Kertvárosi kényelem és rengeteg lehetőség vár Budatétényen

A nagy történelmi múlttal rendelkező Budatétényen – amely napjainkban Budapest városrésze a XXII. kerületben – most eladóvá vált egy új, családi ház a környék kertvárosi és népszerű részén. A környék nem csak a számos látnivalója miatt lehet vonzó, de a kiváló infrastruktúrája miatt is érdemes itt ingatlant vásárolni, hiszen így a belváros zajától távol, nyugodt környezetben töltheti az otthon töltött órákat, ugyanakkor problémamentesen eljuthat a nyüzsgő belvárosi kulturális- és szórakozóhelyekre is. 

A családi ház földszintjén került kiépítésre a nappali terasszal, egy étkezős konyha és két szoba, az előszoba, valamint egy zuhanyzós vizes helyiség és egy különálló vendég toalett. A tetőtérben további két szoba került megvalósításra egy fürdőhelyiséggel valamint toalettel illetve a kazánház is itt kapott helyet. A félszuterénben kialakított hobby helyiség és háztartási helyiség is használatra kész, amely a földszintről és a kertből is megközelíthető.

Az ingatlanban távirányítással is vezérelhető okos kazán, távvezérlésű riasztó és videó kaputelefon működik, melyek internetes elérését a kiépített optikai internet kábel csatlakozás biztosítja Az energiahatékonyság biztosítsa érdekében szaldó elszámolású napelemes rendszer került elhelyezésre, melyhez gépjármű töltési lehetőség is kialakításra került.

Az energiafelhasználás optimalizálása érdekében választható, hogy a földszint és az emelet fűtését kondenzációs kazánnal vagy hűtő-fűtő klímával kívánjuk megoldani, illetve szintén ezt a célt szolgálja, hogy a melegvíz készítés is választható gáz vagy elektromos előállítás között.

A kulcsfontosságú szempontok az építkezésnél az átgondolt energiatudatos tervezés, jól használható terek és fenntarthatóság volt!

Nagyméretű, kb 500 m2-es telek tartozik a házhoz, melyen több évtizedes fák és örökzöldek valamint egy fűszernövény kert is található. Bőven van lehetőség családi összejövetelekre, kerti partikra, kellemes hangulatú kikapcsolódásra kisebb-nagyobb baráti társasággal. A jó hangulat szinte garantált a környéknek köszönhetően. Nyugodt, csendes, barátságos térség, igazi kertvárosi miliőt sugároz és még messzire sem kell utazni érte a belvárosból.

A környéken több látnivaló is akad, a Nagytétényi Száraz-Rudnyánszky kastély, a helység barokk stílusú római katolikus temploma vagy a szintén barokk Szentháromság oszlop, illetve a református egyházközösség temploma is várja a vendégeket. Szóval akár nagycsaládosként keresné új ingatlanát, akár mint pályakezdő fiatal, itt bőven van lehetőség az idilli életvitel kialakítására.

A környék infrastruktúrájára sem lehet panasz. A kertvárosi környezet ellenére a környéken több óvoda, általános iskola valamint gimnázium található.

A séta távolságban található Campona bevásárlóközpontban szinte minden megtalálható, ami a mindennapokban szükséges lehet. A környék közösségi közlekedése változatos (vasút, busz, villamos) nyújt lehetőséget, hogy könnyűszerrel eljussunk a főváros különböző pontjaira vagy éppen a Balaton irányába.

A cikk megjelenését az ingatlan tulajdonosa támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

A Sberbank értékes ügyfelei és ingatlanai hamar gazdára találtak, az egyéb itt hagyott kacatoktól viszont nehéz megszabadulni. Csocsóasztal és fogas is van eladó.

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

A 134 milliárd forint tartozásból 129 milliárdot a Belügyminisztérium intézményei halmoztak fel.

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

4 millió 746 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék.

© 2024 (v2.202102)