Budapesti, modern lakóparkok, zöld környezetben, fejlett infrastruktúrával

Prémium otthonok, természethez közel, barátságos lakóközösséggel és problémamentes közlekedéssel a városközpontba? Mindez olyan vágyálomnak hangzik, ami szinte lehetetlen, hogy egyszerre valósuljon meg. Azonban ha Budapesten keresünk lakásokat, akkor megnyugodhatunk, ugyanis a város több pontján is felfedezhetünk lakóparkokat, amikben ezek a feltételek megvalósulnak és még annál is több!

A Duna-parton, a közkedvelt Foka-öbölben felépült Danubio lakópark kiváló választás lehet, ha exkluzív, energiatakarékos lakást keresünk zöld övezetben úgy, hogy minden szolgáltatás elérhető távolságban is legyen. A 9 szintes épületben esztétikusan berendezett álomotthonok várják az újonnan beköltözőket. Panorámás üveglift segíti a szintek közötti közlekedést és az épület tájolásából kifolyólag a lakásokból is tudunk a varázslatos kilátásban gyönyörködni.

A lakások kifejezetten világosak a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően és több erkély is kapcsolódik hozzájuk, amiket tágas kialakításuk miatt akár kültéri nappalinak is át lehet rendezni. Környezetbarát, energiatakarékos, hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer biztosítja az év bármely szakában a kellemes hőmérsékletet a lakásokban és az összes belsőépítészeti megoldás a modern elvárásoknak felel meg. Iskolákat, óvodákat, kisebb-nagyobb bevásárlóközpontokat könnyen elérünk innen, a Forgách utcai metrómegálló pedig csak pár perc sétára található ahonnan az M3-as metróval tudunk tovább haladni a belváros felé.

A jövő otthonai várnak minket a XI. kerületben, az Őrmezei úton. A zöldépület megépítésénél elsődleges célnak számított, hogy a megújuló energiaforrásokat felhasználva olyan lakásokat alakítsanak ki, ahol a rezsiköltségek a nullához közelítenek. AA++ energetikai besorolást kapott az épület, ennek megfelelően választották ki az épületburkolatot képező építőanyagokat, az épületgépészet levegő-hőszivattyúval ellátott mennyezet hűtés-fűtés rendszerét, továbbá az alternatív energiatermelő elemeket. A biztonságot a mozgásérzékelő riasztórendszer biztosítja. A szabadidő kellemes eltöltéséhez járul hozzá a közös kert, ahol medence is épült, így a nyári időszakban a kikapcsolódás garantált. Ugyanakkor, ha úgy döntenénk, hogy felfedezzük a környék nyújtotta lehetőségeket, akkor a Bikás Park vagy az Etele Pláza is a közelben található.

A XVI. kerületben, a főváros egyik népszerű, kertvárosi területén helyezkedik el a Zöldmező Lakópark. Az 5 szintes, két épületből álló komplexumban 128 lakás lett kialakítva. Ezek között bőven lehet válogatni, hogy megtaláljuk a számunkra leginkább megfelelőt, hiszen a kisebb, 31 m2-es garzonoktól, a nagyobb, több szobás lakásokig bármilyen típus fellelhető. Így akár egyedülállóként keressük leendő otthonunkat, akár nagycsaládosként, itt biztos ráakadunk az álomotthonra.

A legtöbb lakáshoz erkély és terasz is kapcsolódik, a földszinti kertkapcsolatos lakásokhoz pedig kizárólagos használatú kertrész is tartozik. Az “L” alakú épülethez egy parkos, fákkal körülvett, belső kert tartozik, ami a délutáni, nyugodt sétákhoz tökéletes. Ha személygépkocsival rendelkeznénk, akkor a parkolást akár a felszínen vagy a mélygarázsban is megoldhatjuk, és ha tárolókra lenne szükségünk, akkor az is vásárolható a társasházban. A lakóparktól nem messze a János utcai Lidl-ben és a Pólus Centerben is el tudjuk intézni a bevásárlást, de egyéb szolgáltatások is elérhető távolságban vannak.

A Balance Garden Budapest X. kerületében, az Üllői úttal párhuzamos nyugodt, parkosított mellékutcában épülő társasházfejlesztés. Az összesen 298 lakással rendelkező épületkomplexum kialakítása egyedi, ugyanis az első és második emeleti szintek összeépülnek és a harmadik emelettől alakulnak át különálló tornyokká. Az átkötő részeknél tetőkertek is kialakításra kerülnek és az épületek tetején zöldtető teszi még vonzóbbá a lakásokat. Az energiagazdálkodás jegyében épül a társasház.

A lakások hőmérsékletét az invertes, hűtő-fűtő klímákkal lehet szabályozni és az alacsony fenntartási költségeket a hatékony távhő szolgáltatás biztosítja. Minden lakáshoz tartozik erkély és terasz is, a földszinten pedig 23 kertkapcsolatos lakás kapott helyet. A barátságos, otthonos légkört az ízlésesen kialakított lobby biztosítja. A parkolás a földszinten valamint a társasház -1 szintjén kiépített mélygarázsban lehetséges. A szabadidős tevékenységeket akár az ingatlan környékén is végezhetjük a zöld környezetnek hála, de a Népliget is kitűnő választás, ami szintén pár perc séta.

Budapest folyton fejlődő, kiváló infrastruktúrával rendelkező, ámde kertvárosias részén, a IV. kerületben, az
Istvántelki úton épül egy környezettudatosságot is szem előtt tartó, modern társasház. A 18 lakásos + 1 üzlethelyiséggel rendelkező épületben a jó elosztás, az élhető méretű lakások és a korszerű technikai megoldások harmóniáját fedezhetjük fel. A fűtést a házközponti fűtés biztosítja és napkollektorok is fel lesznek szerelve, amivel a fenntartási költségek a minimálisra csökkenek.

A lakások egyedi ízlés szerint alakíthatók, mindegyikhez napfényben úszó terasz és a földszinti lakásokhoz saját kertrész csatlakozik. Számos tömegközlekedési lehetőség közül lehet választani, Újpest-központ mindössze 10 perc de a Nyugati pályaudvart is 25 perc alatt elérhetjük. Kicsi, de barátságos és összetartó lakóközösség alakulhat ki a kevés lakásszámnak köszönhetően. Az épületen belül lehetőség van parkolók és tárolók vásárlására is. Akár hosszútávú beruházásnak akár saját használatra is kiváló alternatíva.

A cikk megjelenését az ingatlanok értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hirtelen megszólalt Áder János

Hirtelen megszólalt Áder János

Érdekes témát vetett fel.

Kik állják a párizsi olimpia költségeit?

Kik állják a párizsi olimpia költségeit?

Érvényesül-e a „játékok finanszírozzák magukat” elv?

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Mintegy 600 tonnányi öntvényből készülnek el a majdani reaktortartályt alkotó részegységek a Roszatom szentpétervári gyárában.

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

© 2024 (v2.202102)