Első osztályú luxuslakások várnak méghozzá a belvároshoz közel, zöld környezetben!

Manapság már szinte felbecsülhetetlen értéke van annak, ha a fővárosban olyan otthont tudhatunk magunkénak, ami zöld környezetben található,  mégis könnyen megközelíthető a belváros, modern technológiai megoldásokkal rendelkezik és még kertrész is kapcsolódik hozzá. Mai cikkünkben egy olyan társasházat mutatunk, ahol mindez egyszerre megvalósul, és ha mindez nem lenne elég még a panoráma is lenyűgöző!

A XII. kerületben, a budai hegyvidék egyik zsákutcájának végén, egy több mint 2000 m2-es telken épült a háromszintes Diana Társasház, melyben 5 luxuslakás kapott helyet. A 2-4 szobás lakások prémium minőséget képviselnek,  belső elrendezésüket saját igényeink szerint alakíthatjuk ki, míg az épület külsőjét modern, szolid elegancia jellemzi. A lakásokhoz nagyméretű teraszok kapcsolódnak, ahonnan csodás panorámában gyönyörködhetnek az ott lakók, emellett a privát kertrészek biztosítják a baráti összejövetelek vagy a  nyugodt kikapcsolódás tökéletes helyszínét.

A lakásokat a garázsszinttől  8 fős lift segítségével közelíthetjük meg. A külső nyílászárók magas minőségű anyagokból készültek, alumínium profillal, háromrétegű üvegezéssel, a külső oldalon fakó fólia bevonattal, így garantálva a maradéktalan diszkréciót. Az épület homlokzatán látható burkolat szintén egyedülálló, fakó arany és szürke szálcement, amely egységben van a nyílászárók kinézetével. A környezettudatosság jegyében pedig korszerű Daikin hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer biztosítja a hűtés-fűtést, amely a vizesblokkokban padlófűtéssel is kiegészül.

Természetesen a Diana Társasház elhelyezkedését tekintve is egyedülálló. Több buszmegálló is található a közelben, (a 110, 112, 21 és 21A buszok is a környéken állnak meg), a belvárosba utazás pedig akkor sem okoz gondot, ha autóval járunk, hiszen mindössze 15 percet vesz igénybe az út. Autópályák közül az M1-es, M0-ás és az M7-es is kényelmesen megközelíthető, ami azért is szerencsés, mert a Balaton is könnyebben megközelíthető.

A környék még Budai viszonylatban is kiemelt, a friss levegő és a nyugodt környezet pihentető otthont biztosít a mindennapokban. Az erdő közelségének köszönhetően  felfedezhetünk számtalan sétáló- és kirándulóhelyet, melyeket gyalog vagy kerékpárral is könnyen megközelíthetünk. Az elegáns budai környezet mellett pedig az sem utolsó szempont, hogy nap, mint nap gyönyörködhet a lenyűgöző városi panorámában, méghozzá új lakásának szinte minden helyiségéből.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)