Mert a méret lényeg! Vagy a megjelenés?

Az ingatlaneladás sokszor tud fejfájást okozni a tulajdonosoknak, hiszen rengeteg kérdés merül fel az emberben, hogy mitől lesz igazán sikeres a vevők körében és mi is az, ami igazán jelentőséggel bír. Számít az ingatlan mérete? Vagy inkább a megjelenés? Esetleg az, hogy hol helyezkedik el? Általánosságban elmondhatjuk, hogy mindegyik szempont fontos, ugyanakkor vannak apróbb trükkök és tippek, amikkel egészen biztos, hogy felgyorsítható az értékesítés. Ezeket osztjuk meg most Önökkel alább. 

Legyen egy figyelemfelkeltő hirdetésünk!

Ha az ingatlanunk eladása mellett döntünk végül, akkor értelemszerűen befolyásoló tényezők lesznek az adott lakás vagy családi ház alaptulajdonságai és vannak paraméterek, amiken nem tudunk változtatni, mint például a méret, a lokáció vagy a műszaki megoldások többsége, ugyanakkor vannak kisebb fortélyok, amikkel egészen biztos, hogy felkelthetjük az érdeklődést. Az egyik ilyen, ha jó, informatív, minőségi képekkel ellátott hirdetésünk van. A potenciális vevők nagy része érzelmi alapon dönt, hogy mely ingatlanok válnak szimpatikussá, ezáltal a jól komponált, remek fényviszonyok között készített képek már nagyobb eséllyel indulnak. 

Lényeges az is, hogy ha már rákattintott az érdeklődő a hirdetésre, akkor a szimpátia továbbra is megmaradjon, sőt fokozódjon. Ehhez nélkülözhetetlen, hogy ne csak a kezdő fotó legyen jó minőségű, de az összes többi is és lehetőleg minden helyiség kerüljön bemutatásra. A fotók tükrözzék, hogy rend és tisztaság uralkodik és ide már tényleg csak beköltözni kell. Számít az is, hogy a hirdetés szövege is hívogató legyen, helyesírási hibáktól mentes, minden szükséges információt tartalmazzon, de azért ne essünk túlzásokba és ne kezdjünk bele egy kisregénybe magasztos körmondatokkal. 

Ami probléma lehet és általában eltántoríthatja a vásárlókat, ha túlárazzuk az ingatlant. Érthető, hogy minél többet szeretnénk keresni az értékesítéssel, de érdemes tisztában lennünk az ingatlanpiac helyzetével vagy ha a kutatómunkát másra hagynánk, akkor egy ingatlanszakértő segítségét kikérni. 

Nem mindegy, hogy hol hirdetjük az ingatlant!

Egy olyan ingatlan hirdető portált ajánlott választani, ami biztosítja, hogy az ingatlan híre a lehető legtöbb vevőhöz fog eljutni. Az Ingatlantájoló több mint 15 éves tapasztalatával egy megbízható választás, ami most különösen vonzó és kedvezményes ajánlatokkal várja az újonnan feltöltő hirdetőket.

Ráadásul azért is válik hasznossá ide feltöltenie a hirdetését, mert rendkívül egyszerű és mindössze 1-2 perc alatt megoldható. A pozitívumok sora pedig kiegészül azzal, hogy a feltöltéssel azonnal 2 portálon is megjelenik a hirdetése ingyen, az ingatlantajolo.hu illetve az otthonterkep.hu felületén. 

Kiváló ár-érték arány!

Azoknak, akik gyorsítani szeretnék az ingatlan eladást, a hirdetői csomagokat tudjuk ajánlani, ami az Ingatlantájolón egyedülállóan akár 14 napig is kipróbálható. Emellett megtalálhatóak a 30, 60 illetve 120 napos csomagok is, amik más oldalak ajánlatival szemben sokkal jobb áron érhetőek el. A 120 napos csomag választása esetén ráadásul olyan egyedi funkciók is elérhetővé válnak, mint a partneroldali megjelenés, a Facebook hirdetés, a címlapi kiemelés és az egyik legkülönlegesebb, ami garantáltan rengeteg érdeklődőt tud bevonzani, az egyéni cikk az ingatlanáról.

Jól olvasta, cikk is iródhat az ingatlanáról! 

Ezt azért is hasznos igénybe venni, mert tapasztalt és hozzáértő újságíró kollégák fogják felkeresni Önt, abszolút az Ön igényeit figyelembe véve, Önnel szoros együttműködésben készül el a cikk eladó ingatlanáról, ami az Otthontérkép Magazin felületén jelenik meg. Itt akár 15-20 ezres látogatottságot is el tud érni egy-egy cikk. Ehhez hozzáadódik az is, hogy a megjelent cikket a partneroldalainkon is hirdetjük az ajánló dobozokban, további forgalmat eredményezve a hirdetésére. 

Kiemelési lehetőségek egész tárháza!

Egy hirdetői csomag választásával megsokszorozza a lehetőségét annak, hogy a megfelelő célcsoporthoz jusson el a hirdetett ingatlanának híre, ezenfelül egy-egy opciót önmagában is kipróbálhat. Ilyen a Facebook hirdetés vagy a partneroldali kiemelés. 

Kép és felirat: 20 db kép feltöltésére nyílik lehetőség azonnal bármelyik hirdetői csomag megvásárlásával, ami kibővül azzal, hogy akár felirat is választható a kiemelt képre, amivel még feltűnőbbé válhat a hirdetése a találati listában. A feliratok között olyanok szerepelnek, mint “Tehermentes”, “Falusi CSOK” vagy “Kiváló vétel”, amiknek mindegyike fontos információ lehet azok részére, akik kifejezetten az adott tulajdonságot keresik. 

Egyéb kiemelési lehetőségek: A partneroldali kiemelés és a Facebook hirdetés a két legnépszerűbb választás, amely során a hirdetése az mfor.hu, napi.hu illetve a totalcar.hu oldalán is meg tud jelenni, ezáltal is növelve a látogatottságot. 

 

Igazán nagy látogatottságot szeretne elérni a hirdetésén? A listaoldalak első helyét tűzte ki célul? Akkor használja az Ingatlantájoló rendkívül innovatív, nagyszerű ár-érték arányú licit szolgáltatását, amellyel egyenlő esélyekkel indul az ingatlanközvetítő irodákkal is! 

 

A 3 szintű licitrendszerrel könnyűszerrel az első helyen marad!

Akik állandó jelleggel a listaoldalak élén szeretnék látni a hirdetésüket, azoknak az Ingatlantájoló licitrendszere nagyszerű lehetőség. A kreditek vásárlásával lehet licitálni az adott ingatlant amellyel, ha az érdeklődők bizonyos tulajdonságokra keresnek rá, akkor a legmagasabb kreditmennyiséggel licitált ingatlanok kerülnek a listaoldalak elejére. 

Hirdesse euróban az ingatlanát!

Az euróban történő hirdetés azért is lehet előnyös, mert külföldi érdeklődők is nagy számban megfordulnak az oldalon és jellemző, hogy Budapest belső kerületeiben a Balaton partján illetve az osztrák határ mentén vásárolnak is ingatlanokat. A másik előny pedig az, hogy ezzel el tudja kerülni az árfolyamveszteséget, ugyanis a rendszer az MNB napi árfolyami adatait felhasználva váltja át forintba az ingatlanok árát és az ár szerinti listázás esetén a találatokat pénznemektől függetlenül teszi sorrendbe.

 

Nemzetközileg is népszerűvé szeretné tenni az ingatlan hirdetését? Akkor érdemes euróban hirdetni! Az Ingatlantájoló rengeteg különleges szolgáltatása mellett ezt is annak érdekében fejlesztették, hogy minél gyorsabbá váljon az értékesítés folyamata! 

 

Összegezve tehát az eddig tárgyaltakat, mindenképpen ajánlott és sok esetben kifejezetten célravezető az Ingatlantájoló minél több szolgáltatását igénybe venni, hiszen ezzel megsokszorozható a sikeres eladás esélye. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)