Az agglomeráció után újra a Belváros a népszerű? Már 45 millió alatt is találhat itt lakást!

A járványhelyzet idején megfigyelhető tendencia volt, hogy többen inkább az elővárosokban választottak maguknak új otthont a belvárosi nyüzsgés helyett. Az utóbbi időben azonban az érdeklődés ismét fordulatot vett, főleg az ingázás miatt és a magas rezsi költségekkel rendelkező házak helyett szívesebben választanak a fővárosban egy kisebb, de ugyanakkor egyszerűbben fenntartható otthont. Mi most körbenéztünk, különösképpen a Belvárosban, és itt már akár 45 millió alatt is remek lakásokat találtunk.

A rakparton elegáns műteremlakás

A Belgrád rakparton vált eladóvá egy 19 m2 alapterületű, műterem besorolású, lakásként kialakított ingatlan egy gyönyörű bejárattal rendelkező, elegáns épületnek a legfelső emeletén. A kis alapterület maximális kihasználására törekedtek a kialakítás során, ráadásul teljeskörűen, ízlésesen és frissen került felújításra. A konyha gépesített, mosogatógép és mosógép is elhelyezésre került. A fürdőszobában zuhanyzó található és a lakásban hűtő-fűtő klíma biztosítja a megfelelő hőmérsékletet. A kényelmes kanapé ággyá alakítható és tárolási lehetőséget is rejt magában, mindemellett egész nap besüt a természetes napfény.

Az alsó szomszéd kivételével nincsenek falszomszédok, így egy igazán meghitt, és különleges ingatlant tudhat magáénak az új tulajdonos a Duna-part forgatagában. Az épületben lift segíti a szintek közötti közlekedést. Az ingatlan intimitását kihasználva művészeti célokra is alkalmas, így akár fotóműtermet vagy hangstúdiót keresők számára is kiváló választás. Az ingatlan mellett egy közel 10 m2-es előtér megnevezésű helyiség található, melynek ablakából a Szabadság szobor látható. Ez a helyiség szintén felújításra került, a lakás tulajdonosán kívül senki nem használja, csupán bejáratot biztosít a ház padlásterébe.

Galériás, teljes körűen felújított garzon

Az V. kerületben, a tulajdoni lapon 17 m2-es alapterületű, 2. emeleti, galériás, egyszobás, 2022-ben teljes körűen felújított garzon az Egyetem térnél szintén várja az új tulajdonosát. Az épület felújítása is megkezdődik a közeljövőben, amely során a liftet is korszerűsítik. A világos, udvari lakás felújítása során számos részlet megújításra került. Új, műanyag, többrétegű ablakokat építettek be, a padlózatot is felújították, a teljes festés is megtörtént emellett a galéria festése és szőnyegezése is, valamint új konyha- és, fürdőszoba bútort helyeztek el sőt még a lámpatesteket is kicserélték. A mosógép, mikró, sütő, vízforraló és kávéfőző a lakás tartozékai. Fűtéséről programozható elektromos panel gondoskodik, a fürdőszobában törölközőszárítós radiátor található. Rendkívül gazdaságos az ingatlan rezsije és ráadásul a lakóközösség is különösen összetartó. A lakást jelenleg is bérlik, így kiváló befektetésként is szolgálhat. A környék infrastruktúrája is kiváló, hiszen a közelben számos tömegközlekedési lehetőség, élelmiszer üzletek, oktatási intézmények találhatóak.

Az Országházhoz közel igényesen felújított lakás

A Garibaldi utcában, 100 méterre a Dunától és az Országháztól eladó egy teljes körűen és igényesen felújított, 27 m2-es, első emeleti, egyszobás lakás. Az amerikai konyhás szoba kis étkezővel igazán barátságos hangulatú. A zuhanyzós fürdőszobában került elhelyezésre a WC is. A mennyezeten LED szalagot építettek be, így hangulatunknak megfelelően lehet bármilyen színt varázsolni. Az ingatlan igényesen berendezett, és a teljes bútorzattal együtt eladó. A környéken kiváló a tömegközlekedés és az infrastruktúra egyaránt. A közös költség mindössze 8 ezer Ft/hó, illetve a víz és áram egyedi mérővel ellátott. Átlagosan rendkívül alacsonyak a rezsiköltségek, így különösen jó választás lehet pályakezdő fiatalok részére. 

A Párizsi utcában 2 ingatlan is eladó

A Belvárosban, a Ferenciek tere, Váci utca, Szervita tér és a Vörösmarty tér közvetlen szomszédságában, a Párizsi utcában kínálnak eladásra, egy műemlék ház passzázsában, tulajdoni lap szerint két üzlethelyiséget közvetlenül egymás mellett, melyeket jelenleg lakás céljára hasznosítottak. Az ingatlanok 35, illetve 29 m2-esek, 1+1 szobás, illetve 1 szoba + galériás elosztással. Befektetési célokra tökéletes választás, könnyedén bérbe adható rövid-, valamint hosszútávra egyaránt.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

© 2024 (v2.202102)