Kertvárosi, energiatakarékos és új építésű – hangulatos ház az Anna utcában

Az utóbbi évek ingatanpiaci áremelkedése nem hozta könnyű helyzetbe azokat, akik családi otthont keresnek, és ragaszkodnak a kellemes, kertvárosi környezethez és a jó közlekedéshez. Ha ehhez hozzávesszük a tavalyi év energiaár-emelkedését, és azt, hogy hirtelen mennyire lettek kapósak a “zöld”, mérsékelt rezsijű házak és lakások, gyakran már a kétmilliós négyzetméterár környékén találjuk magunkat. Energiatakarékos, új építésű házat találni normális áron: ritka mázli.

Nagyon kell keresni annak, aki még egymillió körüli négyzetméteráron szeretne beszállni egy ilyen új építésű projektbe, ezért is különleges ez a Rákoscsaba kertvárosában, a hangulatos Anna utcában kínált ingatlan, amelyben még éppen csak egymillió forintos négyzetméterár fölött köthetőek le a lakások. 

filadelfia Rákoscsaba Anna utca

A családias környéket egyre több fiatal pár és család választja, hiszen itt a belvárosi szmogtól-zajtól távol telepedhetnek le, ugyanakkor a város központja is könnyen elérhető marad. A buszmegálló néhány perc sétatávolságban van, aki pedig autóval indulna kifelé a városból, annak pár perc távolságban már ott az M0 körgyűrű. 

Az Anna utcai ház leendő lakói számára néhány perc alatt gyalog is szinte minden elérhető: van a környéken óvoda és általános iskola, élelmiszerbolt és zöldséges, pizzéria, pékség, étterem, szépségszalon, autószerelő és gyógyszertár. 

A közeli Rákos-patak partján forgalomtól mentes útvonalon élvezhetik a természet közelségét a babakocsival sétálók, a kutyások, a futók, és persze mindenki, aki szeret időnként kirándulni egyet, de ehhez nem szívesen utazik nagyobb távolságokat. 

Filadelfia Rákoscsaba Anna utca

A Virágtelep szomszédságában, összközműves, aszfaltozott utcában épülő, kétszer három lakásos épület visszafogottan elegáns külseje 21. századi műszaki megoldásokkal csábít: a kőzetgyapot hőszigetelés és a fűtést/melegvizet szolgáltató hőszivattyú mellett a rezsi télen-nyáron a hasonló méretű lakásokban megszokott töredéke lesz, és a tulajdonosnak nem kell kompromisszumot kötnie sem a fűtés, sem a hűtés terén. 

A házban még öt darab, belső kétszintes lakás érhető el: egy 75,78 nm-es, két 93,67 nm-es, és 2 “nagycsaládos” méretű: 112,88 nm-es. A 2023 májusi átadás előtt a leendő lakók a műszaki tartalomban és a belső kialakításban is szabad kezet kapnak.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

Akár három órát is spórolhatnak, akik ezzel a járattal utaznak - most heti kétszer több lesz rajta a hely.

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Virág Barnabás Washingtonból üzent haza.

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

A pénzelvonások és a nehézségek ellenére is kezelhető a helyzet.

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

© 2024 (v2.202102)