Kertvárosi, energiatakarékos és új építésű – hangulatos ház az Anna utcában

Az utóbbi évek ingatanpiaci áremelkedése nem hozta könnyű helyzetbe azokat, akik családi otthont keresnek, és ragaszkodnak a kellemes, kertvárosi környezethez és a jó közlekedéshez. Ha ehhez hozzávesszük a tavalyi év energiaár-emelkedését, és azt, hogy hirtelen mennyire lettek kapósak a “zöld”, mérsékelt rezsijű házak és lakások, gyakran már a kétmilliós négyzetméterár környékén találjuk magunkat. Energiatakarékos, új építésű házat találni normális áron: ritka mázli.

Nagyon kell keresni annak, aki még egymillió körüli négyzetméteráron szeretne beszállni egy ilyen új építésű projektbe, ezért is különleges ez a Rákoscsaba kertvárosában, a hangulatos Anna utcában kínált ingatlan, amelyben még éppen csak egymillió forintos négyzetméterár fölött köthetőek le a lakások. 

filadelfia Rákoscsaba Anna utca

A családias környéket egyre több fiatal pár és család választja, hiszen itt a belvárosi szmogtól-zajtól távol telepedhetnek le, ugyanakkor a város központja is könnyen elérhető marad. A buszmegálló néhány perc sétatávolságban van, aki pedig autóval indulna kifelé a városból, annak pár perc távolságban már ott az M0 körgyűrű. 

Az Anna utcai ház leendő lakói számára néhány perc alatt gyalog is szinte minden elérhető: van a környéken óvoda és általános iskola, élelmiszerbolt és zöldséges, pizzéria, pékség, étterem, szépségszalon, autószerelő és gyógyszertár. 

A közeli Rákos-patak partján forgalomtól mentes útvonalon élvezhetik a természet közelségét a babakocsival sétálók, a kutyások, a futók, és persze mindenki, aki szeret időnként kirándulni egyet, de ehhez nem szívesen utazik nagyobb távolságokat. 

Filadelfia Rákoscsaba Anna utca

A Virágtelep szomszédságában, összközműves, aszfaltozott utcában épülő, kétszer három lakásos épület visszafogottan elegáns külseje 21. századi műszaki megoldásokkal csábít: a kőzetgyapot hőszigetelés és a fűtést/melegvizet szolgáltató hőszivattyú mellett a rezsi télen-nyáron a hasonló méretű lakásokban megszokott töredéke lesz, és a tulajdonosnak nem kell kompromisszumot kötnie sem a fűtés, sem a hűtés terén. 

A házban még öt darab, belső kétszintes lakás érhető el: egy 75,78 nm-es, két 93,67 nm-es, és 2 “nagycsaládos” méretű: 112,88 nm-es. A 2023 májusi átadás előtt a leendő lakók a műszaki tartalomban és a belső kialakításban is szabad kezet kapnak.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Mintha párhuzamos valóságba került volna a magyar és a lengyel elnöki kommunikáció.

Orbán Viktor nagyon kínos kérdést kap ma Brüsszelben

Orbán Viktor nagyon kínos kérdést kap ma Brüsszelben

Elege van a svédeknek a NATO-bővítés körüli izmozásból.

Továbbra is sok az influenzás Magyarországon

Továbbra is sok az influenzás Magyarországon

A figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján az elmúlt héten 44 100-an fordultak influenzaszerű tünetekkel orvoshoz.

Matolcsy György megint odaszúrt a kormánynak

Matolcsy György megint odaszúrt a kormánynak

A jegybank elnöke könyvének bemutatóján beszélt a felzárkózásról, reformokról, és jó célokról.

© 2023 (v2.202102)