Mesébe illő Duna-parti nyaralókat hoztunk, hisz tudjuk, hogy erre vágysz!

Te is gondolkodtál már azon, milyen jó lenne néha kiszakadni a szürke hétköznapokból, és zöld környezetben tölteni a szabadidődet? Szerintünk ez számos ember fejében megfordult már, így hoztunk néhány ajánlást olyan Duna-parti panorámás nyaralókról, amibe te is garantáltan bele fogsz szeretni.

Dunakeszin, egy nagyon nyugodt helyen, a Tőzeg tavaknál, egy 103nm-es saját telekkel rendelkező 40nm-es 3 szobás nyaraló ház vált eladóvá. A ház közvetlenül a tóparton áll, így minden pillanatban élvezhetjük a víz közelségét. Fontos tudni, hogy az ingatlan, fúrt kútról vízzel, elektromos árammal, valamint infra-panel és gázpalackos fűtéssel is rendelkezik.
Az egész telek egy nagy terasznak, valamint egy stégnek lett kialakítva, ezen kívül a telek autóbeállóval és elektromos kapuval is rendelkezik. Az egész család számára, gyerekekkel is kiváló választás.

Szentendre, Boldogtanya városrészén bukkantunk egy hangulatos kis nyaralóra. A ház egy igazi filmbeillő, természetközeli kis kuckó, ahol bármikor ki ülhetsz a reggeli kávéval a teraszra, élvezheted a madárcsicsergést és a friss levegőt az ős fák hűsítő árnyékában. A telek területe 637 nm, amin egy 30nm-es ház áll. A házban minden megtalálható, ami a kényelmes üdülést szolgálja, konyha, fürdőszoba, nappali és egy különnyíló szoba is. A telek hatalmas méretei miatt az ingatlan bővíthető, vagy akár egy teljesen új ház is építhető rá. Tökéletes választás egy házaspár vagy akár kis család részére is.

A következő ingatlanunk még mindig egy kiváló lokációjú hétvégi ház, ugyanis a közkedvelt Duna-parti városban, Vácon található. Körtevélyesen találtunk rá erre az örökpanorámás takaros kis nyaralóra. A hatalmas 969nm-es domboldali telken, egy 40nm-es ház áll, amit 2015-ben teljes körűen felújítottak. A hétvégi házat kályhával vagy klímával egyaránt lehet fűteni. A nyaralóban minden adott a kényelmes pihenéshez, ugyanis konyha, fürdőszoba, 2 szoba, és egy közel 20nm-es terasz is található. A ház pompás állapota és a Dunára néző lélegzetelállító panoráma miatt bárki azonnal bele fog szeretni ebbe a hangulatos kis nyaralóba.

A következő ingatlant azoknak ajánljuk, akik a természethez közel, de mégis jó tömegközlekedési lehetőséggel, egy mesébe illő birtokra vágynak. Szentendrén, a Szarvashegy aljában vált eladóvá egy 111 nm-es hangulatos ház, egy hatalmas, közel 2000 nm-es kiválóan gondozott telken. Az épület egy 5 szobás, kellemes méretű tégla ház, amelynek a házközponti fűtését egy vegyes tüzelésű kazán biztosítja, padlófűtésű hő leadással, ezen kívül egy hangulatos cserépkályha is található, amely mindig a családi összejövetelek központja. Az ingatlan egyaránt megfelel nyaralónak vagy családi otthonnak is. Két nagy terasz veszi körül a házat, emellett a telken található fedett autó beálló, veteményes rész, valamint tárolók is.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)