Nekem a Balaton… – Lesz az otthonom!

Gondolkoztál már azon, milyen lehet a Balaton partjához közvetlen közel élni, és mindennap élvezni a panorámát, a víz fodrozódásának látványát? A Balaton partján élni csodás adomány. Ezt akkor lehet leginkább érezni, ha előtte hosszú ideig városban, víztől távol éltél. A tiszta levegő, a hatalmas vízfelület, a körülvevő hegyek látványa lenyűgöző érzést ad.

Mai cikkünkben a Wave lakóparkról olvashatsz, ami a napfény városában Siófokon épül fel, közvetlenül az Aranyparton. Az 5 szintes 2 épületből álló lakópark egyik épületében 67 db míg a másikban 62 db ingatlan kerül átadásra. A lakópark teljesen egyedi megjelenésű a gömbölyített üvegek miatt, ezen felül plusz pont, hogy sunguard üvegezéssel és alumínium nyílászárókkal van ellátva. A lakások alapterülete 33 és 150 nm közé tehető, így mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb kuckót.

Akik a Wave lakóparkban keresnének maguknak otthont, azoknak nem árt sietni, ugyanis a lakások több mint 60%-a már elkelt. A szemfüles vásárlóknak – akik az előértékesítés megkezdésekor csatlakoztak – lehetőségük nyílt a teljes panorámás lakások megvásárlására, melyek már akkor elkeltek. Azonban azoknak sem kell szomorkodniuk, akik ezután találják meg otthonaikat a Wave lakóparkban ugyanis az oldalpanorámának köszönhetően jelenleg minden lakásból látható a Balaton.

Az ingatlanok fiatalok párok, vagy akár családok számára is kedvezőek lehetnek, hiszen a földszinten kertkapcsolatos lakások is kerültek kialakításra, amelyekhez természetesen biztosítják a kizárólagos használati jogot. Ezzel a lakók olyan luxust élhetnek át nap mint nap, amire bárki azonnal igent mondana.

Az energiatakarékosság mellett nagy szerepet kaptak az egyedi kényelmi funkciók is, ugyanis a lakópark zöld területén feszített víztükrű medence támogatja a lakók mindennapi pihenő idejét. Az ingatlanokat a különleges kidolgozottság és átgondolt dizájn jellemzi. A kulcsrakész otthonok a legmagasabb minőségű és exkluzív, akár egzotikus belsőépítészeti alapanyagokkal felszereltek.

Ebben a festői környezetben szabadjára engedheted a fantáziád, és azt csinálhatsz, amit szeretnél hiszen, ha akarod elvonulhatsz és élvezheted a vízpart és a festői környezet nyugalmát, de ha úgy tartja kedved, engedhetsz a csábításnak és elindulhatsz a városi pezsgő éjszakába.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

A 134 milliárd forint tartozásból 129 milliárdot a Belügyminisztérium intézményei halmoztak fel.

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

4 millió 746 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék.

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Lemondott egy korrupt ukrán miniszter. Háborús hírek.

© 2024 (v2.202102)