Habzsolja az ingatlanokat és a habosduda süteményeket Mogyoródon!

Mogyoródon, a természeti és kulturális értékekben gazdag településen, a fővárostól mindössze 18 km-re, most új építésű ingatlanok lehetnek az Öné! Habzsolja az élvezeteket, a finom süteményeket és a remek ingatlanokat!

A település

Fekvése rendkívül kedvező, hiszen autóval, az M3-as autópálya mentén pár perc csupán a főváros nyüzsgő miliője, de az otthon töltött percek nyugodtan, zöld környezetben, barátságos lakóközösség szomszédságában telhetnek el. Ennek okán is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a település, ezért érdemes minél hamarabb lecsapni itt egy új építésű ingatlanra.

Mogyoród számos meglepetést és kulturális értéket tartogat, itt szinte garantált, hogy sose fog unatkozni, ha választ magának egy ingatlant még ma. A környéken található az Aquaréna, a Hungaroring, Szent László-kilátó és kápolna valamint pincesor, amit Mogyoród Nagyközség Önkormányzata védelem alá helyeztetett, hogy megőrízzék a pincék és présházak által meghatározó autentikus utcaképet. Az a terület, ahol napjainkban is láthatók a présházak, már az 1882-es kataszteri térképen is felfedezhető volt pincesorként.

Bőven van lehetőség túrázásra, felfedezni a környéket, hiszen Kukukkhegy, Somlyó domb és számos egyéb természeti látnivalóra is rá lehet bukkanni.

A település értékeit a Mogyoród Települési Értéktár Bizottság tartja számon, melyben olyanok is helyet kaptak, mint a Don Bosco Nővérek, akik rengeteg karitatív tevékenységet folytatnak és szervezik a környék közösségi életét. Természetesen pedig a helység speciális kulináris élvezetét sem szabad kihagyni, a habosduda süteményt.

Az ingatlanok

Mogyoród központjában, emeleti, panorámás, hőszívattyúval felszerelt lakások váltak eladóvá. A legmodernebb épületgépészeti megoldások valósultak meg. Az első 1+2 félszobás, erkélyes, 78,1 m2-es, míg a 2. 79,55 m2-es nappali + 2 szobás. Az udvarban autó beálló hely biztosított. Számos lehetőséget tartogatnak az ingatlanok, hogy mindenki a saját igényei szerint alakítsa ki.

Ugyan itt belső 2 szintes, 120 m2-es, duplakomfortos, nappali + 3 szobás lakás is eladó, most ajándék konyhabútorral, ami az ár részét képezi.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Matolcsy György szerelemprojektjét is kontroll alá vonná Varga Mihály

Matolcsy György szerelemprojektjét is kontroll alá vonná Varga Mihály

A jegybank fideszes felügyelőbizottsága a mostaninál nagyobb beleszólást kaphat a jegybank működésébe.

Új közvélemény-kutatás: Rogán Antalnak is le kellene mondania

Új közvélemény-kutatás: Rogán Antalnak is le kellene mondania

Tízből hét megkérdezett szerint a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének is távoznia kellene a kormányból és a Fideszből a kegyelmi ügy nyomán.

Törökországban turnézik Orbán Viktor

Törökországban turnézik Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a törökországi Antalyában Recep Tayyip Erdogan török államfő meghívására részt vesz az Antalyai Diplomáciai Fórumon.

Figyelem, napelemesek! Tavasszal pénz áll a házhoz!

Figyelem, napelemesek! Tavasszal pénz áll a házhoz!

Tavasszal megkezdődhetnek a kifizetések, megindulhat a modern napelemes rendszerek telepítése.

© 2024 (v2.202102)