Kerületmustra: A csodálatos Óbuda!

Újonnan induló válogatás-sorozatunkban, a “Kerületmustrában” végig bogarásszuk a főváros népszerű kerületeinek eladó ingatlankínálatát: hozunk példát egy kisebb garzonra, egy másfél-2 szobás lakásra, egy 2-3 gyerekes család számára ideális otthonra, valamint egy luxusingatlanra. Ezúttal a csodálatos Óbudán nézünk körbe!

Keleten a Duna, Budapest IV. kerülete és a XIII. kerület határolja. Délen és délnyugaton a II. kerület, északnyugaton Solymár és Üröm, északon Budakalász a szomszédai. Budapest III. kerülete Budapesten a Duna nyugati partján fekszik, a budai oldal legnagyobb kerülete. A kerületi önkormányzat elsősorban az Óbuda-Békásmegyer nevet használja.

Ahogy a pesti oldalon is, itt is sok garzonnal és nagyobb lakással találkozhatunk egyaránt. Kezdjünk is a híres budai garzonlakásokkal, amik nem okoznak csalódást!

Óbuda kiemelt részén a Szentendrei úton bukkantunk erre az egyedi, fantasztikus hangulatú 35nm-es garzonlakásra. Az ingatlan a 3. emeleten helyezkedik el és található benne egy zuhanyzós fürdő wc-vel, egy konyha, külön szigettel, ami étkezőasztalként is funkcionál, valamint egy hálóhelyiség, ami jelenleg nincs leválasztva a nappalitól, de könnyen szeparálható. A konyha gépesített, a fűtést pedig gázkonvektor, inverteres hűtő-fűtő klíma és egy fűtőpanel is biztosítja. A környék hangulatos, Óbuda “belvárosában” mind iskolák, mind pedig óvodák séta távolságra találhatóak. Ezen kívül van itt számos bevásárlási és szórakozási lehetőség is a közelben.

A következő III. kerületi ingatlanunk már az eggyel nagyobb kategóriába sorolható, hiszen a 45nm-es alapterülete mellett 2 szoba is helyet kapott benne.

A Csillaghegyen található ez a legfelső emeleti Penthouse lakás, ahol egy amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, fürdőszoba wc-vel és egy külön álló mellékhelyiség is helyet kapott. Az ablakok elektromos redőnnyel vannak felszerelve, emellett mind a két hálószoba légkondicionált, továbbá a lakáshoz tartozik egy teremgarázs beálló is. Az épületekhez gyönyörűen parkosított kert és játszótér tartozik. Az ingatlan infrastruktúrája kiváló, pár perc sétára elérhető a hév és több buszjárat is, ezen kívül üzletek, iskolák, és gyógyszertár is szép számban megtalálható.

Ha egy kisebb család döntene úgy, hogy a budai oldalon választanának otthont számukra is hoztunk egy rendkívüli ajánlatot.

Óbuda szívében, az Aquincumi Múzeum közvetlen szomszédságában találtunk egy közel 80nm-es lakást. Az ingatlan egy örök panorámás, tégla építésű, liftes társasház 3. emeletén kapott helyet. A családi fészek egy 3 szobás, dupla komfortos lakás, melyet modern ízléses kialakítás és berendezés jellemez. Található benne gépesített konyha külön étkezővel, egy fürdő wc-vel, ahol kád és zuhanyzó is beépítésre került, emellett található még egy külön kialakított wc is. A lakás fűtése távhő, radiátoros hőleadással, valamint klíma is beszerelésre került, ezáltal a rezsi költsége igen kedvező, számítása egyedi mérőórák szerint történik. A környéket átlagon felüli infrastruktúra jellemzi, biztosított a jó közlekedés és a kikapcsolódás lehetősége. Piac és egyéb bevásárlási lehetőség, sétatávolságra található.

Aki egy kicsit exkluzívabb vizekre evezne, annak hoztunk egy kiváló választást a 3. kerület közkedvelt, táborhegyi részéről.

A szóban forgó ingatlan egy 142 nm nettó alapterületű 110-nm terasszal rendelkező legfelső emeleti, négy szobával rendelkező Penthouse. A lakás központi helyisége a 60 nm alapterületű nappali-konyha-étkező, három hálója élhető méretű és elrendezésű, a szülői hálóhoz saját gardrób is csatlakozik. A lakásban egy kádas és egy zuhanyzós fürdő is található. Nagy terek, praktikus megoldások, modern gépesített konyha, a nappaliban kandalló biztosítja a kellemes hangulatot. Az intim, 50 nm fedett résszel rendelkező, több, mint 100 nm-es teraszra valamennyi szobából ki tudunk lépni, innen egész Óbuda, illetve Budapest belátható, beleértve a Parlamentet, Gellért-hegyet. A mai energia árak mellett fontos megemlíteni, hogy a lakás szigetelése kifejezetten jó, 2018-ban kondenzációs kazán került beépítésre saját kéménnyel, melyek lehetővé teszik, hogy jelenlegi energia kvótákon bőven belül van a fűtés mértéke. A környék infrastruktúrája kiváló, GO Buda bevásárlóközpont 3 perc, British School 5 perc alatt megközelíthető.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)