Páratlan panoráma a saját kertedből? Ez is lehetséges egy mai luxus társasházban!

Napjainkban már nagyon nem hasonlítanak az újonnan épített társasházak, az 5-10 évvel ezelőtti társaikra. Manapság egy új társasház kivitelezésénél kifejezetten odafigyelnek a magasszintű és minőségi kivitelezésre, a környezetbarát megoldásokra, ezen kívül a kényelmedet is a legmagasabb szinten segítik elő. Legújabb cikkünkben a Diana társasházat mutatjuk be, ahol a fent említett jelzők mellett egy igazi luxus ingatlan lehet a tiéd.

A több mint 2000 nm-es telken egy háromszintes, luxus épületkomplexum épül, amiben 5 korszerű módon kialakított ingatlan kapott helyet. A hatalmas teraszok mellett a lakások mindegyikéhez privát, zöld kertek is kapcsolódnak, ennek köszönhetően a nyugodt kikapcsolódás egész évben garantált.

A társasház páratlan panorámával rendelkezik, amely minden lakásból kétségtelenül élvezhető, kifejezetten az épület legfelső szintjén levő lakásból, hiszen itt található a társasház ékköve, egy igazi XXI. századi penthouse. A beruházás egyediségét a magas minőségű építészeti megoldások mellett a kiváló elhelyezkedés, valamint a kényelmes, 8 személyes lift biztosítja. A Diana társasház legfőbb értékei közé tartozik, hogy a leendő lakók egyedi igények szerint kivitelezett lakásokba költözhessenek, ezért a belső burkolatokat és beépített bútorokat kedvük szerint kiválaszthatják.

A beruházással kapcsolatban még decemberben jelentős fejlemények történtek, hiszen a projekt megkapta a használatba vételi engedélyt, ami azt jelenti, hogy a vevői igények felmérését követően csupán két hónapot vesz igénybe a lakás belső kivitelezése.

Napjainkban minden új beruházásnál érdemes szót ejteni a hűtő-fűtő rendszerekről, hisz minden befektető megpróbálja a lehető legkedvezőbb megoldásokat kialakítani, segítve ezzel a jövőbeli lakókat. A társasház megfelelő hőmérsékletét a mennyezeti, hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer biztosítja, ami a vizes helyiségekben padlófűtéssel egészül ki. Az egyedi megjelenéshez hozzájárul az épület homlokzata, amely a nyílászárókkal összhangban, fakó arany és szürke szálcement burkolatot kapott.

Ez a társasház kiváló választás a minőségi életstílus kedvelőinek, illetve azok számára, akik a természetközeliség mellett nem szeretnének távol maradni a főváros adta lehetőségektől. További pozitívumok közé tartoznak még a kitűnő közlekedési lehetőségek a környéken. Több buszmegálló is sétatávolságra megtalálható, a belváros pedig autóval is mindössze negyedórás utat vesz igénybe.

A cikk megjelenését a Diana társasház értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Beizzították a kampányt a kormánypártok, megvan az új jelszó is.

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

A Privátbankár.hu idén is kiosztotta a Klasszis 2024 díjakat. Az alapok vagyona tavaly meghaladta a 14 ezer  milliárd forintot is, ami bő 50 százalék emelkedés.

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

A légiközlekedésbe is bekavar az izraeli-iráni csetepaté.

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Itt egy újabb jele annak, hogy felpörgött a kampányhajrá a június 9-i választások előtt.

© 2024 (v2.202102)