Itt biztosan nem áll meg az építkezés, és még akcióval is várnak!

A nehéz gazdasági helyzet, valamint az építőiparban jelentkező munkaerő- és építőanyag hiány miatt borítékolható, hogy egyre több lakásfejlesztés fog leállni, vagy legalábbis belassulni és jelentős csúszásokkal elkészülni. A tőkeerős, összeszokott csapattal rendelkező, a fejlesztést és a kivitelezést is egy kézben tartó fejlesztők azonban nem állnak le. Mai cikkünkben egy olyan beruházást mutatunk, ami biztos, hogy határidőre elkészül, és most akcióval is várják az érdeklődőket.

A Bayer Construct több évtizede épít ingatlanprojekteket Magyarországon, így hatalmas tapasztalattal rendelkeznek, beruházásaiknál a fejlesztést és a kivitelezést is egy kézben tartják. Az ő fejlesztésükben épül most a Balance Garden lakópark a Népliget közelében, emelt létszámmal, folyamatos alapanyag ellátással, a két ünnep között is, így a projekt január elejére garantáltan eléri a 70%-os készültségi fokot. A lakásokat jelenleg már vakolják, melynek 1/3-a már készen is van, és már az elektromos és gépész alapszerelések is teljesen elkészültek. Január elejére pedig minden nyílászáró beépítésre kerül és a homlokzati szigetelés is elkészül.

A lakások átadása 2023 harmadik negyedévére várható, és mivel az építkezés ütemterv szerint halad, így garantált, hogy időben át is tudják majd adni a lakásokat. Ráadásul 2023. január 31-ig meghosszabbított akciós árakkal és igen kedvező, a készültségi fokhoz igazodó, 50-20-20-10%-os fizetési ütemezéssel várják a vásárlókat, ami 2023.01.31-ig történő szerződéskötés és pénzügyi teljesítés esetén érvényes.

De nemcsak a garantált határidőre történő teljesítés és a kedvező fizetési konstrukció az, ami kiemeli a Balance Garden lakóparkot más hasonló projektek közül. A beruházás ugyanis kiváló helyen épül, kiváló minőségben, és a lakások energiatakarékosak lesznek, mindezek által pedig egy rendkívül értékálló ingatlant tudhat magáénak, aki itt vásárol.

A Balance Garden az Üllői úttal párhuzamosan futó, csendes és zöld Zágrábi utcában épül, ahol a 3-as metró két megállója, illetve több villamos- és buszmegálló is megtalálható 2-3 perc sétatávolságban, így a projektnek kiválóak a közlekedési kapcsolatai, könnyen megközelíthető innen a belváros és számtalan felsőoktatási intézmény is.

Ezen kívül egészségügyi intézmények, óvodák, iskolák, játszóterek várják a családokat, a Shopmark bevásárlóközpont pedig mindössze egy metrómegállónyi távolságra van, így a bevásárlást is könnyen el lehet intézni.

A zöldövezet és a szabad levegőn történő kikapcsolódás lehetősége pedig adott a közelben lévő Népligetben és a lakópark saját kertjében, ahol szabadidős tevékenységek végzésére alkalmas eszközöket helyeznek el minden korosztály számára.

Mint említettük, a Balance Garden kiváló minőségben, első osztályú anyagok felhasználásával épül, kiváló hőszigetelés, műanyag tokszerkezetű, 3 rétegű, hő- és hangszigetelt üvegezésű nyílászárók és a hatékony és olcsó, egyedileg szabályozható és mérhető, távhős fűtés garantálja, hogy a lakások rezsije alacsony maradjon. Ezen felül az elektromos redőnyöket, az inverteres, hűtő-fűtő klímákat is tartalmazza a lakások ára, melyek hideg- és meleg burkolatokkal, szaniterekkel, kulcsrakészen kerülnek átadásra.

A 4 lépcsőházból álló, 298 lakásos, 7 emeletes épületkomplexum különlegessége, hogy a földszinti részen 3 külön épületből áll, melyek az első és a második emeleten összeépülnek, majd a harmadik emelettől ismét különválnak. Így a harmadik emeletnél, az átkötő részek tetején két tetőkertet is kialakítanak, az épületek tetején pedig alacsony gondozásigényű, zöldtetők kapnak helyet. Minden egyes lakás rendelkezik majd erkéllyel vagy terasszal, a földszinti, parkosított, belső zöld kertre néző 23 lakás pedig közvetlen kertkapcsolattal is.

A Balance Garden lépcsőházaiban lifttel ellátott előcsarnokba érkezhetnek a lakók és a látogatók, a tágas, otthonos lobbyk barátságos, leülős részt is kapnak majd, amelyek lehetőséget nyújtanak hosszabb-rövidebb beszélgetésekre is.

A változatos méretű és elosztású lakásoknak köszönhetően az 1-2 szobás lakásokat kedvelő fiatalok, egyetemisták, befektetők és a nappali + 2-3 hálószobás lakásokat előnyben részesítő családok is megtalálhatják a számukra ideális ingatlant.

A parkolás a beruházás -1. szintjén egy 258 férőhelyes mélygarázs biztosított, ahol számos beálló e-töltő kialakítására alkalmas kábelezéssel kerül kialakítására. A földszinten további 41 felszíni parkoló és 5 fedett motorkerékpár beálló is található. A lakók és értékeik biztonságát az egész lakóparkot körbevevő kerítés biztosítja.

A jelenlegi bizonytalan gazdasági helyzetben is az ingatlan a legjobb befektetés. De akár saját célra, akár befektetési céllal vásárolunk, az értékállóság kiemelt szempont. Ha Ön valóban értékálló ingatlant keres, érdemes szétnéznie a Balance Garden lakóparkban, ahol amint említettük, igen kedvező áron vásárolhatók meg a lakások még 2023.01.31-ig. Amennyiben Ön az önerőn kívül egyéb forrásokat is igénybe szeretne venni, a Bayer Construct értékesítő kollégáitól kaphat bővebb tájékoztatást az adott konstrukcióhoz tartozó lakásárakról és feltételekről.

A cikk megjelenését a Balance Garden fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Előfordul, hogy néha beszélünk” – válaszolta Medgyessy Péter arra a kérdésünkre, hogy mikor beszélt utoljára Orbán Viktor miniszterelnökkel.

© 2024 (v2.202102)