Meddig nőnek még az energiaárak? Veszélyben az ellátás? – kérdezzen Ön is Holoda Attila energetikai szakértőtől!

Holoda Attila energetikai szakértő lesz a Klasszis Klub következő vendége, ahol az energiaárak alakulásáról, az ellátásbiztonságról, a csődközeli helyzetbe került kis cégek helyzetéről és az energiaárak emelkedésének hosszú távú hatásairól is szó esik. Az online rendezvény ingyenes, ahol Ön is felteheti kérdéseit! Érdemes regisztrálni!

A Klasszis Klub a Privátbankár.hu, az mfor.hu és a Piac & Profit klubrendezvényeinek gyűjtőoldala. A Klasszis Klub következő rendezvényén, amelyet 2023.01.17-én 15.30-kor tartanak Holoda Attila, az ország egyik legkiválóbb energetikai szakértője lesz a vendég, akinek az olvasók is feltehetik kérdéseiket. Az ingyenes online rendezvényre itt lehet regisztrálni!

Az ígéretek ellenére 2022 nyarán kiderült, hogy a kormány nem tudja garantálni az alacsony rezsiköltségeket a lakosság és a kisvállalatok számára, ami sokaknak rendkívül nehéz helyzetet okozott. Míg a lakosságon belül az átlag alatt fogyasztókat egyelőre még nem terhelik ezek a nehézségek, rengeteg kis- és mikrovállalkozás került bajba, sokan most az év elején, amikor az új szerződések alapján akár 8-10-szeres árat is számlázhatnak nekik az áram- vagy a gázfogyasztásért. Mindez természetesen nemcsak az ő problémájuk, hiszen a fogyasztói árak további emelkedéséhez vezet, és ha nem tudják a megnövekedett költségeiket tovább hárítani, akkor az csődökhöz és egyre nagyobb munkanélküliséghez fog vezetni.

zokni

Ugyanakkor a világpiaci energiaárak mostanra látványosan visszaestek, de ebből a fogyasztók jelenleg semmit sem érzékelnek, sőt a laikusok számára az sem látszik, hogy az idei szezonra adott pénzügyi támogatásokon túl, milyen konkrét intézkedésekre számíthatnak a döntéshozóktól akár az árak, akár az ellátásbiztonság terén.

Ezekről a problémákról és a lakosságot, valamint a vállalkozásokat érintő további kihívásokról is szó esik a Klasszis Klub következő rendezvényén, ahol Holoda Attila energetikai szakértővel beszélgetnek. A 2023.01.17-én, 15.30-kor tartandó, mintegy egyórás, online rendezvényen az olvasók is feltehetik kérdéseiket. A részvétel ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt lehet > > A szervezők mindenkit szeretettel várnak.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

A bíróság elutasította a keresetet abban a polgári perben, amelyben a felperes az úgynevezett kegyelmi ügy iratainak kiadását kérte - tudatta a Fővárosi Törvényszék közleményben pénteken.

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Belenézhetett a képviselő a Kínával kötött, titkos szerződésekbe, és nagyon aggasztó dolgokat látott.

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

A Sberbank értékes ügyfelei és ingatlanai hamar gazdára találtak, az egyéb itt hagyott kacatoktól viszont nehéz megszabadulni. Csocsóasztal és fogas is van eladó.

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

A 134 milliárd forint tartozásból 129 milliárdot a Belügyminisztérium intézményei halmoztak fel.

© 2024 (v2.202102)