Pest elegáns helyén építene? Íme egy menő lakótelek Zuglóban!

Akár magunk építtetnénk, akár vállalkozóként keressük az elegáns lehetőségeket, ilyen esetekben az elégedettséget (és a várható nyereséget is) nagyban meghatározza. hogy első osztályú helyen építünk-e. Mi most egy kiemelkedően nívós pesti, mégis zöld, kertvárosias környéken mutatunk egy ilyen lehetőséget.

Aki jó építési vállalkozó, vagy éppen vállalkozó szellemű és építtetni szeretne, az jól tudja, hogy a fővárosban csak a legjobb helyen érdemes építkezni. Miért?

Mert egy külvárosi telekre épített modern ház közel sem ér annyit, mint egy nívós, igazi nagypolgári részre felhúzott ház, – vagy épp vállalkozói gondolkodással – ikerház, vagy mondjuk egy hat lakásos társasház!

Zugló „luxus-kertvárosában” bukkantunk ezúttal egy elsőrangú építési telekre, elbontható házzal!

Mindenekelőtt az eladó ingatlanok – merthogy két telekről van szó valójában – nem csak a zöld és a jó levegő terén vernek több kört a hasonló konkurenciára, hanem különös ismertetőjegyeik, hogy remekül elérhetők a közösségi közlekedéssel is. Így a 77-es trolibusszal, sőt, a 7-es és 133E buszokkal is.

E nyugodt, csendes kertvárosi részen található telek tehát vagy egyetlen luxusház vagy pedig akár egy hatlakásos luxus társasház felépítésére is alkalmas (lásd itt a látványtervet is).

És akkor a lényeg: amint arra utaltunk már, igény esetén a másik oldal is megvehető. Ha pedig összevonásra kerül a két telek, akkor tehát akár 6 lakásos társasház is építhető rá! Fontos továbbá, hogy a telken belül elérhető az áram, a gáz, és a víz is, így az építési munkák már nyáron megkezdhetők, nem kell hónapokat várni a közművek bekötésére!

Az építtetőknek fontos, hogy az ingatlanok a következő besorolás alá esnek: Lke-1/2 építési övezet. Egy azt jelenti, hogy kellően nagy 25 százalékos a beépítettség megengedett legnagyobb mértéke, miközben az épületmagasság megengedett legnagyobb mértéke: 7,5 méter. Továbbá a zöldfelület megengedett legkisebb mértéke 60% és a terepszint alatti beépítés megengedett legnagyobb mértéke 35%, az önálló rendeltetési egységek számát meghatározó osztószám pedig 228.

 

A cikk a telek értékesítőjének támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)