Soha vissza nem térő ajánlat! – Új építésű Balaton-parti lakás állami támogatással

Nyakunkon a nyár, és te még nem tudod, hogy az idei évet hogyan tedd különösen extrává? Szerencséd van, tudunk segíteni, hisz mai cikkünkben egy olyan új építésű álomotthont hozunk neked a Balaton-partról, amibe te is azonnal beleszeretsz majd.

Mai cikkünkben egy olyan luxus lakóparkot hoztunk el, ami Siófokon, az Aranyparton, extravagáns környezetben kapott helyet. A Wave by Coral lakópark két ütemből áll, ahol öt szinten, összesen 129 db fényűző lakás valósul meg. Ez a lakópark gyerekekkel is kiváló választás, hiszen azon túl, hogy a vízpart ilyen közel helyezkedik el, a földszinti lakásokhoz külön kertkapcsolat jár, a többi, emeleti lakáshoz pedig Balatonra néző terasz vagy erkély.

Ezek a lakások nem csak a mai modern stílus és a letisztult elegancia jegyében lettek tervezve, de fontos kiemelni, hogy az új építésű lakások hatalmas előnye, hogy a leendő tulajdonosok maguk választhatják ki a beépítésre kerülő anyagokat, ezáltal meghatározhatják lakásuk egyedi stílusát. Ha ez még nem lenne elég, a lakások mindegyike „zöldotthon” és az egész lakópark a „zöld szemléleten” alapszik. A lakások mindegyike energiatakarékos, így amellett, hogy folyamatosan élvezheted a Balatoni életérzést, még a drámai rezsi árakkal sem kell törődnöd.

Mindenki számára egyértelmű lehet, hogy egy ilyen Balaton-parti ingatlan értéke kimagasló, így, ha te nem is tudod minden szabadidődet ott tölteni, és úgy gondolod inkább egy magas növekedésű befektetés céljából lenne értékes számodra egy Wave by Coral lakás, akkor nem érdemes késlekedni a megfelelő ingatlan kiválasztásával, hiszen a lakások több mint 65%-a már elkelt.

Ezeket az ingatlanokat az állami támogatások igénybevételével most igazán megéri megvásárolni, hiszen a CSOK konstrukciói a több gyermekes családok számára igen kedvező lehetőségeket biztosítanak. Mindemellett a Coral csoport beruházó cég kiemelkedő személyre szabott fizetési ütemezést kínál ügyfeleik számára, így a fizetési időzítésekkel sem neked kell bajlódni.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)