Kertvárosi kényelem és rengeteg lehetőség vár Budatétényen

A nagy történelmi múlttal rendelkező Budatétényen – amely napjainkban Budapest városrésze a XXII. kerületben – most eladóvá vált egy új, családi ház a környék kertvárosi és népszerű részén. A környék nem csak a számos látnivalója miatt lehet vonzó, de a kiváló infrastruktúrája miatt is érdemes itt ingatlant vásárolni, hiszen így a belváros zajától távol, nyugodt környezetben töltheti az otthon töltött órákat, ugyanakkor problémamentesen eljuthat a nyüzsgő belvárosi kulturális- és szórakozóhelyekre is. 

A családi ház földszintjén került kiépítésre a nappali terasszal, egy étkezős konyha és két szoba, az előszoba, valamint egy zuhanyzós vizes helyiség és egy különálló vendég toalett. A tetőtérben további két szoba került megvalósításra egy fürdőhelyiséggel valamint toalettel illetve a kazánház is itt kapott helyet. A félszuterénben kialakított hobby helyiség és háztartási helyiség is használatra kész, amely a földszintről és a kertből is megközelíthető.

Az ingatlanban távirányítással is vezérelhető okos kazán, távvezérlésű riasztó és videó kaputelefon működik, melyek internetes elérését a kiépített optikai internet kábel csatlakozás biztosítja Az energiahatékonyság biztosítsa érdekében szaldó elszámolású napelemes rendszer került elhelyezésre, melyhez gépjármű töltési lehetőség is kialakításra került.

Az energiafelhasználás optimalizálása érdekében választható, hogy a földszint és az emelet fűtését kondenzációs kazánnal vagy hűtő-fűtő klímával kívánjuk megoldani, illetve szintén ezt a célt szolgálja, hogy a melegvíz készítés is választható gáz vagy elektromos előállítás között.

A kulcsfontosságú szempontok az építkezésnél az átgondolt energiatudatos tervezés, jól használható terek és fenntarthatóság volt!

Nagyméretű, kb 500 m2-es telek tartozik a házhoz, melyen több évtizedes fák és örökzöldek valamint egy fűszernövény kert is található. Bőven van lehetőség családi összejövetelekre, kerti partikra, kellemes hangulatú kikapcsolódásra kisebb-nagyobb baráti társasággal. A jó hangulat szinte garantált a környéknek köszönhetően. Nyugodt, csendes, barátságos térség, igazi kertvárosi miliőt sugároz és még messzire sem kell utazni érte a belvárosból.

A környéken több látnivaló is akad, a Nagytétényi Száraz-Rudnyánszky kastély, a helység barokk stílusú római katolikus temploma vagy a szintén barokk Szentháromság oszlop, illetve a református egyházközösség temploma is várja a vendégeket. Szóval akár nagycsaládosként keresné új ingatlanát, akár mint pályakezdő fiatal, itt bőven van lehetőség az idilli életvitel kialakítására.

A környék infrastruktúrájára sem lehet panasz. A kertvárosi környezet ellenére a környéken több óvoda, általános iskola valamint gimnázium található.

A séta távolságban található Campona bevásárlóközpontban szinte minden megtalálható, ami a mindennapokban szükséges lehet. A környék közösségi közlekedése változatos (vasút, busz, villamos) nyújt lehetőséget, hogy könnyűszerrel eljussunk a főváros különböző pontjaira vagy éppen a Balaton irányába.

A cikk megjelenését az ingatlan tulajdonosa támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Mintha párhuzamos valóságba került volna a magyar és a lengyel elnöki kommunikáció.

Orbán Viktor nagyon kínos kérdést kap ma Brüsszelben

Orbán Viktor nagyon kínos kérdést kap ma Brüsszelben

Elege van a svédeknek a NATO-bővítés körüli izmozásból.

Továbbra is sok az influenzás Magyarországon

Továbbra is sok az influenzás Magyarországon

A figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján az elmúlt héten 44 100-an fordultak influenzaszerű tünetekkel orvoshoz.

Matolcsy György megint odaszúrt a kormánynak

Matolcsy György megint odaszúrt a kormánynak

A jegybank elnöke könyvének bemutatóján beszélt a felzárkózásról, reformokról, és jó célokról.

© 2023 (v2.202102)