A zuhanykabinok új világa, formabontó és egyedi megoldások

A zuhanykabinok hatalmas formaváltozáson mentek keresztül az utóbbi években; a kerekített, sokszor keretek által hangsúlyossá tett dizájnokat egyszerűbb, minimalista stílusok váltották fel, amelyek tökéletes választást kínálnak a modern fürdőszobát tervezők számára.

Az alábbiakban olyan termékekkel és megoldásokkal ismerkedünk meg, amelyek nagyszerű lehetőségeket kínálnak álmaink fürdőszobájának tervezése során.

Napjainkban rendkívül népszerűek az úgynevezett zuhanyfalak, amelyek félig zárt teret biztosítanak a mindennapi zuhanyzás során. A ROLTECHNIK WALK PRO 100 zuhanyfal aljzattól függetlenül, padlóra vagy zuhanytálcára egyaránt telepíthető. A termék 6 mm vastag biztonsági üveggel és fényes, krómszínű alumíniumprofillal készült. Minimalista stílusának, illetve letisztult formavilágának köszönhetően minden fürdőszoba esetében jó választásnak bizonyulhat.

Szintén figyelmet érdemelnek a SANOTECHNIK ELITE BLACK zuhanyfalak, amelyek – rácsos szerkezetüknek köszönhetően – különleges összhatást kínálnak. Az előző termékhez hasonlóan: a festett, matt fekete ELITE BLACK zuhanyfal aljzattól függetlenül szintén padlóra és zuhanytálcára is telepíthető.

Ha valami különlegességre vágyunk, ismerkedjünk meg a CAMARGUE CRASH GLASS S65 zuhanyfallal, amely robbantott biztonsági üveg felhasználásával készül. Fali csatlakozóprofillal és 2 db krómozott acél tartókonzollal egyaránt alkalmas fali és walk-in típusú rögzítésre is.

Amennyiben úgy döntünk, hogy padlózatként hagyományos zuhanytálcát választunk, érdemes megismerni a letisztult formatervezéssel készített CAMARGUE TAMPICO zuhanytálcát. Megjelenésének köszönhetően tökéletesen illik bármelyik zuhanyfalhoz. A zuhanytálca kiváló minőségű, egyszínű szaniterakrilból készül. A rejtett lefolyórész rendkívül gyors és hatékony vízelvezetést biztosít.

A korszerű zuhanyajtók szintén alkalmazhatók padlóra vagy zuhanytálcára telepítve. Igaz ez a Camargue Vario zuhanyajtókra is, amelyek balra és jobbra nyíló kivitelben is elérhetők. A zuhanyajtók fix üveg oldalfalelemmel vagy másik forgóajtóval kombinálhatók, vagy akár 2 fal közé is telepíthetők.

A komplett zuhanykabinokról sem kell lemondanunk. Noha a falakkal vagy ajtókkal kombinált zuhanyzók rendkívül kedvelt megoldást kínálnak, az épített zuhanykabinok is figyelmet érdemelnek. Az új termékek formavilága jelentősen eltér a korábban megszokottakétól.

Ezt támasztják alá az A1010 zuhanykabinok is. A kabinokat modern megjelenés és újszerű vonalvezetés jellemzi. Nyíló ajtóval és íves kialakítással teszik még kellemesebbé a zuhanyzás élményét; az alapterület kialakításának köszönhetően a mozgás szabadságát tapasztaljuk, zuhanyzás közben elkerülhetjük a hideg falak érintését.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Sokan nem vitték vissza az ajánlóíveket, pedig ez kötelező lenne.

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A határidő előtt leadták mindegyik, az olimpiai, világ, és Európa-bajnok úszónőhöz köthető cég beszámolóját.

Kína és Oroszország kéz a kézben dolgozik az Ukrajna elleni fegyverkezésen

Kína és Oroszország kéz a kézben dolgozik az Ukrajna elleni fegyverkezésen

A brit védelmi miniszter szerint még több országnak kellene a NATO-hoz csatlakoznia, az oroszok folytatják az offenzívát. Háborús összefoglaló. 

© 2024 (v2.202102)