Első osztályú luxuslakások várnak méghozzá a belvároshoz közel, zöld környezetben!

Manapság már szinte felbecsülhetetlen értéke van annak, ha a fővárosban olyan otthont tudhatunk magunkénak, ami zöld környezetben található,  mégis könnyen megközelíthető a belváros, modern technológiai megoldásokkal rendelkezik és még kertrész is kapcsolódik hozzá. Mai cikkünkben egy olyan társasházat mutatunk, ahol mindez egyszerre megvalósul, és ha mindez nem lenne elég még a panoráma is lenyűgöző!

A XII. kerületben, a budai hegyvidék egyik zsákutcájának végén, egy több mint 2000 m2-es telken épült a háromszintes Diana Társasház, melyben 5 luxuslakás kapott helyet. A 2-4 szobás lakások prémium minőséget képviselnek,  belső elrendezésüket saját igényeink szerint alakíthatjuk ki, míg az épület külsőjét modern, szolid elegancia jellemzi. A lakásokhoz nagyméretű teraszok kapcsolódnak, ahonnan csodás panorámában gyönyörködhetnek az ott lakók, emellett a privát kertrészek biztosítják a baráti összejövetelek vagy a  nyugodt kikapcsolódás tökéletes helyszínét.

A lakásokat a garázsszinttől  8 fős lift segítségével közelíthetjük meg. A külső nyílászárók magas minőségű anyagokból készültek, alumínium profillal, háromrétegű üvegezéssel, a külső oldalon fakó fólia bevonattal, így garantálva a maradéktalan diszkréciót. Az épület homlokzatán látható burkolat szintén egyedülálló, fakó arany és szürke szálcement, amely egységben van a nyílászárók kinézetével. A környezettudatosság jegyében pedig korszerű Daikin hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer biztosítja a hűtés-fűtést, amely a vizesblokkokban padlófűtéssel is kiegészül.

Természetesen a Diana Társasház elhelyezkedését tekintve is egyedülálló. Több buszmegálló is található a közelben, (a 110, 112, 21 és 21A buszok is a környéken állnak meg), a belvárosba utazás pedig akkor sem okoz gondot, ha autóval járunk, hiszen mindössze 15 percet vesz igénybe az út. Autópályák közül az M1-es, M0-ás és az M7-es is kényelmesen megközelíthető, ami azért is szerencsés, mert a Balaton is könnyebben megközelíthető.

A környék még Budai viszonylatban is kiemelt, a friss levegő és a nyugodt környezet pihentető otthont biztosít a mindennapokban. Az erdő közelségének köszönhetően  felfedezhetünk számtalan sétáló- és kirándulóhelyet, melyeket gyalog vagy kerékpárral is könnyen megközelíthetünk. Az elegáns budai környezet mellett pedig az sem utolsó szempont, hogy nap, mint nap gyönyörködhet a lenyűgöző városi panorámában, méghozzá új lakásának szinte minden helyiségéből.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)