Lakóparkok, melyek kifogástalan életszínvonalat nyújtanak számodra!

A lakóparkok az utóbbi időben egyre magasabb műszaki színvonalon épülnek, és egyre több szolgáltatást nyújtanak, így egyre magasabb életszínvonalat tudnak biztosítani a leendő lakók számára, hisz a legtöbbjükben már megtalálható edzőterem, bevásárlóközpont, játszótér vagy akár egy egész óvoda is. Mai válogatás cikkünkben is ilyen lakóparkokat hozunk a fővárosból és vidékről egyaránt.

Fiumei Residence

Fiumei Residence egy új, modern és városias lakópark Budapesten, ami kimagasló közösségi közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. A hatékony városi közlekedést két metróvonal közvetlen közelsége és az épülettel szemben fekvő Keleti Pályaudvar is biztosítja. A beruházás lakásainak egyik legnagyobb előnye azonban az energiahatékonyság, ugyanis a lakások fűtését hőszivattyú biztosítja majd központi gázfűtéssel kiegészítve, lakásonként egyedileg szabályozható hőmérséklettel. A hűtésről pedig az utcafronti lakások esetében hőszivattyúra csatlakozó fan-coil, valamint az udvari lakásoknál egyedi klímaegység előkészítés kerül kialakításra. A lakóparkban kiemelt szerepet kapnak az extravagáns Penthouse lakások, amik a legfelső szinteken elhelyezkedve a budapesti panoráma mellett exkluzív életérzést és belvárosi luxust biztosítanak, a kiemelkedő okosotthon-megoldásokat sem nélkülözve.

István-kert társasház

Az István-kert társasház a IV. kerület kertvárosi részén épül fel a környezettudatosság jegyében. A téglaépítésű, 18 db lakással és 1 üzlethelyiséggel rendelkező házat leginkább fiatal párok vagy kisgyermekesek részére ajánljuk, hiszen a lakások napfényben úszó teraszokkal, a földszinten lévő lakások saját kertrésszel lettek kialakítva, amik kifejezetten szabadidős programokra lettek tervezve. Az ingatlanok egyedi ízlés szerint alakíthatóak, szabadon választható szaniterekkel és beltéri ajtókkal, továbbá lehetőség van saját tárolók és gépkocsibeállók megvásárlására is. Ebben a társasházban az energiatudatosság komoly hangsúlyt kap, hiszen a hőszivattyús rendszernek és az épület műszaki kialakításának köszönhetően az ingatlanok rezsiköltsége minimális. Itt válasszon ingatlant, ha a tudatosság mellett a színvonalas életvitel szintén fontos önnek.

Wave lakópark

A Balaton-parti ingatlanok értékállósága kimagaslóan jó, többek között ezért épült meg a Wave by Coral luxus lakópark a nyár fővárosában, Siófokon. Az épület 5 szintje összesen 2 épületre tagolódik, a Wave I. épületében 67 db, míg a Wave II. épületben 62 db prémium lakás található. A lakóparkban az energiatakarékosság mellett nagy szerepet kaptak az egyedi kényelmi funkciók, ugyanis a lakópark zöld területén feszített víztükrű medence támogatja a lakók mindennapi pihenő idejét.  A kulcsrakész otthonok a legmagasabb minőségű és exkluzív, akár egzotikus belsőépítészeti alapanyagokkal felszereltek, emellett a hangulatos Balatonra néző teraszok állandó lehetőséget nyújtanak számodra, hogy mindennap kiélvezhesd a luxuséletérzést. Ebben a környezetben szabadjára engedheted a fantáziád, és azt csinálhatsz, amit szeretnél hiszen, ha akarod elvonulhatsz és élvezheted a vízpart és a festői környezet nyugalmát, de ha úgy tartja kedved, engedhetsz a csábításnak és elindulhatsz a városi pezsgő éjszakába.

Metrodom River lakópark

A XI. kerületben, a Budafoki út 64. alatt található Metrodom River lakópark melynek telke egészen a Duna-partig nyújtózik, sok más, vízpartiként hirdetett lakóparkkal ellentétben valóban közvetlen kapcsolatot teremt a folyóval. A hatalmas, 3 hektáros telken a teljesen parkosított kertben, 6 lakóépületben, összesen 712 lakás épül fel, öt ütemben. A lakások tervezése során több szempontot is figyelembe vettek és a lakóépületeket úgy tervezték, hogy minél több lakásból nyíljon teljes vagy részleges kilátás a Dunára, illetve nyugati irányba, a Budai hegyekre. A környezettudatosságról is érdemes pár szót ejtenünk, ugyanis a mennyezeti fűtés és hűtés luxusát kínáló, saját fejlesztésű Dual Eco fűtési rendszer nem csak kényelmes, környezetbarát, de nagyon energiatakarékos is. A lakóparkon belül családi bölcsőde, önkormányzati fenntartású óvoda, baba játszószoba és kétkorosztályos játszótér várja a gyermekeket, a gyermekes családokat. A sportolni vágyók a változatos gépekkel felszerelt fitneszteremnek, a kültéri edzőgépeknek, a szaunáknak és a közösségi csónakháznak örülhetnek.

Kucsma 7-9

A XIII. kerületi új Kucsma társasház sokak örömére, igen családias övezetben épül fel, a Kucsma utca 7-9. szám alatt. A társasház két épületegyüttesből valósul meg, amiben 24 lakás kapott helyet. A zöldtetős lakóépület, amely megújuló energiaforrásokat és takarékos üzemeltetést kínál, 2023. III. negyedévében kerül átadásra. A társasház BB energetikai besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a felhasznált energia minimum 25%-a megújuló energiaforrásból származik. Egy ilyen új lakás esetében rengeteget spórolhatunk a költségeken, hiszen a korszerű építészeti és gépészeti technológiának köszönhetően, környezetkímélő módon szinte nullára csökkenthetjük a rezsiköltséget. Az épületen helyet kap majd napkollektor és napelem is valamint a teremgarázsban autótöltési lehetőség kerül kiépítésre a környezet és a jövő iránti felelősség jegyében. A környéket tekintve, a XIII. kerület egyszerre nyújt kellemes zöldövezeteket, kiváló infrastruktúrát, bevásárlási- és szórakozási lehetőségeket egyaránt. A közelben remek oktatási intézményeket, óvodákat, cukrászdákat és sportolási lehetőségeket találhat.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

© 2024 (v2.202102)