Biztosra akar menni? Így hirdesse ingatlanát a siker érdekében!

Egyáltalán nem mindegy, hogy csak hirdetjük az ingatlanunkat, vagy úgy hirdetjük, hogy abból rövid időn belül siker legyen az eladás, illetve a kiadás, méghozzá jó áron! Mutatjuk, milyen lépések nélkülözhetetlenek a siker érdekében.

Képek, képek és képek

Nem lehet elégszer elismételni: a jó hirdetés a képekkel kezdődik. Ön is a képeket nézi először, ha találkozik bármivel a neten, nemde?

Fontos, hogy kiváló minőségű képeket készítsünk, amihez egy különösen nagy értékű, exkluzív ingatlan esetében a fotóson sem szabad spórolni.

Ám egy teljesen hétköznapi ingatlanhoz is jó képek kellenek, amiket ma már egy okostelefonnal is könnyen elkészíthetünk, ha figyelünk a következőkre:

  • Tegyünk rendet, selejtezzünk és takarítsunk ki alaposan, mielőtt hozzáfognánk a fényképezéshez!
  • Mindig derült időben fényképezzünk, de sohase nappal szemben. Bármilyen napfényes is az idő, érdemes lehet villanyokat használni vagy vakut is a beltéri képekhez.
  • Minden helyiségről készítsünk legalább egy, de inkább több képet, hogy kiválaszthassuk a legjobbakat.
  • Igyekezzünk minél nagyobb látószöggel fényképezni, és ne fotózzunk felesleges részleteket, de egy-egy szép részletet természetesen megragadhatunk.

Figyelemfelkeltő és informatív hirdetésszöveg

Fontos, hogy a hirdetés címe figyelemfelkeltő legyen, ugyanakkor a hirdetés szövege tartsa fent a figyelmet, ne legyen túl hosszú, se túl rövid, azaz legyen informatív, tartalmazzon minden fontos információt, de ne legyen benne semmi felesleges.

Megfelelő árazás

Nagyon nehéz az árat jól meghatározni, mégis kiemelkedően fontos, hogy első körben se árazzuk túl az ingatlanunkat, mert akkor nagyon sokáig lesz majd a piacon.

A túlárazás problémájába sajnos nagyon sokan belefutnak, legtöbbször elfogultságból, vagy azért, mert nem azt nézik, hogy mennyiért lehet eladni az ingatlant, hanem azt, hogy mennyit szeretnének kapni érte.

A megfelelő árazáshoz nézzük meg, hogy mennyiért hirdetnek, vagy még jobb, ha sikerül információt kérjünk szakértőtől arról, hogy mennyiért adtak el mostanában hasonló adottságokkal rendelkező ingatlant a mi környékünkön.

Vegyük figyelembe azonban azt is, hogy egy ingatlannak számtalan olyan egyedi tulajdonsága lehet, ami az árát felfelé vagy lefelé elmozdíthatja, más hasonló ingatlanokhoz képest.

Ingatlant hirdetne akár Forintban, akár Euróban?

Próbálja ki most egyedülálló szolgáltatásainkat!

Amennyiben az Ingatlantájolón hirdet, igény szerint, a 120 napos csomagunk részeként, szerkesztőségünk cikket is ír ingatlanáról, amely hat partneroldalunkon is megjelenhet, így még gyorsabban értékesítheti ingatlanát!

Ha az ingatlan minősége, értéke ezt megkívánja, hirdessünk euróban!

A forint gyengülése miatt érdemes inkább euróban hirdetni azokat az ingatlanokat, amelyek esetében külföldi vevőkre is számíthatunk.
Az Ingatlantájolón már euróban is hirdethet! Méghozzá úgy, hogy az érdeklődők a különböző ingatlanokat ár alapján is össze tudják hasonlítani, függetlenül attól, hogy milyen pénznemben lett megadva az ár. Az ár szerinti sorba rendezésnél ugyanis automatikusan az MNB aktuális árfolyama alapján rendezi sorba a rendszer az euróban és a forintban megadott árakat.

Hirdessünk ott, ahol sok embert elér a hirdetésünk!

Ahhoz, hogy hirdetésünk célba találjon érdemes olyan hirdetési portált keresnünk, amit sokan ismernek, mint például az Ingatlantájoló, amely Magyarország egyik legnagyobb és egyik leggyorsabban betöltődő hirdetési oldala, ahol néhány lépésben, pillanatok alatt feladhatja hirdetését, majd ezután választhat a különböző kiemelési csomagok közül.

Az első helyre szeretne kerülni a találati listán, amikor egy vevő új otthont keres?
Most kedvezményesen licitálhat az első helyekre az Ingatlanájoló forradalmi és kiváló ár-érték arányú licit szolgáltatására.
Most még a sokat hirdető ingatlanirodákat is könnyen megelőzheti! Részletek itt.

Miért érdemes az Ingatlantájolón hirdetni?

Mert az Ingatlantájoló 3 szintű licitrendszerének köszönhetően hirdetése mindig a listaoldalak élén maradhat!
Az Ingatlantájoló nemzetközi szinten is ritkaságnak számító, 3 szintű licitrendszert vezetett be, amelynek köszönhetően Ön a helyi és a különböző szűréseknek megfelelően megjelenő listaoldalakon is a lehető legjobb helyre pozícionálhatja hirdetését kreditjeinek segítségével. A licitrendszer további előnye ezen felül, hogy a nagyobb és kisebb irodák, illetve a magánszemélyek között teljesen egyenlő feltételeket teremt.

Egyedülálló módon, akár cikket is írunk eladó ingatlanáról!

A különböző kiemelési csomagok több kiemelési lehetőséget is tartalmaznak. Amennyiben Ön 120 napos kiemelési csomagot választ, mely a cikkírást is tartalmazza, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, megírja a cikket eladó ingatlanáról, amit Ön a megjelenés előtt még átolvashat, és a cikk megjelenik az Otthontérkép Magazinban, valamint partneroldalainkon is (pl.: Mfor, Privátbankár, Infostart).

Mindezt úgy, hogy Önnek mindössze 20 percet kell ezzel foglalkoznia!

Mert nálunk több hatékony kiemelési mód közül is választhat!

Attól függően, hogy melyik kiemelési csomagot választja, választhat social média kiemelést, mellyel további több ezer érdeklődőt érhet el, illetve hirdetése partneroldalainkon, ingatlan ajánlódobozokban is megjelenhet.

 

Ingatlant hirdetne akár Forintban, akár Euróban?

Próbálja ki most egyedülálló szolgáltatásainkat!

Amennyiben az Ingatlantájolón hirdet, igény szerint, a 120 napos csomagunk részeként, szerkesztőségünk cikket is ír ingatlanáról, amely hat partneroldalunkon is megjelenhet, így még gyorsabban értékesítheti ingatlanát!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Szomorú fordulat: újra kilőnek az árak a benzinkutakon!

Szomorú fordulat: újra kilőnek az árak a benzinkutakon!

Szerdától a 95-ös oktánszámú benzinért bruttó 25, míg a gázolajért 18 forinttal kell többet fizetnie annak, akit nem véd a kormányzati ársapka.

Újabb szigorítás: betiltják a szabad orvosválasztást?

Újabb szigorítás: betiltják a szabad orvosválasztást?

Emellett a betegek látogatását is korlátozná a Belügyminisztériumnak az egészségügy átalakításáról szóló javaslata.

Újabb fontos mutatóban rontott Magyarország

Újabb fontos mutatóban rontott Magyarország

A részletes adatok is alátámasztják, hogy júliust az export csökkenése és az import növekedése jellemezte.

Vékonyodhat a budapestiek rezsiszámlája

Vékonyodhat a budapestiek rezsiszámlája

Mától lehet igényelni a megemelt összegű fővárosi rezsitámogatást.

© 2022 (v2.202102)