Energiatakarékos, korszerű és otthonos családi házak? Soroksáron igen!

Soroksár Budapest egyik legfiatalabb kerülete, ahol számos kulturális és szórakozási lehetőség adott. A kerület emellett igazán kertvárosi, számos zöld környezettel és érdemes gyönyörű botanikus kertjét is felfedezni. Itt lakni tökéletes választás lehet nagycsaládosoknak vagy akár azoknak is, akik a belváros zajától távol, de még Budapesten belül keresnek maguknak otthon. Alább olyan családi házakat gyűjtöttünk össze, ahol az előnyök az energiatakarékos műszaki megoldásokkal is kiegészülnek.

Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron kétgenerációs családi ház, vált eladóvá külön külső bejárattal. A 160 m2 alapterületű telken 2 x 64 m2-es, 2-2 szobás lakást alakítottak ki. 2018-ban egy teljes körű felújítás során a villany hálózatot és a vízhálózatot is kicserélték illetve új kazánt is kapott az épület. Az ingatlan energiatakarékos megoldásai közé tartozik, hogy az alsó szintjén a korszerű padlófűtés található mindenhol, melyet gáz-cirkó biztosít.

A betonfödémes felső szintre egy nagyméretű, szép kilátással rendelkező teraszból lehet belépni. A felújítási munkálatok itt is elkezdődtek, de a végső megjelenés kivitelezése az új lakóra vár. Nappali, hálószobák, étkezős konyha, fürdőszoba, külön wc mindkét szinten kialakításra került. Rendezett, lekerített kert tartozik az ingatlanhoz, ahonnan lépcső vezet a felső szinthez. Egy téglaépítésű garázsban oldható meg a parkolás, ami közművesített, zárható és a lekerített telken található.

Egy nyugodt mellékutcában, kiváló infrastruktúrával rendelkező területen várja új lakóit egy jelenleg földszintes kialakítású, teljesen felújított családi ház. Szerkezetileg beépítésre előkészített tetőtérrel és tágas, fedett terasszal valamint még egy 15 m2-es pince helyiséggel is rendelkezik. 2+1 fél szoba, nappali, esztétikailag és műszakilag is felszerelt konyha, fürdőszoba került kialakításra. Különálló épületben található a garázs, és egy kisebb nyári konyha is felépült, így a parkolás is problémamentes. Egy automata kapun keresztül lehet megközelíteni a zárt kertet, ami barátságos, jól gondozott.

Az épület korszerű elektromos- és vízvezeték hálózattal, valamint fűtési rendszerrel rendelkezik. A háztartási helyiségben elhelyezett gázcirkó biztosítja egész évben az alacsony rezsiköltséget. Riasztó és kamerarendszer garantálja a biztonságot. Elhelyezkedését tekintve is tökéletes választás lehet a családi ház, hiszen a közelben megtalálhatók óvodák, bölcsődék, iskolák és kisebb-nagyobb üzletek. A Lajosmizsei vasútvonal megfelelő távolságban van az ingatlantól ahhoz, hogy ne okozzon problémát a zaj, a járatokkal pedig 20-25 perc alatt a Nyugati pályaudvar könnyen megközelíthető.

Soroksáron, egy átmenő forgalomtól mentes utcában vált eladóvá egy 98 m2-es lakóterületű, 4 szobás, 2 külön bejárattal nyíló, belső két szintes családi ház, ami kialakításának köszönhetően tökéletes befektetés is lehet. A 305 m2-es telken praktikusan kialakított, parkosított, hátsó kert található épített kültéri grillel és főző résszel, részben fedett terasszal. Az épület újszerű állapotú, szigetelt, Velux homlokzati és tetőtéri nyílászárókkal, modern elektromos hálózattal és fűtési rendszerrel. A 2017-es bővítések során a tetőtér beépítése is megvalósult és a teljes körű felújítás eredményeként a műszaki állapota is kifogástalan.

Mindkét lakótérben saját fogyasztásmérő által elszámolt, önálló cirkó készülék található, ami az alsó szinten padlófűtéssel egészül ki. A kényelem és a praktikum ötvöződik ebben a családi házban. Ideális elrendezésű, otthonos hangulatot árasztó belső terek várják az érdeklődőket, ahol a természetes fény egész nap biztosított a nagyméretű üvegablakok és a 2. lakás oldalfalazati üvegtéglái által. Közvetlen közelben találhatók oktatási intézmények, orvosi rendelő, gyógyszertár és hipermarketek is autóval 10 perc alatt megközelíthetők. A tömegközlekedéssel sincs probléma, buszmegálló 2 perc sétátávolságban van az ingatlantól ahonnan a belvárosba könnyűszerrel el lehet jutni.

A Dél-Pesti kórháznál, Soroksáron vált eladóvá egy 712 m2-es telken felépült két generációs, 3 lakrészessé alakítható családi ház. 2008-ban történtek a felújítások a házon, és 2019-ben a felső szintet is kiépítették, külön bejárattal és egy lépcsővel külön lakrésszé alakítható az emelet.  A 70 m2-es házhoz egy különálló és bővíthető szerkezetkész, 20 m2-es lakrész tartozik. Az alsó szinten a fűtést kályha biztosítja, a felső szinten pedig infra panel és hűtő-fűtő légkondicionáló gondoskodik. Két külön fürdőszoba biztosítja a kényelmet valamint egy kívülről megközelíthető kerti fürdő is kialakításra került. Kifogástalan infrastruktúra jellemzi a környéket, a közlekedés problémamentes a főváros több pontjára.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

© 2024 (v2.202102)