Házibuli a belvárosi luxusban – A legjobb recept egy szilveszteri partihoz!

Manapság már a fiatalok körében is egyre elterjedtebb, hogy a szórakozóhelyek helyett a szilvesztert inkább egy házibuliban töltik. Mindez persze akkor kivitelezhető a legjobban, ha egy olyan lakás áll rendelkezésünkre, ahol elég hely van a bulihoz. Mai válogatásunkban olyan luxusingatlanokat hoztunk, amiben garantáltan emlékezetes estéket lehet tartani, emellett még az éjféli tűzijátékra is pazar kilátásunk lesz.

Kertes ház a város felett

Terézvárosban található ez a 300nm-es 3+1 szobás triplex penthouse lakás. Az ingatlanban három szinten helyezkednek el a különböző helyiségek, mint például az amerikai konyha + nappali, privát edzőterem, privát terasz, lounge részleg, és nem mellesleg a szauna. Mind ezek mellett a teraszon lehetőségünk van használni a masszás medencét miközben az egyik kedvenc filmünket nézzük a kivetítőn. Ha itt tartasz szilveszteri bulit, a vendégeid garantáltan nem felejtik ezt az estét!

 

Duplex penthouse csodálatos kilátással

Ez a XIII. kerületi csodálatos penthouse több mint 300 nm-en, belső 2 szinten terül el. 5 hálószobával és 4 fürdőszobával rendelkezik. A lakásból nem mindennapi kilátás fogad, hiszen a Duna a Margit-sziget és a Budai-hegység is a lábaink előtt hever. Az ingatlan modern dizájnt kapott, a színek jól harmonizálnak, kialakítása és berendezése pedig magáért beszél.

Kétszintes luxus

Az V. kerületben a híres Palazzo Dorottya Luxus Palotában egy magasemeleti, kétszintes, bruttó 185 nm alapterületű, nappali+3 hálószobás kialakítású, duplakomfortos, klimatizált luxuslakásban ígéretes partikat tudsz tartani. Az épület szolgáltatásai közé tartozik a 24 órás személyzeti recepció, portaszolgálat, gondnoki szolgálat, fitneszterem és szauna is. A hatalmas tetőtéri ablakok jó kilátást, a tágas terek pedig kényelmet nyújtanak, akár egyszerre több ember számára is.

Panorámás luxus, a város szívében

A lüktető belvárosban, az Andrássy úton eladó egy 4. emeleti, különleges adottságokkal rendelkező, igazán exkluzív, belső kétszintes, teljeskörűen és magas minőségben felújított, Gellért-hegyre és a Szent István Bazilika kupolájára panorámás lakás. Lenyűgöző, 274 nm-es lakóterületét egy 16 nm nagyságú terasz teszi teljessé, ami kellemes kikapcsolódást biztosít leendő tulajdonosának legyen szó akár egy romantikus vacsora elfogyasztásáról akár egy esti szilveszteri partiról.

Kivételes körpanorámás penthouse

A belváros frekventált részén az Egyetem térhez közel található társasház legfelső emeletén egy 222 m2 + 85 m2 terasz kialakítású attraktív penthouse-ra bukkantunk. Az ingatlanban találunk egy 55 m2-es nappali-étkező-konyhát, egy 20 m2-es hálót, 11 m2-es teraszt, valamint a háló szintet, ahol 5 hálószobát és 3 fürdőt helyeztek el. A második szinten nyitották ki a teraszt, amelyen a szauna és jacuzzi kapott helyet, illetve innen lehet megközelíteni az 50 m2-es tetőteraszt is, ahonnan kivételes panoráma tárul elénk. A tágas terek és a sok szobaszám miatt, sokan elférnek a lakásban egy buli alkalmával is.

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Döntött a Kúria a Magyar Rádió épületéről, a fideszes jelölt örülhet

Döntött a Kúria a Magyar Rádió épületéről, a fideszes jelölt örülhet

A Kúria Önkormányzati Tanácsa megsemmisítette a Magyar Rádió egykori épületeire helyi rendeletben kimondott változtatási tilalmat.

Olimpiai rekordra készül a börtön Párizs külvárosában

Olimpiai rekordra készül a börtön Párizs külvárosában

Az olimpiai  játékokra való felkészülés jegyében a hatóságok széles körű tisztogatásba kezdtek, de a helyi börtön alig bírja kapacitással.

Nagy teljesítmény kis szénlábnyommal a zöld adatközpontban

Nagy teljesítmény kis szénlábnyommal a zöld adatközpontban

Megújuló energiaforrások használatán túl a vállalatok több módon is csökkenthetik adatközpontjaik széndioxid-kibocsátását, miközben növelik számítási teljesítményüket.

Egymilliárd forintjába kerülhetett a magyar adófizetőknek Orbánék dzsemborija

Egymilliárd forintjába kerülhetett a magyar adófizetőknek Orbánék dzsemborija

Régi harcostársának nevezte Mateusz Morawiecki korábbi lengyel miniszterelnököt Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke, amikor pénteken fogadta őt a Karmelita kolostorban - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

© 2024 (v2.202102)