A fővárosban is vízparton? Most bevezető áron vehetsz exkluzív Duna-parti lakást!

A vízparti ingatlanok egyre népszerűbbé váltak az elmúlt években, de Budapesten sosem volt sok ilyen ingatlanból, és mára már egyre kevesebb érhető el közülük. Ráadásul az új építésű, vízpartinak mondott beruházások közt nagyon sok olyan van, amit azért még egy forgalmas út, vagy más épületek elválasztanak a vízparttól, vagy nem is közvetlenül a Duna főága, hanem egy mellékág vagy öböl mellett állnak. Az Újbudán épülő Metrodom River lakópark azonban közvetlenül a Duna-parton kap helyet, és prémium kivitelezéssel, szolgáltatásokkal várja új lakóit, most bevezető árakon.

A Metrodom River lakópark a Budafoki úton, a Lágymányosi-öböltől délre, 5 ütemben valósul meg. Jelenleg a 2. ütem szerkezet építése zajlik, most kezdték a 2. ütem lakásainak értékesítését, így érdemes sietnie annak, aki még bevezető árakon szeretne vásárolni, ebben az igazán egyedi beruházásban. De nézzük, mi mindenben nyújt többet a Metrodom River, mint más lakóparkok!

A Metrodom River sajátossága nemcsak abban rejlik, hogy tényleg közvetlenül a Duna mellett áll majd, hanem abban is, hogy a víz a teljes koncepcióban mindenhol megjelenik. A beruházás területén a sétányok mellett díszmedencék, csobogók kapnak helyet, ugyanakkor a lakópark 6 épületének mindegyikében létesítenek egy 5 emelet magas átriumot, melyeket szintén 1-1 csobogó díszít majd. A gyerekeket a hagyományos játszótér mellett egy vizes játszótér is várja. A közösségi csónakházban kettő- és négyszemélyes túrakajakok állnak a lakók rendelkezésére, melyekkel együtt barangolhatja be a környéket az egész család. 

A beruházás további különlegessége, hogy területét egyáltalán nem szelik át autóutak, az épületek közti felszíni közlekedés kizárólag gyalogosan és biciklivel, zajmentesen és biztonságosan zajlik. Az autók parkolását mindegyik épület alatt mélygarázs biztosítja, melyek közt a közlekedés egy szintén a föld alá helyezett úthálózaton keresztül valósul meg, ami a Budafoki útról nyílik. Más lakóparkokkal ellentétben a Metrodom River mélygarázsaiban nemcsak néhány elektromos autótöltő kap helyet, hanem minden autóbeállóhoz tartozik majd elektromos töltő is.

A lakópark abban is egyedi, hogy számtalan közösségi szolgáltatást nyújt, így például a már említett csónakházon és játszótereken kívül családi bölcsőde, önkormányzati óvoda, baba játszószoba, fitneszterem, kültéri edzőgépek, szaunák, játékszoba, tűzrakóhely, grillterasz és az egyes épületek tetején egy-egy panoráma tetőterasz is várja a lakókat. A Budafoki úton álló, irodáknak is helyet adó fogadóépületben pedig pékséget és kávézót is kialakítanak.

Egy ilyen nívós projekt természetesen csakis zöld szemlélettel valósulhat meg. Így a Metrodom River lakásaiban a Metrodom saját fejlesztésű Dual Eco fűtés-, hűtés rendszere biztosítja a télen, nyáron kellemes hőmérsékletet. A Dual Eco fűtésrendszerben kondenzációs kazánok és levegő-levegő hőszivattyús kazánok optimális rendszere biztosítja, hogy a lakások fűtése és hűtése a lehető legenergiatakarékosabb módon, mennyezet fűtés-hűtésen keresztül valósuljon meg.

A Dual Eco rendszer a hőszigetelő rendszer elemeivel együtt „AA”, azaz a közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb energetikai besorolást eredményez. Mindez kiegészül a Metrodom okosotthon-rendszerével , mely a hűtés-, fűtés-, az okosredőnyök- és a videókaputelefon irányítását teszi lehetővé.

Fontos még szót ejtenünk arról, hogy a lakópark maximálisan biztonságos, kerítéssel körbevett, a fogadóépület és a Telenor irodaház is elválasztja a Budafoki út forgalmától, ugyanakkor egy biztonságos, a lakóparkot átszelő sétányon keresztül pár perc alatt lesétálhatunk a Duna-parti sétányra. Mint említettük, a 2. ütemben épülő lakások közül már most érdemes egyet lefoglalni, hiszen most még bevezető áron kínálják őket, ugyanakkor emelettől függően, most nyáron vagy ősszel még választhatunk burkolólapokat, parkettákat, bejárati ajtókat egy igen nívós kínálatból.

 

A cikk megjelenését a projekt értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

Elemző: a hatékonyság, termelékenység és a tőkeintenzív beruházások irányába kell elmozdulni

Elemző: a hatékonyság, termelékenység és a tőkeintenzív beruházások irányába kell elmozdulni

A friss munkaerőpiaci adatokat értékelte az MBH Bank.

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

A külföldön élő kínaiak megfigyelése, jobb belátásra térítése, sőt "hazarablása" is feladata a magyar kormánnyal egyezményeket aláíró kínai minisztériumnak.

Ugandában és Uruguayban is szavaznak magyarok az EP-választáson

Ugandában és Uruguayban is szavaznak magyarok az EP-választáson

Már csak egy hétig jelentkezhetnek a külképviseleti névjegyékbe azok, akik az EP-választáson Magyarország 147 külképviseletének egyikén szeretnének szavazni.

© 2024 (v2.202102)