Első osztályú luxuslakások várnak méghozzá a belvároshoz közel, zöld környezetben!

Manapság már szinte felbecsülhetetlen értéke van annak, ha a fővárosban olyan otthont tudhatunk magunkénak, ami zöld környezetben található,  mégis könnyen megközelíthető a belváros, modern technológiai megoldásokkal rendelkezik és még kertrész is kapcsolódik hozzá. Mai cikkünkben egy olyan társasházat mutatunk, ahol mindez egyszerre megvalósul, és ha mindez nem lenne elég még a panoráma is lenyűgöző!

A XII. kerületben, a budai hegyvidék egyik zsákutcájának végén, egy több mint 2000 m2-es telken épült a háromszintes Diana Társasház, melyben 5 luxuslakás kapott helyet. A 2-4 szobás lakások prémium minőséget képviselnek,  belső elrendezésüket saját igényeink szerint alakíthatjuk ki, míg az épület külsőjét modern, szolid elegancia jellemzi. A lakásokhoz nagyméretű teraszok kapcsolódnak, ahonnan csodás panorámában gyönyörködhetnek az ott lakók, emellett a privát kertrészek biztosítják a baráti összejövetelek vagy a  nyugodt kikapcsolódás tökéletes helyszínét.

A lakásokat a garázsszinttől  8 fős lift segítségével közelíthetjük meg. A külső nyílászárók magas minőségű anyagokból készültek, alumínium profillal, háromrétegű üvegezéssel, a külső oldalon fakó fólia bevonattal, így garantálva a maradéktalan diszkréciót. Az épület homlokzatán látható burkolat szintén egyedülálló, fakó arany és szürke szálcement, amely egységben van a nyílászárók kinézetével. A környezettudatosság jegyében pedig korszerű Daikin hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer biztosítja a hűtés-fűtést, amely a vizesblokkokban padlófűtéssel is kiegészül.

Természetesen a Diana Társasház elhelyezkedését tekintve is egyedülálló. Több buszmegálló is található a közelben, (a 110, 112, 21 és 21A buszok is a környéken állnak meg), a belvárosba utazás pedig akkor sem okoz gondot, ha autóval járunk, hiszen mindössze 15 percet vesz igénybe az út. Autópályák közül az M1-es, M0-ás és az M7-es is kényelmesen megközelíthető, ami azért is szerencsés, mert a Balaton is könnyebben megközelíthető.

A környék még Budai viszonylatban is kiemelt, a friss levegő és a nyugodt környezet pihentető otthont biztosít a mindennapokban. Az erdő közelségének köszönhetően  felfedezhetünk számtalan sétáló- és kirándulóhelyet, melyeket gyalog vagy kerékpárral is könnyen megközelíthetünk. Az elegáns budai környezet mellett pedig az sem utolsó szempont, hogy nap, mint nap gyönyörködhet a lenyűgöző városi panorámában, méghozzá új lakásának szinte minden helyiségéből.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

Zelenszkij újra tisztogatásra kényszerül, a Kreml meg van győződve róla, hogy amerikai-ukrán támadás érte a Krím-félszigetet. Háborús összefoglaló. 

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Móra Mátéval, a Generali Alapkezelő Zrt. portfóliómenedzserével beszélgetett újságírónk, Vég Márton.

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Állítólag a Fidesz ECR-hez való csatlakozása is téma lesz.

© 2024 (v2.202102)