Nyugalomra vágyik? Most saját erdője lehet a festői Balaton-felvidéken!

Ha olyan helyet keres, ahova elbújhat a világ szeme elől, természetközeli nyugalomra vágyik, akkor ez a cikk Önnek szól. A Balaton-felvidék egyik legszebb részén, a hangulatos kis zsákfalu, Balatonhenye és a méltán népszerű fesztiváljáról (is) ismert település, Kapolcs között elterülő bükkerdő a kikapcsolódás új szintjét kínálja.

Nem véletlen, hogy olyan népszerű lett a Balaton-felvidék a kirándulók, vidéki nyugalomra vágyók körében. Errefelé egymást érik a hangulatosabbnál hangulatosabb falvak, a kiváló rendezvények és jobbnál-jobb vendéglátóhelyek, de a legfontosabb az a gyönyörű természeti környezet, amibe mindenki beleszeret, aki erre kirándul. Sokan olyannyira megszeretik ezt a gyönyörű vidéket, hogy ingatlant is vásárolnak a környéken.

Itt, Balatonhenyétől néhány km-re saját kis erdőt kínálnak most eladásra, ami a vidéki nyugalom egy új szintjét jelenti, hiszen egészen más élményt nyújt, mikor az ember a saját erdőjében töltődhet fel, na meg befektetésnek sem utolsó lehetőség, hiszen számtalan vállalkozás ötlet megvalósítható itt.

A több, mint egy hektáros erdőterület a Natura2000 és a Nemzeti park része, jelenleg cser és bükkfák vannak a területén, de bőven akad még más különlegesen szép növényből.  Nagy vadakból sincs hiány, a környék vadállománya ugyanis nagyon gazdag, gyakran látható róka, szarvas, nyúl, mókus és egyéb szép állat, így itt valódi természetközeli élményben van része annak, aki erre jár.

Erdei iskola, különleges erdei szállás (például jurtákkal vagy mobilházakkal) vagy saját részre egy csendes, a világ elől elvonulós hely is kialakítható a területen.
A balatonhenyei pataktól autóval közlekedve földúton is megközelíthető az erdő kb. 8 perc alatt, de biciklivel is alig 20 perc. Az erdő területére, innen a pataktól lehet kiváló minőségű vizet szállítani, napenergiával pedig tökéletesen megoldható az áramellátás is.

Az erdőterület határait földmérőkkel kimérették és oszlopok jelölik. Ha egyedi természetközeli élményt keres, esetleg otthont keres egy ötletes vállalkozásnak nézze meg ezt a páratlan lehetőséget!

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

 

Új munkát, új állást keres: nézzen szét a Jobinfo.hu oldalon!

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)