Nagyot keres vagy kicsit? Igazán színes a budapesti irodapiac!

Ahány cég, annyi féle igény mutatkozik budapesti kiadó irodák iránt, hiszen van akinek az elhelyezkedés, van akinek a minőség, van akinek a rugalmasság az elsődleges szempont, amikor egy irodaházban helyet keres vállalkozásának. Szerencsére  Budapest irodapiaca meglehetősen színes, azaz széles a paletta akár 1000 nm feletti, akár pár négyzetméteres kis irodahelyiséget, akár rugalmasan változtatható szolgáltatott irodát keres valaki. Mai cikkünkben mindegyikre hozunk példát.

Kezdjük is rögtön egy nemrég átadott irodaházzal, melynek az elkészültét hatalmas várakozás előzte meg. A Regus BudapestOne Centre a XI. kerület frekventált részén épült, Kelenföld vasútállomás, valamint az M7-es, M1-es autópályák és a szintén nemrég átadott Etele Plaza közelében. A Regus Budapest One Centre ideális azok számára, akik könnyen elérhető helyen, top kategóriás környezetben keresnek szolgáltatott irodát. Itt akár már hot desk-et, átmeneti irodát, készenléti vagy napi irodákat is bérelhet, de a kínálatban szolgáltatásokkal egybekötött és személyre szabott irodák közül is választhat.  A szolgáltatás csomagot teljesen az Ön igényeire szabják, és mindezek mellé még a legmodernebb technológiát, ügyfélszolgálatot, sőt cateringet is lehet kérni.

A XIII. kerületi Váci úton kivétel nélkül magas színvonalú irodaházakat találunk. Közülük is az egyik legkiemelkedőbb a House of Business Capital Square „A” kategóriás irodaháza, amely szintén szolgáltatott irodákat kínál teljesen egyedi igényekhez igazítva. A modern, városképformáló épület nagy presztízsű, stílusos környezetet biztosít a munkavégzéshez, a bérlőket étterem, kávézó és bank is várja az épületen belül. 

Aki igazán magas presztízsű környezetet keres vállalkozásának, annak érdemes még Buda belső kerületeiben is szétnéznie. A II. és III. kerület határán álló Óbuda Gate közvetlenül a Duna partján, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen kínálja „A” kategóriás irodáit. A Margit-hídon keresztül a pesti oldal is könnyen elérhető innen, és rendkívüli előnye az irodaháznak, hogy közel a belváros és étkezési-, sportolási-, vásárlási lehetőségek is adottak a közelben.

Informatikai-, telekommunikációs cégek találhatják meg ideális irodájukat a XI. kerületben, az Infopark épületeiben. Az Infopark rögtön a Rákóczi-híd lábánál, az ELTE Lágymányosi Campusa mellett, a BME közelében található. Az Infopark épületei több szakmai díjjal is büszkélkedhetnek. Az Infopark „I” épületét azért is érdemes választani, mert nemcsak a megközelíthetősége, de a parkolási lehetőségek is kiválóak, az irodák válaszfalai és ajtói kiváló hangszigetelési képességgel rendelkeznek, minden bérleti egységhez tartozik konyha, az egészséges levegőt pedig egyéni gépi iroda-szellőztetés, friss levegő befúvás biztosítja. Az „I” épületben már 52 nm-es kis iroda, vagy akár 800 nm-nél nagyobb iroda is bérelhető, míg a szintén felső kategóriás „A” épületben akár 1600 nm-es irodát is találunk.

Az igényeknek tehát csak a fantázia és a pénztárcánk szab határt!

Amennyiben más típusú irodát, raktárat, üzlethelyiséget keres, akkor nézzen szét megújult honlapjainkon!

Kérjen egyszerre akár több iroda hirdetőtől ajánlatot! 

https://irodahaz.info/

Keressen gyorsan és egyszerűen raktárat, üzlethelyiséget:

https://www.raktar.info/


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)