Csapj le most életed legszexibb munkahelyére!

Érdekes kutatás látott nemrégiben napvilágot, melyben arra keresték a választ nők és férfiak körében, hogy melyeket tartják a legszexibb foglalkozásoknak. Meglepő módon egyáltalán nem azokat a szakmákat jelölték meg a megkérdezettek, amikre elsősorban gondolnánk.

A férfiak például egyáltalán nem a modelleket, hanem a fodrászokat tartják a legvonzóbbnak, de kifejezetten vonzódnak a nővérekhez, az ügyvédekhez, a vállalkozókhoz és a tanárnőkhöz is. Míg a nők számára az a legvonzóbb, ha egy férfi séf (talán, mert vonzó, ha a pasira nem kell főzni?), de rendkívül vonzónak tartják a mérnököket, a vállalkozókat, a marketingeseket és a művészeket is. A listán egyébként előkelő helyet foglaltak még el a nőknél a pilóták, míg a férfiaknál a lakberendező vagy belsőépítész hölgyek is.

Bár vannak, akiknek igenis számít, hogy foglalkozásuk alapján vajon balra vagy jobbra húzzák őket a Tinderen, szakmát és munkahelyet azért elsősorban nem az alapján választ az emberek többsége, hogy az mennyire szexi az ellenkező nem szemében. Mindenesetre jó, ha tudjuk, hogy a nemrég megújult Jobinfo.hu-n egyaránt válogathatunk szexi és kevésbé szexi munkahelyek között is.

A Jobinfo.hu hazánk egyik legrégebbi állásportálja, melynek célja mindig is az volt, hogy a leginkább releváns állásajánlatokat tárja az álláskeresők elé. Ennek érdekében nemrég teljes átalakuláson esett át a portál: az új arculat mellett nagyon sok folyamatot optimalizáltak. Az új funkciók közül az álláskeresők számára elsősorban a teljesen személyre szabható álláshírlevél és találati oldal lehetnek érdekesek. Szintén hasznos funkció a béralapú hírlevél, amelyben csak olyan ajánlatok jelennek meg, ahol a munkaadó megjelöli az ajánlott fizetést és az “álommunkahely” funkció, ahol kiválaszthatjuk a számunkra különösen vonzó cégeket, és azonnal értesítést kaphatunk, ha az adott vállalat(ok) új hirdetést ad(nak) fel a portálon.

A személyre szabható álláshírlevélnek és találati oldalnak köszönhetően megnőtt annak az esélye,
hogy a számunkra releváns munkahelyek állásajánlataival találkozunk, bármilyen munkakörben is keresgéljünk. Ezért érdemes most feltöltenie a CV-jét mindenkinek, aki új állást keres, a Jobinfo.hu CVDB platformjára és elkészíteni részletes profilját is, ugyanis az itt beállított kritériumok alapján érkezik majd hírlevél a számukra valóban releváns nyitott pozíciókkal.

Az oldal mindemellett, egyedülálló módon állásgyűjtő felület is, így több nagy hazai weboldal ajánlatait gyűjtik itt össze, hogy csak egy kulcsszót kelljen beírni – vagy állás kategóriát megadni és máris megjelenik a lista az állásajánlatokkal.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Döntött a Kúria a Magyar Rádió épületéről, a fideszes jelölt örülhet

Döntött a Kúria a Magyar Rádió épületéről, a fideszes jelölt örülhet

A Kúria Önkormányzati Tanácsa megsemmisítette a Magyar Rádió egykori épületeire helyi rendeletben kimondott változtatási tilalmat.

Olimpiai rekordra készül a börtön Párizs külvárosában

Olimpiai rekordra készül a börtön Párizs külvárosában

Az olimpiai  játékokra való felkészülés jegyében a hatóságok széles körű tisztogatásba kezdtek, de a helyi börtön alig bírja kapacitással.

Nagy teljesítmény kis szénlábnyommal a zöld adatközpontban

Nagy teljesítmény kis szénlábnyommal a zöld adatközpontban

Megújuló energiaforrások használatán túl a vállalatok több módon is csökkenthetik adatközpontjaik széndioxid-kibocsátását, miközben növelik számítási teljesítményüket.

Egymilliárd forintjába kerülhetett a magyar adófizetőknek Orbánék dzsemborija

Egymilliárd forintjába kerülhetett a magyar adófizetőknek Orbánék dzsemborija

Régi harcostársának nevezte Mateusz Morawiecki korábbi lengyel miniszterelnököt Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke, amikor pénteken fogadta őt a Karmelita kolostorban - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

© 2024 (v2.202102)