Habzsolja az ingatlanokat és a habosduda süteményeket Mogyoródon!

Mogyoródon, a természeti és kulturális értékekben gazdag településen, a fővárostól mindössze 18 km-re, most új építésű ingatlanok lehetnek az Öné! Habzsolja az élvezeteket, a finom süteményeket és a remek ingatlanokat!

A település

Fekvése rendkívül kedvező, hiszen autóval, az M3-as autópálya mentén pár perc csupán a főváros nyüzsgő miliője, de az otthon töltött percek nyugodtan, zöld környezetben, barátságos lakóközösség szomszédságában telhetnek el. Ennek okán is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a település, ezért érdemes minél hamarabb lecsapni itt egy új építésű ingatlanra.

Mogyoród számos meglepetést és kulturális értéket tartogat, itt szinte garantált, hogy sose fog unatkozni, ha választ magának egy ingatlant még ma. A környéken található az Aquaréna, a Hungaroring, Szent László-kilátó és kápolna valamint pincesor, amit Mogyoród Nagyközség Önkormányzata védelem alá helyeztetett, hogy megőrízzék a pincék és présházak által meghatározó autentikus utcaképet. Az a terület, ahol napjainkban is láthatók a présházak, már az 1882-es kataszteri térképen is felfedezhető volt pincesorként.

Bőven van lehetőség túrázásra, felfedezni a környéket, hiszen Kukukkhegy, Somlyó domb és számos egyéb természeti látnivalóra is rá lehet bukkanni.

A település értékeit a Mogyoród Települési Értéktár Bizottság tartja számon, melyben olyanok is helyet kaptak, mint a Don Bosco Nővérek, akik rengeteg karitatív tevékenységet folytatnak és szervezik a környék közösségi életét. Természetesen pedig a helység speciális kulináris élvezetét sem szabad kihagyni, a habosduda süteményt.

Az ingatlanok

Mogyoród központjában, emeleti, panorámás, hőszívattyúval felszerelt lakások váltak eladóvá. A legmodernebb épületgépészeti megoldások valósultak meg. Az első 1+2 félszobás, erkélyes, 78,1 m2-es, míg a 2. 79,55 m2-es nappali + 2 szobás. Az udvarban autó beálló hely biztosított. Számos lehetőséget tartogatnak az ingatlanok, hogy mindenki a saját igényei szerint alakítsa ki.

Ugyan itt belső 2 szintes, 120 m2-es, duplakomfortos, nappali + 3 szobás lakás is eladó, most ajándék konyhabútorral, ami az ár részét képezi.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fejfájást okozhat a polgármestereknek, ha tényleg betiltják a földadót

Fejfájást okozhat a polgármestereknek, ha tényleg betiltják a földadót

Több mint száz településen van ebből bevétele az önkormányzatnak.

Tarthatatlan a helyzet: mi lesz a postások fizetésével?

Tarthatatlan a helyzet: mi lesz a postások fizetésével?

A szakszervezetek sürgős bérmegállapodást akarnak.

Új adatbázissal üzennének hadat a dráguló magyar élelmiszereknek

Új adatbázissal üzennének hadat a dráguló magyar élelmiszereknek

Az árfigyelő adatbázis létrehozását Nagy Márton minisztériuma is támogatja.

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Mintha párhuzamos valóságba került volna a magyar és a lengyel elnöki kommunikáció.

© 2023 (v2.202102)