Balatonvilágos, Akarattya, vagy Kenese? – A fővárosból is könnyen elérhető, kiváló ajánlatok

Balatonvilágos, Balatonakarattya és Balatonkenese a Balaton Keleti oldalán helyezkedik el. Ez a három település van a legközelebb a fővároshoz is így ahogy beköszönt a jó idő, egyre több látogató érkezik a városokba. Ez a három, a balatoni települések között igen különleges fekvésű, hiszen a magaspartról, illetve a közvetlen vízpart jelentős részéről a Balaton egész keleti medencéje a Tihanyi-félszigetig jól belátható.

Balatonakarattyán 350m-re a parttól került eladásra egy 2022-ben kimagasló minőségben újjáépített csodálatos családi ház. A ház belsőépítésszel együttműködve került mindenre kiterjedően megvalósításra. Az ingatlan fekvése délnyugati, körbe napozott, ezáltal egész nap napsütötte a három db terasz és a kert, valamint a medence teljes mértékben intim, belátástól védett. A felújítás óta még nem lakott, teljesen új ingatlanban nappali és négy hálószoba, két fürdőszoba és külön WC található. A fűtést és a hűtést gáz kondenzációs cirkó, padlófűtés, design radiátor hőleadókkal, valamint két db klíma segíti. Az 550nm-es parkosított kertet kertépítő mérnök tervezte és kivitelezte, melyben automata öntözőrendszer, gyepszőnyeg, örökzöldek és díszkert található. A ház utcafrontján a kertkapu mellett 2 gépjármű számára található külön-külön elektromos kapuval ellátott gépkocsi beálló.

Balatonkenesén csendes, rendezett mellékutcában eladó egy gyönyörű önálló családi ház. Az épület 2007-ben épült magas műszaki tartalommal. A 116 nm-es alapterületű ingatlan egy 738 nm-es telken kapott helyet. Fűtése az ingatlannak elektromos cirkóval megoldott, radiátoros hőleadókkal kiegészülve. Alternatív fűtésként egy gyönyörű cserépkályha, mely a nappali hangulatát emeli a téli estéken. A ház elosztása kiváló, hiszen helyet kapott egy tágas konyha és étkező teraszkapcsolattal, egy nappali, három hálószoba, egy fürdőszoba, valamint egy gardrób. Az udvarban található még egy -külön mellékhelyiség és egy 1 állásos garázs is. A terasz mérte 18nm. Tömegközlekedés, bevásárlási lehetőségek perceken belül elérhetőek.

Balatonvilágoson kínálják eladásra ezt az újszerű állapotú, és igényes kivitelezésű lakóházat.
A ház nettó 78,65 m2, amelyhez közvetlen kapcsolódik a 32 m2-es fedett terasz, valamint a gyönyörűen parkosított 2308 m2 kert, ahová további épület is építhető. A ház fűtését a hűvösebb időszakban gázcirkó látja el radiátoros és padlófűtéses hőleadással. Ebben a praktikus elrendezésű házban 3 hálószoba, amerikai konyhás nappali, fürdő wc-vel és +wc is található. A kertkapcsolatos nappaliból közvetlenül a fedett grillteraszra jutunk. Az alacsony fűtési költség részben a 10 cm-es hőszigetelésnek, részben a korszerű hőszigetelt nyílászáróknak köszönhető. A gyönyörű kertben egy kerti faház is helyet kapott a szerszámok tárolására. Az ingatlant fantáziája szerint további épületszárnnyal vagy különálló épülettel is bővítheti új tulajdonosa, akár társasházat is építhet rá.

Balatonkenesén csodálatos környezetben, egyedi tervezésű, patináns, 2016-ban épült, D-Ny-i tájolású, Balatoni panorámás, luxus kategóriájú 400 nm-es, két szintes családi villa sok-sok extrával felszerelve eladó. Az épület modern formája visszahat a belső térre is, letisztult, egységes, visszafogott kialakítás ellenére tökéletesen sikerült barátságos, otthonos légkört teremteni. A házat mindenhol átjárja a fény, köszönhetően a hatalmas üvegablakoknak és a nagyvonalú, elegáns belső téralkotásnak. Az alsó szintet nagy terek jellemzik, kifejezetten hangulatos a kandallós, terasz – kapcsolatos nappalija, mely a konyhával és az étkezővel szerves kapcsolatot alkot. Ezen a szinten egy komplett lakrész is helyet kapott. Az emeleti részen további kettő hálószoba és egy fürdő került kialakításra. A villához 4 beállásos garázs + gépkocsi beálló tartozik. Kertje igényesen kialakított zárt, intim díszkert telis-tele pompás évelőkkel, örökzöldekkel. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)