Kertvárosi, energiatakarékos és új építésű – hangulatos ház az Anna utcában

Az utóbbi évek ingatanpiaci áremelkedése nem hozta könnyű helyzetbe azokat, akik családi otthont keresnek, és ragaszkodnak a kellemes, kertvárosi környezethez és a jó közlekedéshez. Ha ehhez hozzávesszük a tavalyi év energiaár-emelkedését, és azt, hogy hirtelen mennyire lettek kapósak a “zöld”, mérsékelt rezsijű házak és lakások, gyakran már a kétmilliós négyzetméterár környékén találjuk magunkat. Energiatakarékos, új építésű házat találni normális áron: ritka mázli.

Nagyon kell keresni annak, aki még egymillió körüli négyzetméteráron szeretne beszállni egy ilyen új építésű projektbe, ezért is különleges ez a Rákoscsaba kertvárosában, a hangulatos Anna utcában kínált ingatlan, amelyben még éppen csak egymillió forintos négyzetméterár fölött köthetőek le a lakások. 

filadelfia Rákoscsaba Anna utca

A családias környéket egyre több fiatal pár és család választja, hiszen itt a belvárosi szmogtól-zajtól távol telepedhetnek le, ugyanakkor a város központja is könnyen elérhető marad. A buszmegálló néhány perc sétatávolságban van, aki pedig autóval indulna kifelé a városból, annak pár perc távolságban már ott az M0 körgyűrű. 

Az Anna utcai ház leendő lakói számára néhány perc alatt gyalog is szinte minden elérhető: van a környéken óvoda és általános iskola, élelmiszerbolt és zöldséges, pizzéria, pékség, étterem, szépségszalon, autószerelő és gyógyszertár. 

A közeli Rákos-patak partján forgalomtól mentes útvonalon élvezhetik a természet közelségét a babakocsival sétálók, a kutyások, a futók, és persze mindenki, aki szeret időnként kirándulni egyet, de ehhez nem szívesen utazik nagyobb távolságokat. 

Filadelfia Rákoscsaba Anna utca

A Virágtelep szomszédságában, összközműves, aszfaltozott utcában épülő, kétszer három lakásos épület visszafogottan elegáns külseje 21. századi műszaki megoldásokkal csábít: a kőzetgyapot hőszigetelés és a fűtést/melegvizet szolgáltató hőszivattyú mellett a rezsi télen-nyáron a hasonló méretű lakásokban megszokott töredéke lesz, és a tulajdonosnak nem kell kompromisszumot kötnie sem a fűtés, sem a hűtés terén. 

A házban még öt darab, belső kétszintes lakás érhető el: egy 75,78 nm-es, két 93,67 nm-es, és 2 “nagycsaládos” méretű: 112,88 nm-es. A 2023 májusi átadás előtt a leendő lakók a műszaki tartalomban és a belső kialakításban is szabad kezet kapnak.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

Zelenszkij újra tisztogatásra kényszerül, a Kreml meg van győződve róla, hogy amerikai-ukrán támadás érte a Krím-félszigetet. Háborús összefoglaló. 

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Móra Mátéval, a Generali Alapkezelő Zrt. portfóliómenedzserével beszélgetett újságírónk, Vég Márton.

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Állítólag a Fidesz ECR-hez való csatlakozása is téma lesz.

© 2024 (v2.202102)