Nekem a Balaton… – Lesz az otthonom!

Gondolkoztál már azon, milyen lehet a Balaton partjához közvetlen közel élni, és mindennap élvezni a panorámát, a víz fodrozódásának látványát? A Balaton partján élni csodás adomány. Ezt akkor lehet leginkább érezni, ha előtte hosszú ideig városban, víztől távol éltél. A tiszta levegő, a hatalmas vízfelület, a körülvevő hegyek látványa lenyűgöző érzést ad.

Mai cikkünkben a Wave lakóparkról olvashatsz, ami a napfény városában Siófokon épül fel, közvetlenül az Aranyparton. Az 5 szintes 2 épületből álló lakópark egyik épületében 67 db míg a másikban 62 db ingatlan kerül átadásra. A lakópark teljesen egyedi megjelenésű a gömbölyített üvegek miatt, ezen felül plusz pont, hogy sunguard üvegezéssel és alumínium nyílászárókkal van ellátva. A lakások alapterülete 33 és 150 nm közé tehető, így mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb kuckót.

Akik a Wave lakóparkban keresnének maguknak otthont, azoknak nem árt sietni, ugyanis a lakások több mint 60%-a már elkelt. A szemfüles vásárlóknak – akik az előértékesítés megkezdésekor csatlakoztak – lehetőségük nyílt a teljes panorámás lakások megvásárlására, melyek már akkor elkeltek. Azonban azoknak sem kell szomorkodniuk, akik ezután találják meg otthonaikat a Wave lakóparkban ugyanis az oldalpanorámának köszönhetően jelenleg minden lakásból látható a Balaton.

Az ingatlanok fiatalok párok, vagy akár családok számára is kedvezőek lehetnek, hiszen a földszinten kertkapcsolatos lakások is kerültek kialakításra, amelyekhez természetesen biztosítják a kizárólagos használati jogot. Ezzel a lakók olyan luxust élhetnek át nap mint nap, amire bárki azonnal igent mondana.

Az energiatakarékosság mellett nagy szerepet kaptak az egyedi kényelmi funkciók is, ugyanis a lakópark zöld területén feszített víztükrű medence támogatja a lakók mindennapi pihenő idejét. Az ingatlanokat a különleges kidolgozottság és átgondolt dizájn jellemzi. A kulcsrakész otthonok a legmagasabb minőségű és exkluzív, akár egzotikus belsőépítészeti alapanyagokkal felszereltek.

Ebben a festői környezetben szabadjára engedheted a fantáziád, és azt csinálhatsz, amit szeretnél hiszen, ha akarod elvonulhatsz és élvezheted a vízpart és a festői környezet nyugalmát, de ha úgy tartja kedved, engedhetsz a csábításnak és elindulhatsz a városi pezsgő éjszakába.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fejfájást okozhat a polgármestereknek, ha tényleg betiltják a földadót

Fejfájást okozhat a polgármestereknek, ha tényleg betiltják a földadót

Több mint száz településen van ebből bevétele az önkormányzatnak.

Tarthatatlan a helyzet: mi lesz a postások fizetésével?

Tarthatatlan a helyzet: mi lesz a postások fizetésével?

A szakszervezetek sürgős bérmegállapodást akarnak.

Új adatbázissal üzennének hadat a dráguló magyar élelmiszereknek

Új adatbázissal üzennének hadat a dráguló magyar élelmiszereknek

Az árfigyelő adatbázis létrehozását Nagy Márton minisztériuma is támogatja.

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Mintha párhuzamos valóságba került volna a magyar és a lengyel elnöki kommunikáció.

© 2023 (v2.202102)