Luxus lakás a budai hegyvidék ölelésében, ami akár a Te otthonod helyszíne is lehet!

Már épül az otthonod a XII. kerületi budai hegyvidéken, ahol a mesés panoráma, a nyugodt zöldövezet és a prémium minőség már adott. Ki ne szeretne ilyen adottságokkal rendelkező társasházban élni? Különösen, hogy a belső kivitelezés teljes mértékben a Te igényeidre lesz szabva, így pedig minden tekintetben az álomotthonodba költözhetsz.

A Diana társasház a Diana közben, egy zsákutca végén, az erdőhöz közel kapott helyet, ahol elhúzódhatsz a belvárosi nyüzsgéstől, és egy igazi termeszétközeli helyen érezheted magad. A több mint 2000 nm-es telken egy háromszintes, luxus épületkomplexum épül, amiben 5 korszerű módon kialakított ingatlan kapott helyet. A lakások mindegyikéhez hatalmas teraszok és privát kertek kapcsolódnak, ennek köszönhetően a nyugodt kikapcsolódás garantált. A társasház lélegzetelállító panorámával rendelkezik, amely minden lakásból kétségtelenül élvezhető, kifejezetten az épület legfelső szintjén levő penthouse-ból, hiszen a házban egy ilyen luxusingatlan is kialakításra került. A Diana társasház legfőbb értékei közé tartozik, hogy a leendő lakók egyedi igények szerint kivitelezett lakásokba költözhessenek.

A beruházással kapcsolatban decemberben jelentős fejlemények történtek, hiszen a projekt megkapta a használatba vételi engedélyt, ami azt jelenti, hogy a vevői igények felmérését követően csupán két hónapot vesz igénybe a lakás belső kivitelezése.

Manapság minden új beruházásnál érdemes szót ejteni a hűtő fűtő rendszerekről, hisz minden befektető próbálja a lehető legkedvezőbb megoldásokat kialakítani, segítve ezzel a jövőbeli lakókat. A társasház hűtését és fűtését a mennyezeti, hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer biztosítja, a vizes helyiségekben ez padlófűtéssel egészül ki. Az igényesen kialakított nyílászáróknak köszönhetően az energiatakarékos jegyek is meghatározóvá válnak, hiszen a hővédő hatásban szerepe van az alumínium profil rendszernek és a háromrétegű üvegezésnek is.

Ez a társasház kiváló választás a minőségi életstílus kedvelőinek, illetve azok számára, akik a természetközeliség mellett nem szeretnének távol lenni a főváros adta lehetőségektől. További pozitívumok közé tartoznak még a kitűnő közlekedési lehetőségek, hiszen a környéken több buszjárat megállóhelyei sétatávolságban megtalálhatók, illetve a belváros autóval is könnyűszerrel megközelíthető, mindössze negyedórát vesz igénybe.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

A választási iroda már nyilvántartásba is vette a Fidesz és KDNP közös listáját.

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Bartha András az Erstétől érkezik.

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

A 2023-as munkaerőpiaci adatokban már látványosan megjelenik az is, hogy a külföldi dolgozók száma egyre nő.

Családostól és hosszabb időre jöhetnének vendégmunkások két hazai gigaprojektre is

Családostól és hosszabb időre jöhetnének vendégmunkások két hazai gigaprojektre is

A törvénymódosító javaslat már az Országgyűlés asztalán fekszik.

© 2024 (v2.202102)