Az agglomeráció után újra a Belváros a népszerű? Már 45 millió alatt is találhat itt lakást!

A járványhelyzet idején megfigyelhető tendencia volt, hogy többen inkább az elővárosokban választottak maguknak új otthont a belvárosi nyüzsgés helyett. Az utóbbi időben azonban az érdeklődés ismét fordulatot vett, főleg az ingázás miatt és a magas rezsi költségekkel rendelkező házak helyett szívesebben választanak a fővárosban egy kisebb, de ugyanakkor egyszerűbben fenntartható otthont. Mi most körbenéztünk, különösképpen a Belvárosban, és itt már akár 45 millió alatt is remek lakásokat találtunk.

A rakparton elegáns műteremlakás

A Belgrád rakparton vált eladóvá egy 19 m2 alapterületű, műterem besorolású, lakásként kialakított ingatlan egy gyönyörű bejárattal rendelkező, elegáns épületnek a legfelső emeletén. A kis alapterület maximális kihasználására törekedtek a kialakítás során, ráadásul teljeskörűen, ízlésesen és frissen került felújításra. A konyha gépesített, mosogatógép és mosógép is elhelyezésre került. A fürdőszobában zuhanyzó található és a lakásban hűtő-fűtő klíma biztosítja a megfelelő hőmérsékletet. A kényelmes kanapé ággyá alakítható és tárolási lehetőséget is rejt magában, mindemellett egész nap besüt a természetes napfény.

Az alsó szomszéd kivételével nincsenek falszomszédok, így egy igazán meghitt, és különleges ingatlant tudhat magáénak az új tulajdonos a Duna-part forgatagában. Az épületben lift segíti a szintek közötti közlekedést. Az ingatlan intimitását kihasználva művészeti célokra is alkalmas, így akár fotóműtermet vagy hangstúdiót keresők számára is kiváló választás. Az ingatlan mellett egy közel 10 m2-es előtér megnevezésű helyiség található, melynek ablakából a Szabadság szobor látható. Ez a helyiség szintén felújításra került, a lakás tulajdonosán kívül senki nem használja, csupán bejáratot biztosít a ház padlásterébe.

Galériás, teljes körűen felújított garzon

Az V. kerületben, a tulajdoni lapon 17 m2-es alapterületű, 2. emeleti, galériás, egyszobás, 2022-ben teljes körűen felújított garzon az Egyetem térnél szintén várja az új tulajdonosát. Az épület felújítása is megkezdődik a közeljövőben, amely során a liftet is korszerűsítik. A világos, udvari lakás felújítása során számos részlet megújításra került. Új, műanyag, többrétegű ablakokat építettek be, a padlózatot is felújították, a teljes festés is megtörtént emellett a galéria festése és szőnyegezése is, valamint új konyha- és, fürdőszoba bútort helyeztek el sőt még a lámpatesteket is kicserélték. A mosógép, mikró, sütő, vízforraló és kávéfőző a lakás tartozékai. Fűtéséről programozható elektromos panel gondoskodik, a fürdőszobában törölközőszárítós radiátor található. Rendkívül gazdaságos az ingatlan rezsije és ráadásul a lakóközösség is különösen összetartó. A lakást jelenleg is bérlik, így kiváló befektetésként is szolgálhat. A környék infrastruktúrája is kiváló, hiszen a közelben számos tömegközlekedési lehetőség, élelmiszer üzletek, oktatási intézmények találhatóak.

Az Országházhoz közel igényesen felújított lakás

A Garibaldi utcában, 100 méterre a Dunától és az Országháztól eladó egy teljes körűen és igényesen felújított, 27 m2-es, első emeleti, egyszobás lakás. Az amerikai konyhás szoba kis étkezővel igazán barátságos hangulatú. A zuhanyzós fürdőszobában került elhelyezésre a WC is. A mennyezeten LED szalagot építettek be, így hangulatunknak megfelelően lehet bármilyen színt varázsolni. Az ingatlan igényesen berendezett, és a teljes bútorzattal együtt eladó. A környéken kiváló a tömegközlekedés és az infrastruktúra egyaránt. A közös költség mindössze 8 ezer Ft/hó, illetve a víz és áram egyedi mérővel ellátott. Átlagosan rendkívül alacsonyak a rezsiköltségek, így különösen jó választás lehet pályakezdő fiatalok részére. 

A Párizsi utcában 2 ingatlan is eladó

A Belvárosban, a Ferenciek tere, Váci utca, Szervita tér és a Vörösmarty tér közvetlen szomszédságában, a Párizsi utcában kínálnak eladásra, egy műemlék ház passzázsában, tulajdoni lap szerint két üzlethelyiséget közvetlenül egymás mellett, melyeket jelenleg lakás céljára hasznosítottak. Az ingatlanok 35, illetve 29 m2-esek, 1+1 szobás, illetve 1 szoba + galériás elosztással. Befektetési célokra tökéletes választás, könnyedén bérbe adható rövid-, valamint hosszútávra egyaránt.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

Végösszeg a májusi átadó után várható.

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Az immár négy politikai ciklus során felépített sajátos magyar társadalmi-gazdasági-politikai szisztémával nem lehet egy újabb évtizedet eltölteni az integrációs szervezetben. 

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

© 2024 (v2.202102)