Ki ne szeretne egy otthont Balatonfüreden? – Lehengerlő ingatlanok, pazar panorámával

Balatonfüred még mindig az egyik legnépszerűbb települése a Balatonnak, az emberik kedvelik, mert amellett, hogy folyamatosan fejlődik, mégis megmaradtak a tradicionális látványosságok a városban. A panoráma erről a területről egyértelműen pazar, amire sokan irigyek lehetnek. Azonban mai válogatásunkban olyan ingatlanokat hoztunk, amelyeknek kötelező elemük a csodálatos panoráma.

Balatonfüreden a felső városrészben panorámás ikerházat kínálnak megvételre. Az ingatlan három szintes, földszinten található a kazánház. A lépcsőházból tudunk feljutni az első emeletre, ahol nappali, konyha étkezővel, két hálószoba, fürdő, külön WC és egy kamra került kialakításra. Az első emeleti nagy erkélyről csodálatos balatoni panoráma tárul elénk. A második szint tetőtér beépítésű, ahol nappali, konyha étkezővel, hálószoba, fürdő WC-vel, kamra és padlástér lett kialakítva. 2012-ben a teljes első szint felújításra került, 2018-ban kazáncsere történt és az első és második emelet vezetékeinek cseréje. Lokációt tekintve nagyon jó az elhelyezkedése, hiszen óvoda, buszmegálló, és vásárlási lehetőség is számtalan található a közelben. Adottságaiból kifolyólag nyaralónak, életvitelszerű lakásnak, vagy befektetésnek is alkalmas ez az ingatlan .

Balatonfüred közkedvelt részén vált eladóvá egy akár négy önálló apartmanná alakítható sorházi lakás. Az ingatlan 4 szintes, szintenként 60 nm-es. Minden szinten szoba, konyha fürdőszoba van, illetve kialakítható. Az alsó szint kertkapcsolatos, az első és a második emeleten terasz kapott helyet, a tetőtér beépítését már elkezdték. Fontos megemlíteni, hogy minden szintről gyönyörű panoráma nyílik a Balatonra. A ház 1986-ban épült, 2017-ben teljeskörű felújításon esett át, ahol a nyílászárók is cserélve lettek, valamint a tetőt is felújították. Az ingatlanhoz egy 120 nm-es saját kert is tartozik, valamint a kertben kialakításra került egy gépkocsibeálló is.

Egy 258 nm-es, balatoni panorámás családi ház, vált eladóvá egy 667 nm-es telken, Balatonfüreden. A családi ház a 2000-es években épült, 2016-ban lett belülről felújítva, 2017-ben pedig megtörtént a külső felújítás is. Az ingatlan két lakószintből áll, illetve tartozik hozzá egy 23,8 nm-es garázs és egy 38,6 m2-es pince is. Az alsószinten található a nappali, az étkező és a konyha, szoba, fürdőszoba, wc és egy spájz is. A felsőszinten található négy szoba, fürdőszoba, wc, és egy mosókonyha. Minden ablakból csodálatos panoráma nyílik a Balatonra. A ház melegéről gázkazán padlófűtéssel, illetve a nappaliban elhelyezett szép cserépkályha gondoskodik. A kert nagyon szépen gondozott, a teraszra kiülve hallhatjuk a madárcsicsergést, illetve gyönyörködhetünk a csodaszép tájban.

Balatonfüred egyik legszebb panorámás utcájában, kínáljuk eladásra ezt a gyönyörű, igényes lakóházat, amely közel a belvároshoz, de mégis nagyon csendes helyen, a Tamás-hegy lankáján található. Az épület fő jellemzője a kényelem, praktikum és tágas tér tervezés. A földszinti lakórész tökéletes látvány eleme, az 50nm-es panorámás terasz, igényes kialakítással és árnyékolóval. Az amerikai konyhás nappali panoráma terasz kapcsolatos, kiegészítője a kandalló. További helységei közé tartozik a közlekedő, előtér, télikert kondi szobával, infra szaunával, két hálószoba, mindkettő külön gardróbbal és fürdőszobával adja ennek a szintnek a kényelmét. A tetőtérben egy légterű a gyerekek hálószobája a játszó és nappali résszel, balatoni panorámás terasszal, ezen kívül egy külön hálószoba, gardrób, zuhanyzós fürdőszoba található még itt. Az alagsorban két autó számára garázs, tároló és bortároló kapott helyet.

Balatonfüreden, közel a központhoz, jól megközelíthető, kellemes családi ház vált eladóvá, ami akár két generációs házként is kiváló választás. Az ingatlan alapterülete 290nm ami egy hatalmas 2240nm-es telken helyezkedik el. A házra kifejezetten jellemző a tágas térelrendezés, az átgondolt belsőépítészeti megoldások, valamint a mediterrán hangulat. Az épület tájolása, szigetelése és jó minőségű nyílászárói biztosítják a nagyon gazdaságos üzemeltetést. Az épület pince szintje száraz, rusztikus hatású, wellnes, billiárd terem kialakítására alkalmas, valamint emellett tárolónak is jut hely. A földszinten előtér, lépcsőház, gardrób, műszaki helyiség, konyha étkezővel, fürdőszoba, három hálószoba, valamint teraszkapcsolatos nappali található. Az emeleten iroda, gardrób, fürdőszoba, külön wc, a középpontban a nappali, nagy ablakokkal, terasz kapcsolattal, hálószoba, konyha és étkező, mind panorámás kilátással. A kert szép növényzettel, locsoló rendszerrel, medencével, fedett kerti konyhával rendelkezik, ami a baráti, családi összejövetelek számára tökéletes.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

© 2024 (v2.202102)