Megbízható, professzionális csapatot keres ingatlanügyeihez? Megtaláltuk!

Minden bizonnyal Ön is szeretne egy igazán megbízható, stabil partnert, amikor ingatlanát értékesíti, vagy bérbe adja; vagy ha biztos forrásból, támogató szakértelemmel vásárolna. Mutatjuk, kire érdemes bízni lakóingatlana adásvételét, kiadását.

Manapság sajnos egyáltalán nem könnyű olyan szakértő ingatlanos csapatra lelni, akik mögött nemcsak több évtizedes tapasztalat, de stabil pénzügyi-banki háttér is van.

Ne menjünk el amellett a tény mellett, hogy ha éppen ingatlant vásárolnánk, akkor különösen előnyös egy, a pénzügyekben is jártas ingatlanközvetítő céggel szerződnünk. Ez eladóként is előnyt jelent, hiszen így könnyebben találhatunk olyan vásárlókra, akik mögött professzionális pénzintézeti támogatás áll.

Az elemzői írások többsége általában Budapestre és a főváros környékére fókuszál, ahogy a kisebb irodák vagy hálózatok is leginkább egy-egy térségen belül erősek. Most azonban olyan ingatlanközvetítő hálózatot ajánlunk, amely az egész országban, mind a vidéki nagyvárosokban, mind kisvárosi szinten jelen van. Ráadásul szinte mindenütt az elsők és a legnagyobbak közt jegyzik az OTP Ingatlanpont hálózatát.

Helyi szakértelem, régiókon átívelő profizmus

Az pedig, hogy a szakértők kitűnően értik és átlátják az egyes régiók lehetőségeit helyi szinten is, kiváló lehetőséget és segítséget jelent az ország bármely szegletében azoknak, akik professzionális szakértőkre bíznák szeretett ingatlanuk eladását vagy bérbeadását.

Azoknak is hatalmas előnyt jelent az OTP Ingatlanpont hálózatával való együttműködés, akik vidéken vagy olyan környéken keresnek maguknak lakhatást vagy bérlési lehetőségeket, amelyet kevésbé ismernek, illetve mindenképpen ingatlanszakmai támogatást igényelnek a kiválasztás során.

Csak az OTP-nél, különleges előnyök – különleges ajánlatok

Az OTP Ingatlanpont hálózata mintegy 90 irodából áll és közel 800 szakértőt foglalkoztat, aminek van egy további, igencsak fontos előnye. Jelesül az, hogy egy ekkora hálózatban sok olyan eladó vagy kiadó ingatlanra is rá lehet lelni, amely egyébként a piacon máshol nem, vagy nehezen fellelhető. Egyszerűbben fogalmazva: aki egy adott környéken keres, és nem néz körül az OTP Ingatlanpont honlapján, az lehet, hogy éppen azt az egy-két remek ingatlant téveszti szem elől, amelyet a hálózat kizárólagos módon forgalmaz.

Lehetőségek ingatlanosok számára

Az OTP Ingatlanpont méreténél fogva nemcsak eladók és vevők számára kitűnő választás, hanem azoknak is, akik az ingatlanszakmában képzelik el jövőjüket. Az OTP Ingatlanpont rendszeresen keres új munkatársakat számos régióban. Értékesítőiknek a legfejlettebb eladási technikákat és piaci ismereteket oktatják, több évtizedes tapasztalataiknak és digitális fejlesztéseiknek köszönhetően biztos hátteret nyújtanak munkatársaik számára. Évről-évre azért dolgoznak, hogy mielőbb gazdára találjanak az általuk közvetített eladó vagy kiadó ingatlanok.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)