Kivételes, és impozáns helyen bérelnél üzlethelyiséget? – Mutatjuk mi a legkiválóbb választás számodra

Biatorbágy egyik legújabb gyöngyszemeként mutatkozik be a Tópark ’BE MY CITY’ Iroda- és Lakópark. Ez a beruházás a túlterhelt fővárostól néhány percre, inspiratív és jó infrastruktúrával rendelkező környezetben nyújt kiváló megoldásokat mindazoknak, akik változatos méretű, hatalmas portálüvegekkel rendelkező üzlethelyiségeket szeretnének bérelni.

A Tóparkban a lehetőségek tárháza igen széles skálán mozog, hiszen az üzlethelyiségeken és a lakásokon kívül irodák bérlésére is van mód. A fejlesztés során igyekeztek olyan alkalmatosságokat megvalósítani, amely során létrehozhatnak egy úgynevezett „város a városban” koncepciót, ezáltal nem csak otthont, de munkahelyeket is tudnak teremteni.

A Tóparkban, 100.000 m2 felszín feletti beépített területen az A kategóriás irodaházakon túl, számos további szolgáltatás áll a jövőben a bérlők, a lakók, valamint akár a kikapcsolódási szándékkal ide látogatók számára. A bérlők számára üzlethelyiségek már 60 m2-től kialakíthatók, ugyanakkor akár 1400 m2 földszinti egybefüggő kereskedelmi terület is elérhető és engedélyeztethető az egyes épületekben. A 350 m hosszú fő passzázst és az erről leágazó hangulatos utcákat kiváló minőségű térburkolat, zöld növények és utcabútorok varázsolják egyedi hangulatúvá.

Eddigi bérlőink elmondása szerint fontos szempont volt számukra, hogy prémium kategóriás termékeiket ugyanilyen környezetben tudják bemutatni más piaci szereplőktől egy karnyújtásnyira, emellett remek megközelíthetőséggel. A Tópark folyamatosan igyekszik olyan lehetőségeket és arculatot nyújtani az üzlethelyiséget bérlők számára, hogy a leginnovatívabb környezetben érezhessék magukat, és a legmagasabb vásárlói réteggel fonódhasson össze az útjuk.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kik állják a Párizsi Olimpia költségeit?

Kik állják a Párizsi Olimpia költségeit?

Érvényesül-e a „játékok finanszírozzák magukat” elv?

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Mintegy 600 tonnányi öntvényből készülnek el a majdani reaktortartályt alkotó részegységek a Roszatom szentpétervári gyárában.

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

© 2024 (v2.202102)