Az átlag magyar ingatlan hirdetők legnagyobb hibája

Az átlag magyar ingatlan hirdetők legnagyobb hibája az, hogy nincs hibájuk. A magyarokra általánosságban is jellemző, hogy figyelmesek és céltudatosak, a hirdetéseik feladásánál pedig igényes fotókat töltenek fel, informatív hirdetés szöveget írnak és reálisan szabják meg ingatlanjuk értékét. Tehát ha Önt nem bombázzák az érdeklődők hada és nehezen megy az ingatlan eladás, akkor sajnálattal kell közölnünk, hogy Ön az átlagnál is rosszabb. De ne aggódjon, mindig van lehetőség a fejlődésre! Mi most összegyűjtöttünk pár lényeges dolgot, amivel nem csak hogy átlagos, de különösen kiemelkedő hirdetése lehet!

A tökéletes kép megragadja a figyelmet!

Legyünk őszinték, rengetegen hirdetik az ingatlanukat, és böngészés közben csak pár másodpercünk van arra, hogy az érdeklődők figyelmét valamivel megfogjuk. Egy kiváló minőségű, jó fényviszonyok között készült, látványos kép kattintás biztos. Érdemes tehát ebbe időt és energiát fektetni, esetleg egy profi fotóst felfogadni, mert ez a pénz egészen biztos, hogy megtérül. Ne feledkezzen meg arról sem, hogy a rend és tisztaság azonnal pozitív benyomásokat kelt. Ne hagyjon elöl túl sok személyes tárgyat, hiszen az is zavaró lehet azok számára, akik magukat szeretnék beleképzelni leendő új otthonukba, és persze mindenképpen informatívak legyenek a fotók. Ne a szomszéd kiskutyát vagy a dísznövény gyűjteményünket fotózzuk be, hanem azt, ami jelentőséggel bír.

Fontos a frappáns hirdetés szöveg!

Egy egyedi, megkapó hirdetésszöveg meggyőzheti az érdeklődőt, hogy személyesen is megtekintse az adott ingatlant. Semmiképpen se hiányozzanak a lényeges paraméterek, mint például az alapterület, a szobaszám és a szöveget mindenképpen olvassuk át többször, hogy ne maradjanak benne helyesírási hibák. Kerüljük a csupa nagybetűs szövegrészeket vagy az írásjelek halmozását, mert komolytalanná válik a szöveg.

Reális árat határozzon meg!

Tudjuk, hogy az érzelmi kötődés miatt hajlamosak az emberek magasabb árat szabni az ingatlanukra, mint amennyit valójában ér, azonban az ingatlan eladásnál sajnos vagy nem sajnos, de félre kell tenni a szentimentális énünket, és két lábbal kell állni a földön, mert a túlárazott ingatlanok a kutyának se kellenek. Aztán meg persze lehet szomorkodni, hogy így-úgy rossz ez a világ, de valójában csak az értékbecslő képességünket befolyásolja némi szubjektivitás. Éppen ezért nem bűn egy ingatlanszakértő segítségét kérni, aki tisztában van az aktuális piaci árakkal, és korrekten meg tudja határozni, hogy mennyit is ér az ingatlanunk.


Válasszon egy megbízható ingatlan hirdető portált!

Olyan ingatlan hirdető portál mellett tegye le a voksát, ami garantálja, hogy nagyszámú érdeklődőhöz fog eljutni eladó ingatlanának híre. Az Ingatlantájoló nem csak azért lehet remek választás, mert több mint 15 éves tapasztalatával már ismert és jól működő portál, hanem most rendkívül egyedi és megfizethető ajánlatokkal is kedvez a hirdetőknek. 

A pozitívumok mellett szól az is, hogy itt a hirdetés feltöltése végtelenül egyszerű és csupán pár percet vesz igénybe. A feltöltést követően pedig nem is egy, de azonnal 2 hirdető portálon is megjelenik a hirdetése az ingatlantajolo.hu illetve az otthonterkep.hu felületén is, méghozzá teljesen ingyenesen.

Nagyszerű ár-érték arány!

Számos hirdetői csomag áll rendelkezésre azok számára, akik kipróbálnák az Ingatlantájoló szolgáltatásait, és itt egyedülálló módon akár 14 napos csomag mellett is dönthet, ugyanakkor lehetőség van a 30, 60 és akár a 120 napos csomag kiválasztására is, amihez már amellett, hogy fotókat is fel lehet tölteni, rengeteg egyéb egyedi funkció is a csomaghoz tartozik, ilyen például a partneroldali megjelenés, a Facebook hirdetés, címlapi kiemelés valamint még cikk is íródhat az eladó ingatlanáról. Az igazán vonzó ajánlat pedig, hogy azokra az ingatlanokra, amik Pest megyén kívül találhatóak vagy 21 millió alatti árúak, még több kedvezmény vonatkozik. 

Írasson önálló cikket az ingatlanáról!

Sehol máshol nem megtalálható lehetőség ez, hogy hirdetett ingatlanáról hozzáértő újságíró kollégák írnak egy cikket, értelemszerűen Önnel szoros együttműködésben, az Ön igényeinek megfelelően. Az elkészült cikkek az Otthontérkép Magazinon jelennek meg, ahol akár 15-20 ezres látogatottságot is el tud érni egy-egy cikk. Ehhez hozzájárul még, hogy a partneroldalainkon is hirdetjük a cikkét, ami által még több potenciális érdeklődő tud érkezni. 

Éljen a számos kiemelési lehetőséggel!

A kiemelési lehetőségek nem csak azért vannak ott, hogy nézegessük őket, hanem azokat ki kell próbálni! Higgyen nekünk, lényegesen nagyobb számú érdeklődő kattint a hirdetésére, ha választ egy hirdetői csomagot, de akár önmagában is kipróbálhat egy-egy lehetőséget, mint a Facebook hirdetés vagy a partneroldali kiemelés. 

Kép és felirat: Minden hirdetői csomagunkkal azonnal elérhetővé válik, hogy 20 db képet tud feltölteni, amihez hozzájárul még, hogy a kiemelt képhez feliratot is hozzáadhat, mint pl.: “Tehermentes” vagy “Falusi CSOK”, ami által még észrevehetőbbé teheti hirdetését a találati listában. 

Egyéb kiemelési opciók: Ha a lehető legtöbb portálon látná a hirdetését, akkor érdemes a partneroldali kiemelést is választani, hiszen így olyan oldalakon is meg tud jelenni a hirdetése, mint mfor.hu, napi.hu vagy totalcar.hu vagy akár Facebook hirdetést is választhat. 

Mindent megtenne azért, hogy eladja ingatlanát? A hirdetését a listaoldalak élén akarja látni? Akkor licitáljon az első helyekre az Ingatlantájoló forradalmian új és kiváló ár-érték arányú licit szolgáltatásával! Itt egyenlő eséllyel indul az ingatlanközvetítő irodákkal is!

3 szintű licitrendszer, amivel az élre törhet!

Legyen szó akár magánszemélyekről akár cégekről az Ingatlantájolón mindenkinek egyenlő esélye van arra, hogy a listaoldalak élére törjön. A 3 szintű licitrendszernek köszönhetően a listaoldalakon való licitálással lehet megszerezni a legjobb pozíciókat. Ennek értelmében, ha az érdeklődők bizonyos tulajdonságokra vagy területre keresnek rá, akkor ha megfelelő kreditmennyiséggel licitálta az ingatlanát, az első helyen tud megjelenni. 

Hirdesse euróban az ingatlanát!

Több előnnyel is járhat az, ha euróban adja meg az ingatlanának árát. Elsősorban külföldi érdeklődők is előszeretettel használják az oldalt, akikre jellemző, hogy Budapest belső kerületeiben vagy éppen a Balatonnál, de még az osztrák határ mentén is szívesen vásárolnak ingatlanokat. Másodszor ezzel elkerülhető az árfolyamveszteség is, hiszen a rendszer az MNB napi árfolyami adatait felhasználva váltja át forintba az ingatlanok árát és az ár szerinti listázásnál is a találatokat pénznemektől függetlenül sorrendbe teszi.

A külföldiek körében is szeretne népszerű lenni a hirdetésével? Akkor hirdesse euróban az ingatlanát! Az Ingatlantájoló számos egyedi szolgáltatása mellett, ezt is megéri kipróbálni!

Legyen szó tehát kiemelési csomagokról vagy licitálásról, esetleg az euróban való ármegadásról, itt minden funkció azt segíti elő, hogy minél hamarabb új tulajdonos élvezze a hirdetett otthon kényelmét, szóval nem érdemes a véletlenre bízni! Azonnal regisztráljon és vágjon bele!

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

© 2024 (v2.202102)