SZÉP-kártya?! Ugyan, ennél sokkal jobb motivációs lehetőségek is vannak!

Ma már egy komolyabb vállalkozás sem engedheti meg magának azt luxust, hogy munkavállalóinak ne nyújtson valami pluszt a munkabéren felül, és ez nem kell feltétlenül, hogy anyagi természetű juttatás legyen. Bár pénz beszél, az egykor „szépreményű” SZÉP-kártyáról sok mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy ez lenne az egyik legjobb formája a dolgozók motiválásának és a legjobb munkaerő megszerzésének. Az igazán profi cégek ma már egészen más módszerekkel tesznek vonzóvá egy-egy pozíciót, és ebben nagy szerepe van az iroda kiválasztásának is.

Mert bizony a munkavállalók ma már erre is figyelnek, és egy cég presztízsét nemcsak az ügyfelek, és a partnerek szemében emeli egy top kategóriás iroda, de a munkavállalók szemében is. Mutatjuk milyen irodát kell bérelni ahhoz, hogy a legjobb szakemberek nálunk akarjanak majd dolgozni.

Kiváló lokáció

Ez ma már egyáltalán nem számít újdonságnak, hiszen minden munkavállalónak fontos, hogy a munkavégzés helye könnyen megközelíthető legyen. Ezen kívül fontos, hogy szolgáltatások is legyenek a közelben, azaz legyen hova elmenni ebédelni, vagy munka után a közelben lehessen elintézni a bevásárlást vagy egyéb teendőket.

 

Környezetvédelem és wellbeing

Nemcsak számunkra fontos, hogy az iroda, amit bérelünk könnyen fenntartható legyen, de ma már a munkavállalók is megnézik, hogy olyan cégnél vállaljanak munkát, amely ad a környezetvédelmi szempontokra. Ezen kívül fontos, hogy munkavállalói számára is egészséges munkafeltételeket teremtsen, ami az ergonómián túl már a tiszta irodai levegőt, a kellemes, igényes környezetet, a munkahely közvetlen környezetében végezhető sportolási lehetőséget és az olyan informális, közösségi tereket is jelenti, ahol lehetőség van lazább keretek között a kikapcsolódásra és a kollégák közötti kapcsolat építésére.

 

Ha irodát, raktárat, üzlethelyiséget keres, akkor nézzen szét megújult honlapjainkon!

Kérjen egyszerre akár több iroda hirdetőtől ajánlatot!

https://irodahaz.info/

Keressen gyorsan és egyszerűen raktárat, üzlethelyiséget:

https://www.raktar.info/

 

Home office és rugalmas irodaterek

A pandémia után olyan munkavállalót találni, aki heti 5 nap az irodában tartózkodik, valószínűleg teljességgel lehetetlen. A heti 2-3 nap home office szinte már általánossá vált, így azok a cégek tehetik igazán vonzóvá pozícióikat a leendő munkavállalók előtt, akik biztosítják a home office lehetőségét és ennek megfelelően rugalmas irodaterekkel rendelkeznek, ahol a közösségi tereknek éppúgy helyet adnak, mint az áthelyezhető tárgyalófülkéknek.

A következő irodaházak mind kiváló lokációval rendelkeznek és rendkívül rugalmasak irodakialakítás terén, ezen kívül számos extra szolgáltatást is nyújtanak.

A Pódium Irodaház például a VI. kerületben, a “budapesti Broadway”-n helyezkedik el. Az energiatakarékosságot 4 csöves fan-coil rendszer szolgálja, és minden felső emeleti irodához tartozik terasz is. Ezen kívül a 7. emeleti közös terasz minden bérlő számára elérhető.

 

A XI. kerület szívében épült fel nemrég a Regus BudapestOne Centre irodaház, mely az irodabérlési lehetőségek széles kínálatát nyújtja a személyre szabott irodáktól a készenléti, napi irodákig, a szolgáltatott irodáktól a coworkingig.

 

A IX. kerületben álló Millenium Tower III. a Duna-parttól karnyújtásnyira kínál első osztályú irodaterületeket magas műszaki tartalom mellett.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)