Alacsony rezsijű, praktikus, kis lakások, 35 millió alatt Pécsett!

A kiváló elhelyezkedés, a jó tömegközlekedés vagy inkább az alacsony rezsi a lényeges Ön számára? Szerencsére vannak lakások, ahol nem kell választani, hanem egyszerre valósulnak meg ezek a remek tulajdonságok. Mi most Pécsett néztünk körbe, ahol olyan jó árban megvásárolható lakásokra bukkantunk, amik igényesen vannak kialakítva, barátságos hangulatúak és még korszerűek is.

Frissen felújított, igényesen kialakított lakás

Pécs kertvárosában, a Lahti utcában egy 50 m2-es, 2 szobás, erkélyes lakás frissen felújított állapotban várja az új tulajdonosokat. Az elhelyezkedése rendkívül kiváló az ingatlannak, egy 5 szintes társasház első emeletén található. A lakásba belépve a közlekedőben találjuk magunkat ahonnan jobbra egy beépített szekrénysor látható, balról pedig a WC nyílik, ezt követően pedig a konyhába jutunk. A folyosó végén építették ki a fürdőszobát, balról a nappaliba, jobbról pedig egy erkélyes hálószobába érkezünk. Igényesen bútorozott az egész lakás, így ide akár azonnal beköltözhet az érdeklődő. A közös költség mindössze 7.900 Ft és a rezsi fogyasztástól függően fizetendő. Az ingatlan a Kertváros közkedvelt területén helyezkedik el, pár perc sétára a Plázától és a szabadidőparktól, így a környék kellemes és zöld övezetekben gazdag. 

Modern elegancia az egyetemhez közel

Első lakásnak vagy akár befektetésnek keres lakást? Akkor nem is kell tovább kutatnia, mert ez a teljeskörűen felújított, 2. emeleti, modern lakás a teljes bútorzattal az árban, rendkívül kedvező áron az Öné lehet. Ez a panelprogramos, 10 emeletes épület a város egy csendes utcájában található, sétatávolságban a Pécsi Tudományegyetem BTK karától, és az Orvosi kartól. Maga a lakás teljesen berendezett, így akár ha bérbeadáson gondolkozik, akkor is tökéletes választás lehet. A rezsi költségek ráadásul rendkívül alacsonyak, így egyedülállóknak, de fiatal pároknak is tökéletes első otthonává válhat, hiszen azonnal birtokba vehető, a felújításokkal még jó ideig nem kell foglalkozni.

Kertvárosi másfél szobás kislakás

Pécs Kertváros részén egy 4 emeletes épületben vált eladóvá egy hőszigetelt, 3. emeleti lakás, ami jó állapotú és klímával is felszerelt. Az ingatlanban 1 + fél szoba került kialakítása, amik parkettázottak, míg a többi helyiségben járólap burkolat van. Minden helyiség külön nyíló, a rezsije alacsony, a hőszigetelésnek, az egyedi mérős távhőnek és annak köszönhetően, hogy középső lakás. A lépcsőház rendezett, tiszta és nagyon barátságos a lakóközösség. Közvetlen környezetében Lidl, Spar, benzinkutak, buszmegállók és minden fontos kiszolgálóegység megtalálható.

A Zsolnay Negyed közvetlen közelében

A Zsolnay Kulturális Negyed közvetlen közelében, a közkedvelt Csillag közi lakóparkban vált eladóvá egy lakás. A négy lakásos társasházból egy földszinti, 40 m2-es ingatlan vásárolható meg. A két szobás lakás igényesen került kialakításra és a konyhabútorok is teljesen újonnan lettek beépítve. A déli fekvésű nappali nagyméretű és egy kellemes hangulatú terasz is nyílik belőle, ahol napozni, olvasni, pihenni vagy akár kávézgatni is lehet. A fenntartási költségek különösen alacsonyak, a fűtése gáz-cirkó. A társasház rendelkezik saját megtakarítással, amely az esetlegesen felmerülő rendkívüli karbantartási költségeket fedezi, így nem kell aggódni a hirtelen felmerülő, nem várt költségektől sem. Az ingatlan adottságai miatt könnyen bérbe is adható, ezért befektetési lehetőségnek is nagyszerű, de ideális választás fiatal pároknak, egyetemistáknak és nyugdíjasoknak egyaránt.

Erkélyes, felújított lakás Mecsekre nyíló kilátással

Uránváros közkedvelt részén egy 4 emeletes, hőszigetelt, panelszerkezetű társasház negyedik emeletén elhelyezkedő, felújított és átalakított (nappali + 2 hálószoba), erkélyes lakás azonnal költözhető állapotban eladó. A tájolásának köszönhetően tökéletes a kilátás a Mecsekre. A lakásban hőszigetelt, külső nyílászárók és új bejárati ajtó lett beépítve, emellett a villanyvezetékek cseréje is megtörtént, valamint a konyhabútor is újonnan került beépítésre. Az ingatlan fűtése egyedi mérőórás távhő, a díja rendkívül alacsony a legfelső szint, a hőszigetelés és a nyílászárók miatt. Szuper lehetőség befektetési célra is, hiszen tehermentes és azonnal költözhető. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Egy év kellett hozzá, de hivatalosan is a Kreml mellé költözött vissza Budapestről a Nemzetközi Beruházási Bank.

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

© 2024 (v2.202102)