megéri!

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

© 2024 (v2.202102)