Most figyelj! Gyönyörű családi otthonokat mutatunk a budai agglomerációból

Budaörs, Diósd, vagy esetleg Biatorbágy? Megpróbáltuk felkutatni a legjobb helyeket és megtalálni a legpraktikusabb otthonokat, ami egy család számára minden igényt ki tud elégíteni. Sokan kedvelik a budai oldalt, ezért is szedtünk össze néhány tágas és pompás ingatlant a budai agglomerációból.

Budaörs városában tökéletes lokációval rendelkező, igényesen kialakított kerttel, teljes okos-otthon rendszerrel, szinte rezsimentes fenntarthatósággal kínálják eladásra ezt a 170nm-es, 6 szobás családi házat. A földszinten előszoba beépített szekrényekkel, vendégszoba és mosdó, tágas, letisztult nappali – étkező – konyha, került kialakításra, hozzá kapcsolódó terasszal és tárolóval.

Az emeleten a fürdővel, gardróbbal rendelkező, erkély kapcsolatos szülői hálón kívül még 3 háló, külön mosdó, fürdő és háztartási helyiség is helyet kapott. Minősége, felszereltsége és hangulata több mint teljesség érzettel tölti el a látogatót, mely tényezők az új tulajdonosnak garantáltan teljes komfortot biztosítanak értékállósága, és hosszú évekig tartó gondozásmentessége mellett.

Budaörs kedves kis zsákutcájában került eladásra egy 2013-ban épült, 134nm alapterületű családi otthon. A ház csendes helyen, egy zsákutcában található, ezért kellemes privát szférával rendelkezik. A házrész 3 szint, pinceszint, földszint és egy emelet elosztású, ezáltal lehetőség van akár több generáció együttélésére is.

A pinceszinten található a garázs, amelyben 2 autó kényelmesen elfér, illetve egy finn szauna és egy mosószoba. A földszinten egy előszoba, fürdő és egy tágas amerikai konyhás nappali kapott helyet, ahonnan egyenes út vezet a teraszra. Az emeleten ezen kívül három hálószoba, egy gardrób és egy fürdőszoba került kialakításra. A fűtés gáz cirkó, de van egy nagyon dekoratív kandalló is a nappaliban, amely alternatív fűtési lehetőséget kínál.

Diósd egyre közkedveltebb terület a családosok körében. A Sashegy részen, egy átmenő forgalomtól mentes utcában vált eladóvá egy 2022-ben felújított, 117nm alapterületű, 4 szobás családi ház, privát kerttel, kocsibeállóval és garázzsal. A ház beosztását tekintve praktikus, terei kedvező kialakításúak.

Az előszoba beépített gardróbbal rendelkezik, tovább lépve egy amerikai konyhás nappalit találunk étkezővel, terasszal és kertkapcsolattal, ezen kívül itt található a szülői háló beépített, nagy méretű gardróbszekrénnyel. A tágas nappaliból nyílik két hálószoba is, valamint fürdőszoba káddal, zuhanykabinnal és finn szaunával kiegészítve. A kertben további 2 autó számára van beállási lehetőség, ezenkívül kerti tárolók is elhelyezésre kerültek. Ez a ház minden igényt kielégítő kényelmes otthon lehet azok számára, akik fentartható költségű, egy szintes házat keresnek

Ez a modern családi ház 2019-ben épült, egy 700 m2-es telekre. Diósd központjához közel helyezkedik el az 5 szobás, minimális rezsivel rendelkező, újszerű családi ház.
Belső kialakítása kiváló elosztással rendelkezik, a szülői háló a lakás egyik végében található, melynek saját fürdőszobája van, a gyerekszobák pedig a ház másik végében kerültek kialakításra, és szintén saját fürdővel rendelkeznek. A szobák ablakai kertre néznek, ennek köszönhetően nagyon világos minden helyiség.

Hatalmas nappali és amerikai konyhás étkező van a középpontban egy légtérben, de mégis kissé elkülönülve helyezkednek el, lehetőséget adva az elvonulásra. Az óriási konyhasziget pedig a családi beszélgetések, partik központi szereplője. A remek tájolású 30 nm-es tágas terasz a nyári esték kikapcsolódását szolgálja. A garázs egy különálló épületben helyezkedik el, mellette egy beton födémmel ellátott, tűzbiztos műhely is található. A ház napelemekkel felszerelt, a fűtést Norvég panelek biztosítják.

Biatorbágy előkelő negyedében, Bia városrészben eladóvá vált, egy impozáns, kétszintes, duplakomfortos családi ház, alacsony rezsiköltséggel. Az önálló családi ház, egy csendes, aszfaltozott utcában épült, a hozzá tartozó telek mérete 557m2. A család életterét a tágas, kandallóval ellátott, amerikai konyhás nappali, étkező, a földszinten hálószoba, két fürdőszoba, az emeleten további 5 hálószoba, valamint 1 kádas fürdőszoba biztosítja. A házhoz zárt garázs és fedett terasz is tartozik.

A ház nullás áramszámlával rendelkezik, a 7kw teljesítményű, 24db napelemnek köszönhetően. Az ingatlan legfontosabb jellemzői közé tartozik a minőségi kivitelezés, a tágas terek, nagy belmagasság és a kényelmes lépcsőház. Fűtéséről új, cirkó kazán gondoskodik, padlófűtéssel és radiátoros hőleadókkal. A kert gondozott, parkosított, a nyári pihenést kerti kemence és grillsütő teszi még hangulatosabbá.

Biatorbágyon szintén Bia városrészben 1100m2-es telken, 12 éve épült, két szintes déli fekvésű mediterrán családi ház eladó két beállásos garázzsal.
Kialakítása remek, az alsó szinten található a konyha, étkező-nappali, vendégszoba, fürdő, wc, kamra és egy háztartási helyiség is. Az emeleten 3 halószoba, 2 fürdő wc-vel, 2 gardrób és egy intim terasz kapott helyet.

A kert rendezett, fúrt kutas, automata locsolórendszerrel. A közel 100m2-es teraszrész rendkívül napos déli tájolásnak köszönhetően. Télen a meleget padló, mennyezet és falfűtés biztosítja helyiségenként saját termosztáttal. A környék nagyon családias az utóbbi időben épült házakkal. Autóval pár percre található bevásárlási lehetőség, posta, gyógyszertár, futópálya.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)